Aaa gerçektenmi :) o kadar bekleyeceğiz yaniOo yandın ozaman ayın 29 unda ogrendim hala kalp atışını duyamadım
Yani 3 hafta kadar bekleyeceğim muhtemelen :) Aman benim değerim artsın da hayırlısıyla onu da duyarız inşallahben 6+3 de karından duydum kalp sesini :) vajinal usg ile daha erken duyuluyor ama benim doktorum bakmadı vajinal gerek yok dedi.
onu tam bilemeyiz 3 haftalık falandır heraldee ultrasondaki duruma göre net söylerler ne kadarlık diye :)
benim mesela tam olması gereken dönemde oldu yumurtlama ultrasondada bebek tam 6+3 le uyumlu çıktı :)
artar allahın izniyleYani 3 hafta kadar bekleyeceğim muhtemelen :) Aman benim değerim artsın da hayırlısıyla onu da duyarız inşallah
İnşallah canım inşallahhh..artar allahın izniyle
Ayy yerim onu yaa çok güzelİlk gittiğim doktorun, hamilesin hemn evden göndermen gerek dediği oğlum :) Eki Görüntüle 2280195
İnşallah canım inşallahhh... Bi de ikiz olurmuş :))))) Görümcemin regl dan 6 gün önce değeri 72 miş. şu anda ikizi var :)Tabi ki bence bayağı iyi 4 gün öncesi için maşallahİnşallah artışı da güzel olursa içiniz rahatlar
Arkadaşlar ,
Adetime 4 gün var ve ben yapmayacağım şeyi yaptım , gittim bugün tahlil yaptırdım. Beta hcg baktırdım. 2 gündür aşırı uyku ve yorgunluk vardı. Beta hcg 56,56 çıktı , inanamıyorum.... napacağım ben şimdi , ne yapmam lazımkorkuyorum , heveslenemiyorum , umutlanamıyorum... Yaşayan var mı bunu nolur biri bişey söylesin ((((
Maşallah canım , sakinleştim biraz :) panik olmuştum. İnşallah sen de duyarsın da hayırlısıyla alırsın kucağına :)cnm ben ilk kan verdiğimde 19,26 ydı :) yarın inşallah kalp atışını duymaya gideceğim . Endişelenmene gerek yok bence
Canim benim bat gunu 97 cikmisti senin degerin masallah cok cok guzel neden bu kadar korkuyorsun ki?Arkadaşlar ,
Adetime 4 gün var ve ben yapmayacağım şeyi yaptım , gittim bugün tahlil yaptırdım. Beta hcg baktırdım. 2 gündür aşırı uyku ve yorgunluk vardı. Beta hcg 56,56 çıktı , inanamıyorum.... napacağım ben şimdi , ne yapmam lazımkorkuyorum , heveslenemiyorum , umutlanamıyorum... Yaşayan var mı bunu nolur biri bişey söylesin ((((
Totosunu ısırırım onun kara murat tipe bak tipe annemmmmİlk gittiğim doktorun, hamilesin hemn evden göndermen gerek dediği oğlum :) Eki Görüntüle 2280195
Isır ablasııı çok minnoş çokkk :)Totosunu ısırırım onun kara murat tipe bak tipe annemmmm
Çünkü hiç beklemediğim an da öğrendim :) Yoktur diye düşünüyodum. yani çok garip bi duygu. Değer normal mi değil mi onu bilemmemiştim. Az çok öğrendim şimdi :)Canim benim bat gunu 97 cikmisti senin degerin masallah cok cok guzel neden bu kadar korkuyorsun ki?
Mervecim testi nerde yaptırdın? adet gecikmeyince yapmıyorlar diyo herkesÇünkü hiç beklemediğim an da öğrendim :) Yoktur diye düşünüyodum. yani çok garip bi duygu. Değer normal mi değil mi onu bilemmemiştim. Az çok öğrendim şimdi :)
Degerin cok guzel canim saglikla al kucagina insallah yavrunuÇünkü hiç beklemediğim an da öğrendim :) Yoktur diye düşünüyodum. yani çok garip bi duygu. Değer normal mi değil mi onu bilemmemiştim. Az çok öğrendim şimdi :)
Ne kadar seker birsey bu yaaaaİlk gittiğim doktorun, hamilesin hemn evden göndermen gerek dediği oğlum :) Eki Görüntüle 2280195
Boboş yani bobo :)Ne kadar seker birsey bu yaaaabende kopek hastasiyim ama maalesef evde bakmak nasip olmuyor bana adi ne bunu minosun?
Çok sağol canım , çok teşekkür ederim. Sende Hayırlısıyla sağlıkla al kucağına inşallah...Degerin cok guzel canim saglikla al kucagina insallah yavrunu
Canaım Özel hastaneye gittim ben , Acile gittim ve beta hcg için kan vereceğim dedim. 25 tl aldılar 2 saate çıkar dediler verdim geldim. İş yerindeyken öğrendim.Mervecim testi nerde yaptırdın? adet gecikmeyince yapmıyorlar diyo herkes
Ayy valla çok zor zamanlar ama bir atlatalım şu 3 ayı rahatlarız inşallahBenim başladı abla iki gündür akşamdı bugün sbaahta yaptık siftahı bakalimbakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?