- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
Aaaa oyle sey olur mu abla ne demek fazlalik hissediyorum? Biz hepimiz bu yollardan gecmedik mi seni bizden daha iyi kim anlayabilir ki lutfen gidicem falan demeİyi akşamlar kızlar kaç gündür sessiz takip ediyorum sevinçlerinizi okuyorum içimden Maşallah Sübhanallah Allah esirgesin diyorum
Farkettim ki artık sadece hamişler ve bebişler konuşuluyor dolayısıyla kendimi fazlalık gibi hissettim ve topikten gidiyorum hamile kalırsam dönerim inşallah
Hepinize inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder Rabbim
Hepinizi çok öpüyorum
H E
morcivertkedi
dombili_xl
Ardnlina
nedemistimkibenn
Red Phoenix
G gamzeli_bebis
Maria26
hatırlayamadığım diğer kızlar Allah'a emanet olun
Bu topil kurulurken böyle kuruldu canım .İyi akşamlar kızlar kaç gündür sessiz takip ediyorum sevinçlerinizi okuyorum içimden Maşallah Sübhanallah Allah esirgesin diyorum
Farkettim ki artık sadece hamişler ve bebişler konuşuluyor dolayısıyla kendimi fazlalık gibi hissettim ve topikten gidiyorum hamile kalırsam dönerim inşallah
Hepinizi çok öpüyorum
H E
morcivertkedi
dombili_xl
Ardnlina
nedemistimkibenn
Red Phoenix
G gamzeli_bebis
Maria26
Allahım hayırla nasip etsin isteyen herkese. ama şunu unutma canım hepimiz aynı yollardan geçtik ve emin ol seni burdakilerden daha iyi kimse anlayamaz. her türlüsünü yaşayan var. senin kararın biz ne desek olmaz. seni cok iyi anlıyorum, ve hep dua ediyorum isteyen herkese nasip olsun bu duygu diye. kendine iyi bakİyi akşamlar kızlar kaç gündür sessiz takip ediyorum sevinçlerinizi okuyorum içimden Maşallah Sübhanallah Allah esirgesin diyorum
Hepinizi çok öpüyorum
H E
morcivertkedi
dombili_xl
Ardnlina
nedemistimkibenn
Red Phoenix
G gamzeli_bebis
Maria26
Aşk olsun kuzum bu mesajın çok üzdü beniİyi akşamlar kızlar kaç gündür sessiz takip ediyorum sevinçlerinizi okuyorum içimden Maşallah Sübhanallah Allah esirgesin diyorum
Hepinizi çok öpüyorum
H E
morcivertkedi
dombili_xl
Ardnlina
nedemistimkibenn
Red Phoenix
G gamzeli_bebis
Maria26
İnşallahhh kusma olmaz kuzum Allah yardımcın olsunBende çok zorluyorum şansımı kusmamak için bakalım ne kadar dayanıcam
Abla benim kaç gün sonra oldu tam bilmiyorum ama gece lavaboya kalktım yatağa döndüm anam bir batma nefes alamadım sanırım beş dakika sürdü ben yaklaşık bir hafta önce öğrendim işte öğrenmeden önceydi bu ilki ve seçim günü akşam yerimden kalkarken ani bir batma daha yaşadım şüphelendim test yaptım orda boncuk boncuk bana bakıyordu tabi ben gamsız teste 1 saat sonra bakmıştım o ayrı konu5 günde yani belli etti kendini süperr.. kuzu senle birdi bat demi bizim.. şimdi inşallah boşa umutlanmıyorummm 13 14ü çatladı pazar akşam şiddetli kasık ağrım oldu.. 2 gündür de belim ağrıyorr kuzuu yaa. Yerleşiyor zaar..☺
Herkesinki sonra çıkar seninki ilk başta cikti☺☺ minnos gözüktü ve saklandı deseneYok canım belirginleşmedi
Ya bende görüyorum ozelliklr efektlideicecreamm en son çektiğim bu canım
Yine biraz gölge görüyorum ben bakınca efektli halini de koydum
Yada ben psikolojik de görüyor olabilirim
Herkesinki sonra çıkar seninki ilk başta cikti☺☺ minnos gözüktü ve saklandı desene
Ya bende görüyorum ozelliklr efektlide
Neden testlerin bittiki ben seni çok merak ederim simdi
Çok da umutlandirmayayim ama sanki bu ay var gibi yaaa
Inşallah inşallah insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?