Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani 3 hafta kadar bekleyeceğim muhtemelen :) Aman benim değerim artsın da hayırlısıyla onu da duyarız inşallah

cnm ben ilk kan verdiğimde 19,26 ydı :) yarın inşallah kalp atışını duymaya gideceğim . Endişelenmene gerek yok bence

Gunaydin kizlar ben tokluk kan sekeri testi yaptirdim sonuc 95 cikmis insulin de 65 cikmis sizce degerlerim nasil?

Canim benim bat gunu 97 cikmisti senin degerin masallah cok cok guzel neden bu kadar korkuyorsun ki?

Çünkü hiç beklemediğim an da öğrendim :) Yoktur diye düşünüyodum. yani çok garip bi duygu. Değer normal mi değil mi onu bilemmemiştim. Az çok öğrendim şimdi :)
Mervecim testi nerde yaptırdın? adet gecikmeyince yapmıyorlar diyo herkes

Benim başladı abla iki gündür akşamdı bugün sbaahta yaptık siftahı bakalimbakalim
Ayy valla çok zor zamanlar ama bir atlatalım şu 3 ayı rahatlarız inşallah bende oğlan dan hiç dinlenemiyorum mecbur ona yemek hazırlıyorum midem bulana bulana, asla yiyemiyorum yaptığım yemeği sonra kuru yağsız şeylerle idare ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…