Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım
Çatlatma bizi kızı bir test al bende merak ettim dün ikisinde de gördüm çizgiyi ama insana bu meret testlere de hemen güvenemiyor

Ama oldu mu şimdi böyle? Burda hepimiz aynı yollardan geçe geçe bebeklerimize kavuşmaya çalıştık, gruba yeni gebe bile gelmiyor tubam, hep biz bizeyiz. Gebe olanlar haliyle gebeliğini konuşuyor olmayanlara yardım ediyor, aşk olsun vallahi.

Burda sevinçte paylaşıcaz, yardımda edicez. Ama üstüne gelmekte istemiyorum, inşallah en kısa zamanda hamiş olarak geri dönersin

o kadar üzüldüm ki sabah sabah bunu okuyunca
hepimiz aynı şeyleri yaşadık bende 1 senedir bekliyordum bir sürü burda tanıştıgım arkadasım hamile kaldııı hiç böyle düşünmedim aklımdan bile geçmedii
eceyle elifle bütün gün konuşuyorduk ikiside hamileydi gebelikle ilgili konuşuyolardı hiç demedim ben çıkayım gruptan siz bunları konuşuyosunuz diye.
bildiğim konulara yazdım bilmediğim onların yaşadılarını okudum sadece hem tecrübe olmuş oldu önden
yemin ediyorum ben dün Gonulmeyvesi test yapcakken o kadar heycanlandımki kaçkere sayfayı yeniledim ekledimi acaba testi diye
onlar da bambaşka heycanlar bebek oluncada bambaşka heycanlar
ben test yapmayı bile özlediğimi düşündüm dün
burası bi aile bence ve hepimiz aynı şeyleri yaşadık
o zaman bende şubat anneleri grubuna gidiyim ?
olurmu olmaz duramam sizsiz
inanıyorum bekleyen herkes bir bir hamile kalıcakkk

burda sadece hamileliği değil bebişlerin doğumunu büyüdüklerini bile konuşucazzz

Cnm bnm de 10 gündür falan oluyor ya geçen hafta doktora gittim soracaktım kalp atışını dinledim soracağım herşeyi unuttum o derece çok farklı bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Amin inşallah bende unutmazsam sorcam ama normaldir heralde rahim genişlediği icin❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…