Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar kızlar kaç gündür sessiz takip ediyorum sevinçlerinizi okuyorum içimden Maşallah Sübhanallah Allah esirgesin diyorum

Farkettim ki artık sadece hamişler ve bebişler konuşuluyor dolayısıyla kendimi fazlalık gibi hissettim ve topikten gidiyorum hamile kalırsam dönerim inşallah

Hepinize inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder Rabbim

Hepinizi çok öpüyorum
H E
morcivertkedi
dombili_xl
Ardnlina
nedemistimkibenn
Red Phoenix
G gamzeli_bebis
Maria26

hatırlayamadığım diğer kızlar Allah'a emanet olun

Aaaa oyle sey olur mu abla ne demek fazlalik hissediyorum? Biz hepimiz bu yollardan gecmedik mi seni bizden daha iyi kim anlayabilir ki lutfen gidicem falan deme

Bu topil kurulurken böyle kuruldu canım .
Sadece hamile kalmaya çalışanlar değil hamilelerde sohbet edebilelim diye hatta hatırlarsan 2 ayrı grup açayım mı dıye bile sordum çoğunluk burdan devam dedi .

Kimsenın kimseye fazlalık oldugu yok .
Hepimiz bu yollardan geçtik .
Asıl sen şimdi böyle yaparak sevinçlerimizi buraya yazamayacığımız konumlara getirtiyorsun.
Biz buraya bebeklerle ilgili bişey yazarken en başından bari takipte oldugumuz kişilerin gebeliklerini merak ettiğimiz için soruyoruz.
Kimi geliyo dert yanıyoruz.

Sizde Rabbımın izniyle yaşayacaksınız bunları.
Bu alınganlıgını yaşadığın strese veriyorum .

Üzme bizi .

Allahım hayırla nasip etsin isteyen herkese. ama şunu unutma canım hepimiz aynı yollardan geçtik ve emin ol seni burdakilerden daha iyi kimse anlayamaz. her türlüsünü yaşayan var. senin kararın biz ne desek olmaz. seni cok iyi anlıyorum, ve hep dua ediyorum isteyen herkese nasip olsun bu duygu diye. kendine iyi bak stresten ve üzüntüden uzak durmaya çalış

Aşk olsun kuzum bu mesajın çok üzdü beni Bu yolda yeri geldi beraber üzüldük yeri geldi beraber sevindik. Ben dış gebelikten hastanede yatarken bile siz yanımdaydınız en çok sizden dua aldım. Ameliyata girenlere, rahim filmi çekilenlere, ateş ölçene, ovu testi yapana, gebelik testi yapıp sonuç bekleyene tek yürek olduk dua ettik hayırlı sonuçlarını diledik. Biz hamile kalsak bile hergün ailemize bu yola çıkmış yeni arkadaşlar eklendi. Bunları da okumuş olmalısın.
Gitmeni istemem ama burda sevincini hiç abartan kimseyi görmedim sadece bebek konuşan birini de o yüzden bu mesajı sadece yaşadığın strese bağlıyorum kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap.

Abla benim kaç gün sonra oldu tam bilmiyorum ama gece lavaboya kalktım yatağa döndüm anam bir batma nefes alamadım sanırım beş dakika sürdü ben yaklaşık bir hafta önce öğrendim işte öğrenmeden önceydi bu ilki ve seçim günü akşam yerimden kalkarken ani bir batma daha yaşadım şüphelendim test yaptım orda boncuk boncuk bana bakıyordu tabi ben gamsız teste 1 saat sonra bakmıştım o ayrı konu bunun aynısını bide adete yakında yaşadım sanki bıçak var gibi batma oldu bu daha uzun sürdü

icecreamm en son çektiğim bu canım
Yine biraz gölge görüyorum ben bakınca efektli halini de koydum

Yada ben psikolojik de görüyor olabilirim

Eklentiler

• 2019-06-19 00.48.09.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 52
  • 20190618_210100.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 46
Çok da umutlandirmayayim ama sanki bu ay var gibi yaaa
Inşallah inşallah insallahh

Amin inşallah canıımm Rabbime bıraktım
Üzülmüyorum geçen aylar ki gibi yani adet gelsede sorun yok
Ama tabi içten içe bi heyecanım var

Allahım hayırlı evlatlar versin hepimize

Rabbimiz herşeyi o kadar güzel ayarlıyor ki biz göremiuoruz bilemiyoruz o herşeyi gören ve bilendir ☝☝

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…