bende hala hiç bişi yokBenim başladı abla iki gündür akşamdı bugün sbaahta yaptık siftahı bakalimbakalim
İyi akşamlar kızlar kaç gündür sessiz takip ediyorum sevinçlerinizi okuyorum içimden Maşallah Sübhanallah Allah esirgesin diyorum
Farkettim ki artık sadece hamişler ve bebişler konuşuluyor dolayısıyla kendimi fazlalık gibi hissettim ve topikten gidiyorum hamile kalırsam dönerim inşallah
Hepinize inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder Rabbim
Hepinizi çok öpüyorum
H E
@morcivertkedi
dombili_xl
@Ardnlina
@nedemistimkibenn
@Brrk
G gamzeli_bebis
@Maria26
hatırlayamadığım diğer kızlar Allah'a emanet olun
İyi akşamlar kızlar kaç gündür sessiz takip ediyorum sevinçlerinizi okuyorum içimden Maşallah Sübhanallah Allah esirgesin diyorum
Farkettim ki artık sadece hamişler ve bebişler konuşuluyor dolayısıyla kendimi fazlalık gibi hissettim ve topikten gidiyorum hamile kalırsam dönerim inşallah
Hepinizi çok öpüyorum
H E
@morcivertkedi
dombili_xl
@Ardnlina
@nedemistimkibenn
@Brrk
G gamzeli_bebis
@Maria26
bende hala hiç bişi yok
bulanıyo ama kusmadım hiç
zeynom kaçta randevu 10 damıydı güzel haberlerle gel
Canım benim öyle söyleme lütfen, ben de çok sık yazamıyorum ama iyi olduğunuzu bilmek yetiyor, inşallah Rabbim en kısa zamanda dileğini verir, hayırlı haberlerle gelirsin, sen yine de vaktin olursa arada ses ver, Allah’a emanet ol canımİyi akşamlar kızlar kaç gündür sessiz takip ediyorum sevinçlerinizi okuyorum içimden Maşallah Sübhanallah Allah esirgesin diyorum
Hepinizi çok öpüyorum
H E
@morcivertkedi
dombili_xl
@Ardnlina
@nedemistimkibenn
@Brrk
G gamzeli_bebis
@Maria26
Ben far etmiştim koyuluk ve kokuKızlar çok afedersiniz bişey sorucam ama
Hamile anneler
İdrar kokunuzda bi değişiklik farkettiniz mi ?
Kusuruma bakmayın
Günaydın herkese, biz de hep patili annesiyiz biliyosun artık, iyi ki geldinGünaydın Kızlar,
Ben başka bir topikteydim.. Ama bu topiği çok beğendim.. çok şen şakrak baaya içim ısındı... izniniz olursa ara ara sohbetlerinize katılmak isterimm
evet bende oldu antibiyotik falan içince ilaç içince idrarda değişik bi koku olurya öyle oldu bende farketmiştim :)Kızlar çok afedersiniz bişey sorucam ama
Hamile anneler
İdrar kokunuzda bi değişiklik farkettiniz mi ?
Kusuruma bakmayın
Merhaba hoşgeldinGünaydın Kızlar,
Ben başka bir topikteydim.. Ama bu topiği çok beğendim.. çok şen şakrak baaya içim ısındı... izniniz olursa ara ara sohbetlerinize katılmak isterimm
Teşekkür ederimm :) Yaşasın patili bebekler o halde :)Günaydın herkese, biz de hep patili annesiyiz biliyosun artık, iyi ki geldin
Gayet güzel şuan yapıcağın tek şey stressiz bir şekilde bekleyip yarından sonra tekrar kan vermenArkadaşlar ,
Adetime 4 gün var ve ben yapmayacağım şeyi yaptım , gittim bugün tahlil yaptırdım. Beta hcg baktırdım. 2 gündür aşırı uyku ve yorgunluk vardı. Beta hcg 56,56 çıktı , inanamıyorum.... napacağım ben şimdi , ne yapmam lazımkorkuyorum , heveslenemiyorum , umutlanamıyorum... Yaşayan var mı bunu nolur biri bişey söylesin ((((
4 kalaya göre gayet iyi çıkmş hayırlısı olsun :)Arkadaşlar ,
Adetime 4 gün var ve ben yapmayacağım şeyi yaptım , gittim bugün tahlil yaptırdım. Beta hcg baktırdım. 2 gündür aşırı uyku ve yorgunluk vardı. Beta hcg 56,56 çıktı , inanamıyorum.... napacağım ben şimdi , ne yapmam lazımkorkuyorum , heveslenemiyorum , umutlanamıyorum... Yaşayan var mı bunu nolur biri bişey söylesin ((((
İnşallahhh inşallahh4 kalaya göre gayet iyi çıkmş hayırlısı olsun :)
2 kala bidaha kan testi verip takip edebilirsiniz değeriniz 2 katına çıkarsa sağlıklı bi gebeliktir Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?