Çok sağol canımmKuzumm yerım ben ama bu ultrason görüntüsünüü maşallaaahh
Hadi güzel haberlerle gel sende canımYarın saat 10da randevum var ama kalp sesini duyamam gibi geliyor 6+1 olcaz ama benim hesabıma göre doktora göre küçük galiba yarın başka doktora gitcem kesin öğrencem bu sefer
5 günde yani belli etti kendini süperr.. kuzu senle birdi bat demi bizim.. şimdi inşallah boşa umutlanmıyorummm 13 14ü çatladı pazar akşam şiddetli kasık ağrım oldu.. 2 gündür de belim ağrıyorr kuzuu yaa. Yerleşiyor zaar..Abla 20 sinde çatladı o hafta sonu adapazarina gittik 25 cumartesi günüydü arabada oturamadım hatta belimin ağrısından kasigima felan çok ağrı yaptı ilk defa öyle bise yaşadım hatta 26 sinde test yaptım rüyama dayanarak kuruma çizgisi bariz belliydi ama renksiz olduğu için önemsemedim çöpe attım
Ben de o ateşlenmeden yaşıyorum yumurtlamadan beri kaç derecelerde oluyor genelde benim 37.0ve 37.4 arasında hepBende bu ay ölctum ateşimi ece var o yardımcı oldu bana ama ovide yaptım ateşi ilk defa yaptım için anlamadım ama yumurtlama sonrası hiç düşmedi ateşim saydıklarım bi çoğunu daha yeni yaşıyorum beninşallah güzel haberlerle gelirsin ❤
Bende de öyleBen de o ateşlenmeden yaşıyorum yumurtlamadan beri kaç derecelerde oluyor genelde benim 37.0ve 37.4 arasında hep
peki, hem tazesiyle sende yâd etme boşver ikiniz de sağlıklı bir şekilde atlattınız ya gerisi mühim değiletkilenirsin kuzum bosver
Başınız sağ olsun allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun nur içinde yatsın inşallah okudum Allah kabul etsin inşallahKızlar sabah aldık haberini, gencecik bir arkadaşımız vefat etmiş gece trafik kazasında akşam beraberdik halbuki.. Bir Fatiha okursanız çok sevinirim
5 günde yani belli etti kendini süperr.. kuzu senle birdi bat demi bizim.. şimdi inşallah boşa umutlanmıyorummm 13 14ü çatladı pazar akşam şiddetli kasık ağrım oldu.. 2 gündür de belim ağrıyorr kuzuu yaa. Yerleşiyor zaar..☺
Hadi güzel haberlerle gel sende canımolsun ya geriden gelsin de sağlıkla büyüsün minnoş
5 günde yani belli etti kendini süperr.. kuzu senle birdi bat demi bizim.. şimdi inşallah boşa umutlanmıyorummm 13 14ü çatladı pazar akşam şiddetli kasık ağrım oldu.. 2 gündür de belim ağrıyorr kuzuu yaa. Yerleşiyor zaar..☺
Ben de o ateşlenmeden yaşıyorum yumurtlamadan beri kaç derecelerde oluyor genelde benim 37.0ve 37.4 arasında hep
Kızlar ya bnde vajina ağrısı oluyor çok şiddetli değil arada oluyor doktora da sormayı unuttum heyecandan bilginiz var mı
Cnm bnm de 10 gündür falan oluyor ya geçen hafta doktora gittim soracaktım kalp atışını dinledim soracağım herşeyi unuttum o derece çok farklı bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsinSen 8. Haftadasın ben 6 oldum bendede oluyor sanki bıçak saplar gibi yarın gitcem doktora soracam yazarım sanada ama öndesin ya bise değişimi acaba
Valla ben hiç ağrı sızı hissetmedim abla son 3 4 gün kala tek belirti regl ağrısı ve iğne batmasıydı. Bide bende bel fıtığı var her ay 1 hafta ağıryan belim geçen ay hiç ağrımadı mesela. Herkes de farklı belirti olur ya inşallah gelmiştir artık mucizenMaria26 ne diyosun kuzum duruma
Bende çok zorluyorum şansımı kusmamak için bakalım ne kadar dayanıcamAynen öyle ama hiç önemli değil nerden geldiği yeterki sağlıklı olsun ama başladı kusturmalara inşallah daha kötü olmaz
Bn de koku değil de çok koyu oldu idrar rengim ondan anladım hamile olduğumu Bi de göğüslerim çok hassaslaşmıştı ondan)Kızlar çok afedersiniz bişey sorucam ama
Hamile anneler
İdrar kokunuzda bi değişiklik farkettiniz mi ?
Kusuruma bakmayın
Bn de koku değil de çok koyu oldu idrar rengim ondan anladım hamile olduğumu Bi de göğüslerim çok hassaslaşmıştı ondan)
Bnm adet dönemlerimde göğüslerim hassaslaşmazdı ondan değişik geldi bana :)Benimde hassas ve şiş ama adet belirtisi de olabilir diyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?