- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
Tabi tabi hiç abartısız gecesi ilişki sabahı kankendime çatlak diyodum ilşkiden 7 gün sonra kan verdim diye
siz benden de çatlakmıışsınız
Arkadaşlar ,
Adetime 4 gün var ve ben yapmayacağım şeyi yaptım , gittim bugün tahlil yaptırdım. Beta hcg baktırdım. 2 gündür aşırı uyku ve yorgunluk vardı. Beta hcg 56,56 çıktı , inanamıyorum.... napacağım ben şimdi , ne yapmam lazımkorkuyorum , heveslenemiyorum , umutlanamıyorum... Yaşayan var mı bunu nolur biri bişey söylesin ((((
Kuzum devlette yaptır.
Ben sağlık ocağının yaptıklRını yaptırdım .
Geriisni devlette yaptırdım .
yer onu teyzesi
kaç mm kesenin boyu kuzummm
kan testinde hata olmaz idrar olsa okeydeBen testte hata mı var acaba diye düşünüyorum sevinemiorum :))))
Ben testte hata mı var acaba diye düşünüyorum sevinemiorum :)))) Değer yükselmeden kalp sesin,i duymadan sevinemeyceğim sanırımCanim ben öğrendiğimde 13.23 tu
İnsan inanamıyo ki bi de regl tarihim gelmediğinden 0,1 göreceğim sanıyordum , bi açtım ki 56kan testinde hata olmaz idrar olsa okeyde
senin yumurtlaman adete cokmu yakın olmuştu kuzuu yada senin tahmin ettiğin tarihtendemi geç oldu acaba1 dedi galiba kuzum kâğıtta nerde yazıyor anlamadım valla şu oltrosan kağıtlarını haftaya kalp atışlarını duyarız dedi çarşamba 9 'da gitcez tekrar serkanda diyor 1 aydır ogrendik hals 5 hafta diyolar diyo
gözün aydın kuzuumm.. bebiş görünüyor orda, da doğru ölçüm için bekleyelim dedi galiba maşallahh
öyle oluyor evet ben kalp atışını duyduum hala bazen inanamıyomİnsan inanamıyo ki bi de regl tarihim gelmediğinden 0,1 göreceğim sanıyordum , bi açtım ki 56
kuzum altta sağa doğru bak yani tabi elli kollu bişiy beklemiyon demiKızlar yine havamı aldım5+2 ymiş prk nazlı cıktı bizimki doktor dedi biraz büyüsün düzeltcez tarihi dedi ama anlamıyorum ben catladiktan 9 gün sonra ogrendim bu nasıl oluyor anlamıyorum bide testler istedi 22 tane 450 tl dedim sağlık ocağında yapilmiyormu yapılıyor ama eksik oluyor sonra yaptırmak isteyince yükle oluyor dedi sekoda kafamızda soru işareti kalmasın yaptıralım dedi
Canım , kaçıncı hafta da duyuluyor kalp sesi ? Benim ki 56,56 çıktı ama acaba kaç haftalık oluyo bu ?öyle oluyor evet ben kalp atışını duyduum hala bazen inanamıyom
ben 6+3 de karından duydum kalp sesini :) vajinal usg ile daha erken duyuluyor ama benim doktorum bakmadı vajinal gerek yok dedi.Canım , kaçıncı hafta da duyuluyor kalp sesi ? Benim ki 56,56 çıktı ama acaba kaç haftalık oluyo bu ?
Ben testte hata mı var acaba diye düşünüyorum sevinemiorum :)))) Değer yükselmeden kalp sesin,i duymadan sevinemeyceğim sanırım
senin yumurtlaman adete cokmu yakın olmuştu kuzuu yada senin tahmin ettiğin tarihtendemi geç oldu acaba
benim 5+2 de 1 cm di kese boyu 6+3 te kalp duydk sende bir haftaya duyarsın aynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?