Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın saat 10da randevum var ama kalp sesini duyamam gibi geliyor 6+1 olcaz ama benim hesabıma göre doktora göre küçük galiba yarın başka doktora gitcem kesin öğrencem bu sefer
Hadi güzel haberlerle gel sende canım olsun ya geriden gelsin de sağlıkla büyüsün minnoş

5 günde yani belli etti kendini süperr.. kuzu senle birdi bat demi bizim.. şimdi inşallah boşa umutlanmıyorummm 13 14ü çatladı pazar akşam şiddetli kasık ağrım oldu.. 2 gündür de belim ağrıyorr kuzuu yaa. Yerleşiyor zaar..

Ben de o ateşlenmeden yaşıyorum yumurtlamadan beri kaç derecelerde oluyor genelde benim 37.0ve 37.4 arasında hep

Kızlar sabah aldık haberini, gencecik bir arkadaşımız vefat etmiş gece trafik kazasında akşam beraberdik halbuki.. Bir Fatiha okursanız çok sevinirim
Başınız sağ olsun allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun nur içinde yatsın inşallah okudum Allah kabul etsin inşallah

Normalde mayısın 4 unde adet oldum hazırdan 1 olması gerekiyordu ama geç yumurtlayınca haziranın 4dune kaydı abla inşallah tutunuyordur abla bebişin ben sana deyimi ateş ölçerim varsa her sabah ölç abla ateşini adetten bir gün önce veya bi kaç gün önce düşerse adet olcan demektir bi bakmışsın hiç düşmez ateşin insallahhhhhhhhhhhh ❤❤❤

Sen 8. Haftadasın ben 6 oldum bendede oluyor sanki bıçak saplar gibi yarın gitcem doktora soracam yazarım sanada ama öndesin ya bise değişimi acaba
Cnm bnm de 10 gündür falan oluyor ya geçen hafta doktora gittim soracaktım kalp atışını dinledim soracağım herşeyi unuttum o derece çok farklı bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Maria26 ne diyosun kuzum duruma
Valla ben hiç ağrı sızı hissetmedim abla son 3 4 gün kala tek belirti regl ağrısı ve iğne batmasıydı. Bide bende bel fıtığı var her ay 1 hafta ağıryan belim geçen ay hiç ağrımadı mesela. Herkes de farklı belirti olur ya inşallah gelmiştir artık mucizen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…