Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum devlette yaptır.
Ben sağlık ocağının yaptıklRını yaptırdım .
Geriisni devlette yaptırdım .

Günaydın, gözünüz aydın, inşallah hep sağlıkla devam eder Benim de adete 3 gün kala 15 çıkmıştı, sizin de sağlıkla artar inşallah. Tam tutunma aşaması olduğu için mümkünse kendinizi çok yormayın bu ara, isterseniz de 2 gün sonra testi tekrarlayıp artış ne kadar olmuş kıyaslarsınız.

Gayet güzel şuan yapıcağın tek şey stressiz bir şekilde bekleyip yarından sonra tekrar kan vermen ♥
İnşallah en az %60 artış varsa güzrl haber ♥
Cuma günü yeniden gidip kan vereceğim , allahım hayırlısıyla sağlıklı bi gebelik olsun inşallah teşekkür ederim bilgilendirmeniz için

yer onu teyzesi
kaç mm kesenin boyu kuzummm

Benim 23 haziran pazar günü hasta olmam lazım ama 2 gündür çok acayibim. durgun , yorgun , hep uykulu... koku hassasiyeti vs. Gece rüyamda gördüm gittim sabah kan verdim 56 iyi bi değer mi 4 gün öncesi için ?

gözün aydın kuzuumm.. bebiş görünüyor orda, da doğru ölçüm için bekleyelim dedi galiba maşallahh

Cuma günü yeniden gidip kan vereceğim , allahım hayırlısıyla sağlıklı bi gebelik olsun inşallah teşekkür ederim bilgilendirmeniz için
İnşalahh kendini yorma yat uzun butun gün Eğer çalışmıyorsan tabıı ..
hayırlı güzel habelerini beklıyoruz

Benim 23 haziran pazar günü hasta olmam lazım ama 2 gündür çok acayibim. durgun , yorgun , hep uykulu... koku hassasiyeti vs. Gece rüyamda gördüm gittim sabah kan verdim 56 iyi bi değer mi 4 gün öncesi için ?
Bence gayet iyi :)
Hayırlı uğurlu olsun...

Tabi ki bence bayağı iyi 4 gün öncesi için maşallah İnşallah artışı da güzel olursa içiniz rahatlar

ÇAlışıyorum canım , sabah işe gelirken kan verdim , iş yerinde öğrendim. Erken diye belli de edemiyorum. Ağlayacaktım resmen tuttum kendimi
Kimseye belli etme canım şimdilik en azından kese görüp kalp atışı duyana kadar .
Şimdilik eşinle senın aranda kalsın ..

Benimde adete 2 gün kala 222 idi
siz neden örnek veremiyorsunuz :)
Benım bundan önceki gebelikte bebeğimi kaybettiğim için 2. Gebeliğimde kan falan vermedim.
Direk kalp atışına gittim ben

Haklısın canım , annem ve eşim biliyo şimdilik sadece. kimseye söylemeyeceğiz. Kalp atışını duyayım ondan sonra duyar herkes ama bu nasıl bi duyguymuş ya allahımmm herkes yaşasın bu duyguyu nolur isteyen de olmayan herkese nasip et hayırlısıyla

Benım bundan önceki gebelikte bebeğimi kaybettiğim için 2. Gebeliğimde kan falan vermedim.
[/QUOTE]
Ne güzelll , yani güzel olan ilk gidişinizde kalp atışınızı duymuş olman
biz Şubattan beri düşünüyorduk eşim ile.. deli gibi olmuştum ilişkiden 1 gün sonra gidip kan veriyordumya da test yapıyordum

Aminnn inşallahh ...

Ne güzelll , yani güzel olan ilk gidişinizde kalp atışınızı duymuş olman
biz Şubattan beri düşünüyorduk eşim ile.. deli gibi olmuştum ilişkiden 1 gün sonra gidip kan veriyordumya da test yapıyordum
[/QUOTE]
kendime çatlak diyodum ilşkiden 7 gün sonra kan verdim diye
siz benden de çatlakmıışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…