Kuzum devlette yaptır.Kızlar yine havamı aldım5+2 ymiş prk nazlı cıktı bizimki doktor dedi biraz büyüsün düzeltcez tarihi dedi ama anlamıyorum ben catladiktan 9 gün sonra ogrendim bu nasıl oluyor anlamıyorum bide testler istedi 22 tane 450 tl dedim sağlık ocağında yapilmiyormu yapılıyor ama eksik oluyor sonra yaptırmak isteyince yükle oluyor dedi sekoda kafamızda soru işareti kalmasın yaptıralım dedi
Günaydın, gözünüz aydın, inşallah hep sağlıkla devam ederArkadaşlar ,
Adetime 4 gün var ve ben yapmayacağım şeyi yaptım , gittim bugün tahlil yaptırdım. Beta hcg baktırdım. 2 gündür aşırı uyku ve yorgunluk vardı. Beta hcg 56,56 çıktı , inanamıyorum.... napacağım ben şimdi , ne yapmam lazımkorkuyorum , heveslenemiyorum , umutlanamıyorum... Yaşayan var mı bunu nolur biri bişey söylesin ((((
Cuma günü yeniden gidip kan vereceğim , allahım hayırlısıyla sağlıklı bi gebelik olsun inşallahGayet güzel şuan yapıcağın tek şey stressiz bir şekilde bekleyip yarından sonra tekrar kan vermen ♥
İnşallah en az %60 artış varsa güzrl haber ♥
yer onu teyzesiKızlar yine havamı aldım5+2 ymiş prk nazlı cıktı bizimki doktor dedi biraz büyüsün düzeltcez tarihi dedi ama anlamıyorum ben catladiktan 9 gün sonra ogrendim bu nasıl oluyor anlamıyorum bide testler istedi 22 tane 450 tl dedim sağlık ocağında yapilmiyormu yapılıyor ama eksik oluyor sonra yaptırmak isteyince yükle oluyor dedi sekoda kafamızda soru işareti kalmasın yaptıralım dedi
Benim 23 haziran pazar günü hasta olmam lazım ama 2 gündür çok acayibim. durgun , yorgun , hep uykulu... koku hassasiyeti vs. Gece rüyamda gördüm gittim sabah kan verdimGünaydın, gözünüz aydın, inşallah hep sağlıkla devam ederBenim de adete 3 gün kala 15 çıkmıştı, sizin de sağlıkla artar inşallah. Tam tutunma aşaması olduğu için mümkünse kendinizi çok yormayın bu ara, isterseniz de 2 gün sonra testi tekrarlayıp artış ne kadar olmuş kıyaslarsınız.
gözün aydın kuzuumm.. bebiş görünüyor orda, da doğru ölçüm için bekleyelim dedi galiba maşallahhKızlar yine havamı aldım5+2 ymiş prk nazlı cıktı bizimki doktor dedi biraz büyüsün düzeltcez tarihi dedi ama anlamıyorum ben catladiktan 9 gün sonra ogrendim bu nasıl oluyor anlamıyorum bide testler istedi 22 tane 450 tl dedim sağlık ocağında yapilmiyormu yapılıyor ama eksik oluyor sonra yaptırmak isteyince yükle oluyor dedi sekoda kafamızda soru işareti kalmasın yaptıralım dedi
İnşalahh kendini yorma yat uzun butun günCuma günü yeniden gidip kan vereceğim , allahım hayırlısıyla sağlıklı bi gebelik olsun inşallahteşekkür ederim bilgilendirmeniz için
gayet iyi benim 3 kala 42 idi değerim :) rahat olunBenim 23 haziran pazar günü hasta olmam lazım ama 2 gündür çok acayibim. durgun , yorgun , hep uykulu... koku hassasiyeti vs. Gece rüyamda gördüm gittim sabah kan verdim56 iyi bi değer mi 4 gün öncesi için ?
Bence gayet iyi :)Benim 23 haziran pazar günü hasta olmam lazım ama 2 gündür çok acayibim. durgun , yorgun , hep uykulu... koku hassasiyeti vs. Gece rüyamda gördüm gittim sabah kan verdim56 iyi bi değer mi 4 gün öncesi için ?
Tabi ki bence bayağı iyi 4 gün öncesi için maşallahBenim 23 haziran pazar günü hasta olmam lazım ama 2 gündür çok acayibim. durgun , yorgun , hep uykulu... koku hassasiyeti vs. Gece rüyamda gördüm gittim sabah kan verdim56 iyi bi değer mi 4 gün öncesi için ?
Ohh ne güzel yaaa ben hiç örnek veremıyorum şukadardı diyegayet iyi benim 3 kala 42 idi değerim :) rahat olun
ÇAlışıyorum canım , sabah işe gelirken kan verdim , iş yerinde öğrendim. Erken diye belli de edemiyorum. Ağlayacaktım resmen tuttum kendimiİnşalahh kendini yorma yat uzun butun gün ☺ Eğer çalışmıyorsan tabıı ..
hayırlı güzel habelerini beklıyoruz ♥
Benimde adete 2 gün kala 222 idiOhh ne güzel yaaa ben hiç örnek veremıyorum şukadardı diye
Allah razı olsun , inşallah sağlıklıdır. Rabbim hepimize sağlıklı çocuklar nasip etsin inşallah. İsteyen herkese versin inşallahh...Bence gayet iyi :)
Hayırlı uğurlu olsun...
tecrübeli olmak böyle bişi kollarım mor gezdim kaç günOhh ne güzel yaaa ben hiç örnek veremıyorum şukadardı diye
Kimseye belli etme canım şimdilik en azından kese görüp kalp atışı duyana kadar .ÇAlışıyorum canım , sabah işe gelirken kan verdim , iş yerinde öğrendim. Erken diye belli de edemiyorum. Ağlayacaktım resmen tuttum kendimi
Benım bundan önceki gebelikte bebeğimi kaybettiğim için 2. Gebeliğimde kan falan vermedim.Benimde adete 2 gün kala 222 idi
siz neden örnek veremiyorsunuz :)
Haklısın canım , annem ve eşim biliyo şimdilik sadece. kimseye söylemeyeceğiz. Kalp atışını duyayım ondan sonra duyar herkesKimseye belli etme canım şimdilik en azından kese görüp kalp atışı duyana kadar .
Şimdilik eşinle senın aranda kalsın ..
Benım bundan önceki gebelikte bebeğimi kaybettiğim için 2. Gebeliğimde kan falan vermedim.
Direk kalp atışına gittim ben
Aminnn inşallahh ...can09e nin başlattgıı güzel dilekleğe bende kendiminkiyle devam edeyim
Allahım öncelikle hamile kalmak isteyen bütün arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar , şuan hamile olan arkadaşlarıma evlatlatına sağlıkla sıhhatle kavusmayı ve hayırlı doğumlar nasip et
Evlatlarımıza hayatları boyunca mutlu olacakları bir ömür nasip etVatanımıza ,bize hayırlı evlatlar olsunlar
Ne güzelll , yani güzel olan ilk gidişinizde kalp atışınızı duymuş olmanBenım bundan önceki gebelikte bebeğimi kaybettiğim için 2. Gebeliğimde kan falan vermedim.
Direk kalp atışına gittim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?