Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Abla yapma olurmu öyle şey biz aktif uyeler hamile.kaldigimiz için öyle oldu bence diğerleri pek yazmıyor lütfen böyle düşünme

Cnm bence yanlış gözlemlemişsin. Bence konuşmaya katılmadığın için böyle. Bebişi olmayan bir çok arkadaşımız var burda e onlarla nasıl konuşuyoruz şahsen ben bilgim olduğu tecrübe edindiğim bir konu varsa cevap verebiliyorum yoksa cevap veremiyorum haliyle birde çok nadir nick yabancı gelen hani hiç konuşma olmadığında kişiyle ilgili pek bilgim olmayınca da cevap vermediğim oluyor. Ki burda hamişlerle ilgili konuşulanlarda da bebişiniz olmasada onlar sayesinde bir tecrübe edinildiğini düşünüyorum. Mesela ben ovu testi erken gebelik testi vsn den hiç haberim yoktu kaldıki ben ilk testimde tutmadı deyip sallamıştım sağolsun burdaki arkadaşlar testi isteyip farkettiler. Birde herşeyin bir zamanı olduğunu düşünüyorum. Rabbim en güzel samanda isteyen herkese hayırlısıyla nasip eylesin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın. Allah korusun şuan evet bebiş var ama yarının garantisi yok kayıpta yaşayabiliriz ki daha önce burda yaşayan arkadaşlarımızda var. Allah yaşatmasın ama buda bir tecrübe ve yaşanıldığında sorası için bile burda destek alabiliriz tecrübeli arkadaşların bilgisinden faydalanabiliriz. Bence kendini henüz bebiş yok diye soyutlamamalısın. Sürprizin ne zaman geleceği hiç belli olmaz.

bende hala hiç bişi yok
bulanıyo ama kusmadım hiç
zeynom kaçta randevu 10 damıydı güzel haberlerle gel

Kuzu bende gastrit var ben normal hayattada fazla yesem çıkaran biriydim ama sabah ksmak iğrenç birşeymiş ben ona bağlıyorum bakalım evet gidiyoruz şimdi çok heyecanlıyım

Canım benim öyle söyleme lütfen, ben de çok sık yazamıyorum ama iyi olduğunuzu bilmek yetiyor, inşallah Rabbim en kısa zamanda dileğini verir, hayırlı haberlerle gelirsin, sen yine de vaktin olursa arada ses ver, Allah’a emanet ol canım

Günaydın Kızlar,
Ben başka bir topikteydim.. Ama bu topiği çok beğendim.. çok şen şakrak baaya içim ısındı... izniniz olursa ara ara sohbetlerinize katılmak isterimm
Günaydın herkese, biz de hep patili annesiyiz biliyosun artık, iyi ki geldin

Kızlar çok afedersiniz bişey sorucam ama
Hamile anneler
İdrar kokunuzda bi değişiklik farkettiniz mi ?

Kusuruma bakmayın
evet bende oldu antibiyotik falan içince ilaç içince idrarda değişik bi koku olurya öyle oldu bende farketmiştim :)
erken gebelik testi al bari bugun

Arkadaşlar ,

Adetime 4 gün var ve ben yapmayacağım şeyi yaptım , gittim bugün tahlil yaptırdım. Beta hcg baktırdım. 2 gündür aşırı uyku ve yorgunluk vardı. Beta hcg 56,56 çıktı , inanamıyorum.... napacağım ben şimdi , ne yapmam lazım korkuyorum , heveslenemiyorum , umutlanamıyorum... Yaşayan var mı bunu nolur biri bişey söylesin ((((

can09e nin başlattgıı güzel dilekleğe bende kendiminkiyle devam edeyim

Allahım öncelikle hamile kalmak isteyen bütün arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar , şuan hamile olan arkadaşlarıma evlatlatına sağlıkla sıhhatle kavusmayı ve hayırlı doğumlar nasip et

Evlatlarımıza hayatları boyunca mutlu olacakları bir ömür nasip et Vatanımıza ,bize hayırlı evlatlar olsunlar

Kızlar yine havamı aldım 5+2 ymiş prk nazlı cıktı bizimki doktor dedi biraz büyüsün düzeltcez tarihi dedi ama anlamıyorum ben catladiktan 9 gün sonra ogrendim bu nasıl oluyor anlamıyorum bide testler istedi 22 tane 450 tl dedim sağlık ocağında yapilmiyormu yapılıyor ama eksik oluyor sonra yaptırmak isteyince yükle oluyor dedi sekoda kafamızda soru işareti kalmasın yaptıralım dedi

Eklentiler

• 20190619_094612.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 31
Gayet güzel şuan yapıcağın tek şey stressiz bir şekilde bekleyip yarından sonra tekrar kan vermen
İnşallah en az %60 artış varsa güzrl haber

4 kalaya göre gayet iyi çıkmş hayırlısı olsun :)
2 kala bidaha kan testi verip takip edebilirsiniz değeriniz 2 katına çıkarsa sağlıklı bi gebeliktir Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…