Benim hiç böyle adet belirtim olmamıştı abla yaHani adet belirtileriyle aynı diyoruz ya adet belirtisi olabilir mi acaba.. ?
Günaydın canımGunumuzaydin olsun güzel hatunlar❤
Zor kuzum ben kustum da yemeği kesmeyen sudan kilo alan ben 1 kilo verdim hala almış değilimAllah razı olsun canımartıyor gün geçtikçe bulantılar, bakalım ..
Günaydın canımKzılar hepinize hayırlı sabahlaaarrr
Ben yine uyandım sıkıştığım için
Dedim heralde saat 10 falan olmuştur kalkayım kahvaltı hazırlayayım
Telefonu elime bi aldım saat 7 12
Çok şaşkın ve mutluyum
Nasıl uyandım ben yaa psikolojik mi buda acaba :)
hadi inşallah diyelim o zaman kuzuum:)Benim hiç böyle adet belirtim olmamıştı abla ya
İnşallahhh ablahadi inşallah diyelim o zaman kuzuum:)
Ama oldu mu şimdi böyle? Burda hepimiz aynı yollardan geçe geçe bebeklerimize kavuşmaya çalıştık, gruba yeni gebe bile gelmiyor tubam, hep biz bizeyiz. Gebe olanlar haliyle gebeliğini konuşuyor olmayanlara yardım ediyor, aşk olsun vallahi.İyi akşamlar kızlar kaç gündür sessiz takip ediyorum sevinçlerinizi okuyorum içimden Maşallah Sübhanallah Allah esirgesin diyorum
Farkettim ki artık sadece hamişler ve bebişler konuşuluyor dolayısıyla kendimi fazlalık gibi hissettim ve topikten gidiyorum hamile kalırsam dönerim inşallah
Hepinize inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder Rabbim
Hepinizi çok öpüyorum
H E
@morcivertkedi
@dombili_xl
@Ardnlina
@nedemistimkibenn
Red Phoenix
G gamzeli_bebis
@Maria26
hatırlayamadığım diğer kızlar Allah'a emanet olun
en erken gelmezse bat günü kuzumm :)İnşallahhh ablane zamana test yapacaksın peki
Sultanım kaç var bata?en erken gelmezse bat günü kuzumm :)
Aboov az kalmış, umut biter mi hiç öldürüveririm seni valla9 kaldı kuzuuum:) umutlar bitmiyordu napak :))
Gelmesin ablaen erken gelmezse bat günü kuzumm :)
o kadar üzüldüm ki sabah sabah bunu okuyuncaİyi akşamlar kızlar kaç gündür sessiz takip ediyorum sevinçlerinizi okuyorum içimden Maşallah Sübhanallah Allah esirgesin diyorum
Farkettim ki artık sadece hamişler ve bebişler konuşuluyor dolayısıyla kendimi fazlalık gibi hissettim ve topikten gidiyorum hamile kalırsam dönerim inşallah
Hepinize inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder Rabbim
Hepinizi çok öpüyorum
H E
@morcivertkedi
@dombili_xl
@Ardnlina
@nedemistimkibenn
Red Phoenix
G gamzeli_bebis
@Maria26
hatırlayamadığım diğer kızlar Allah'a emanet olun
Cnm bnm de 10 gündür falan oluyor ya geçen hafta doktora gittim soracaktım kalp atışını dinledim soracağım herşeyi unuttum o derece çok farklı bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bende çok zorluyorum şansımı kusmamak için bakalım ne kadar dayanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?