Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canim ben öğrendiğimde 13.23 tu

senin yumurtlaman adete cokmu yakın olmuştu kuzuu yada senin tahmin ettiğin tarihtendemi geç oldu acaba
benim 5+2 de 1 cm di kese boyu 6+3 te kalp duydk sende bir haftaya duyarsın aynen

kuzum altta sağa doğru bak yani tabi elli kollu bişiy beklemiyon demi

Canım , kaçıncı hafta da duyuluyor kalp sesi ? Benim ki 56,56 çıktı ama acaba kaç haftalık oluyo bu ?
ben 6+3 de karından duydum kalp sesini :) vajinal usg ile daha erken duyuluyor ama benim doktorum bakmadı vajinal gerek yok dedi.

onu tam bilemeyiz 3 haftalık falandır heraldee ultrasondaki duruma göre net söylerler ne kadarlık diye :)
benim mesela tam olması gereken dönemde oldu yumurtlama ultrasondada bebek tam 6+3 le uyumlu çıktı :)

senin yumurtlaman adete cokmu yakın olmuştu kuzuu yada senin tahmin ettiğin tarihtendemi geç oldu acaba
benim 5+2 de 1 cm di kese boyu 6+3 te kalp duydk sende bir haftaya duyarsın aynen

Mayısın 4 dunde adet oldum 20 sinde çatladı testleri sanada attım ama 9 gün içind e öğrendim ayın 29zuydu geç dollendi demekki idrarda naısl gözüktü onu anlamadım bende şaştım kaldım valla doktor adetin doğru değil düzeltcez dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…