Duramiyoki isteKız en son aldığım da az almıştım bitirdim gerksiz yere
Öyle tabi cnm herşeyin vakti saati var ins zamanı gelmiştir senin icindeAmin inşallah canıımm Rabbime bıraktım
Üzülmüyorum geçen aylar ki gibi yani adet gelsede sorun yok
Ama tabi içten içe bi heyecanım var
Allahım hayırlı evlatlar versin hepimize
Rabbimiz herşeyi o kadar güzel ayarlıyor ki biz göremiuoruz bilemiyoruz o herşeyi gören ve bilendir ☝☝
Insan
Duramiyoki iste
Öyle tabi cnm herşeyin vakti saati var ins zamanı gelmiştir senin icinde
Bugecede senin için toplayalım guzel guzel enerjilerimiziAmin canımm inşallah poztif enerjin için teşekkür ederim
Canim insallah vardir sen bu ay ruyasinida gormustun ama benim basima bikac kere geldi bu ekrana sari leke indiyse genelde dogruyu gostermiyoicecreamm en son çektiğim bu canım
Yine biraz gölge görüyorum ben bakınca efektli halini de koydum
Yada ben psikolojik de görüyor olabilirim
Bugecede senin için toplayalım guzel guzel enerjilerimizi
Hep pozitif olalim insss
Canim insallah vardir sen bu ay ruyasinida gormustun ama benim basima bikac kere geldi bu ekrana sari leke indiyse genelde dogruyu gostermiyo
Çekirdekten ekip olarak çok az kaldık ama o güzel habere erişmek konusunda.Ki beni biliyorsun,seninle elcinle aynı dönemde test yapıyordum.subat ayını çok iyi hatırlıyorum, sonrasını da.o yaşadığımız test sevincini yeniden yaşayacağımıza da inancım gayet tam.ama gidersen ne ben ne diğer arkadaşlarımızın bundan haberi olmaz.o ilk mutlulukta 'yes bee' sevincimiz de.ben su ara ev bulmak,kredi faiz olayları, bu şekilde taşınacak olmak stresiyle gecemi gunduzume karıştırdım.dolayisiyla çok okuyamıyorum gündüz, ama her akşam eşimden de gizli üyelikle çekilip koseme bakıyorum neler oluyor diye.insallah kalırsın,bizi güzel haberinden ve kendinden mahrum etmezsin ama gidersen de duamdasin canım arkadasimİyi akşamlar kızlar kaç gündür sessiz takip ediyorum sevinçlerinizi okuyorum içimden Maşallah Sübhanallah Allah esirgesin diyorum
Farkettim ki artık sadece hamişler ve bebişler konuşuluyor dolayısıyla kendimi fazlalık gibi hissettim ve topikten gidiyorum hamile kalırsam dönerim inşallah
Hepinize inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder Rabbim
Hepinizi çok öpüyorum
H E
@morcivertkedi
@dombili_xl
@Ardnlina
nedemistimkibenn
@Brrk
@gamzeli_bebis
Maria26
hatırlayamadığım diğer kızlar Allah'a emanet olun
Hani adet belirtileriyle aynı diyoruz ya adet belirtisi olabilir mi acaba.. ?Abla benim kaç gün sonra oldu tam bilmiyorum ama gece lavaboya kalktım yatağa döndüm anam bir batma nefes alamadım sanırım beş dakika sürdü ben yaklaşık bir hafta önce öğrendim işte öğrenmeden önceydi bu ilki ve seçim günü akşam yerimden kalkarken ani bir batma daha yaşadım şüphelendim test yaptım orda boncuk boncuk bana bakıyordu tabi ben gamsız teste 1 saat sonra bakmıştım o ayrı konubunun aynısını bide adete yakında yaşadım sanki bıçak var gibi batma oldu bu daha uzun sürdü
Canım hiç öyle şey olur mu? Ben senin yokluğunun farkındayım ama belki stres yapmak istemiyordur girip çıkıyprdur. Bakıp fazl takılmak istemiyordur diyordum hep. Bizde geçtik ama bu yollardan biraz haklısın benimde zaman zaman ya ben yazmasam daha iyi dediğim anlar oldu ama bir anımı paylaşmak için ara ara girdim okudum diğer arkadaşların sevinçlerini paylaştım. Fazlalık gibi düşünme sakın, burada herşeyi konuştuk ben hep dua ediyprum kimsenin elini boş bırakmasın Rabbim. Bekletmesin hiçbiriniziİyi akşamlar kızlar kaç gündür sessiz takip ediyorum sevinçlerinizi okuyorum içimden Maşallah Sübhanallah Allah esirgesin diyorum
Farkettim ki artık sadece hamişler ve bebişler konuşuluyor dolayısıyla kendimi fazlalık gibi hissettim ve topikten gidiyorum hamile kalırsam dönerim inşallah
Hepinizi çok öpüyorum
H E
@morcivertkedi
@dombili_xl
@Ardnlina
nedemistimkibenn
@Brrk
@gamzeli_bebis
Maria26
Allah razı olsun canımİnşallahhh kusma olmaz kuzum Allah yardımcın olsun
Sen bugün bir daha yap canım ay inşallah vardırDimi dimiii
Allahım napsam yarın bi test daha yapmam lazım ama sabah mümkün değil
İyi akşamlar kızlar kaç gündür sessiz takip ediyorum sevinçlerinizi okuyorum içimden Maşallah Sübhanallah Allah esirgesin diyorum
Hepinizi çok öpüyorum
H E
@morcivertkedi
@dombili_xl
@Ardnlina
nedemistimkibenn
@Brrk
@gamzeli_bebis
Maria26
İnşallah canımmSen bugün bir daha yap canım ay inşallah vardırben hiç ilk idrarla yapmamıştım, aslında varsa (inş) çıkar sonraki idrarda olsa
Hemen çıkıp bir test alKzılar hepinize hayırlı sabahlaaarrr
Ben yine uyandım sıkıştığım için
Dedim heralde saat 10 falan olmuştur kalkayım kahvaltı hazırlayayım
Telefonu elime bi aldım saat 7 12
Çok şaşkın ve mutluyum
Nasıl uyandım ben yaa psikolojik mi buda acaba :)
Hemen çıkıp bir test al
İnşallah yanilmiyoruZdur
Ama ben de gördüm çizgiyi
Sanki senin olursa benim de olacak gibi hissediyorum
İyi haberini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?