Cok tatli yaaa insan buna kiyipta kimseye veremez kiBoboş yani bobo :)
Rica ederim ne demek canim☺ Takildigin konular olursa cekipmeden sorabilirsin bende diger aekadaslarda elimizden geldigince sana yardimci olmaya calisiriz☺Çok sağol canım , çok teşekkür ederim. Sende Hayırlısıyla sağlıkla al kucağına inşallah...
Ayy ben kusmaya başlarsam zaten kg veririm de inş ollmaz öyleZor kuzum ben kustum da yemeği kesmeyen sudan kilo alan ben 1 kilo verdim hala almış değiliminşallah hiç biriniz yaşamazsınız bide benim 9.hafta gibi kesti 12 de yine oldu
Ye kuzum şifa olsun çekirdekli kuru siyah üzüm ceviz hurma da eksik etme hem sana hem bebişe iyi gelirAyy ben kusmaya başlarsam zaten kg veririm de inş ollmaz öylekg alayım da vermeyeyim nolur kv vermeye geçince kendimden geçiyorum çünkü halsiz kalıp serum almaya başlıyorum onun yerine 2 kg almaya razıyım o yüzden sık sık kuru şeyler yiyorum
Herkeste bulanti olmuyor ki canim. Cok sukur benim de hic bulantim olmadi ve canim da hicbirsey istemediKızlar benim hala ne bulantım var, ne canım birşey çekiyor ne başka şeyler .. ilginç yani anlayamadım
Valla takıldım bu duruma ne bileyimm, doktorada her dk yazıp soruyorumHerkeste bulanti olmuyor ki canim. Cok sukur benim de hic bulantim olmadi ve canim da hicbirsey istemedi
Nasil basardin kilo almamayi?Ye kuzum şifa olsun çekirdekli kuru siyah üzüm ceviz hurma da eksik etme hem sana hem bebişe iyi gelir
Normalde şuan 6 aylık gibi görünürdüm herhalde ama kilo sabit kalınca göbekte belli boyutta kaldı
Sukret canim cok sukur bulantin falan yok keyfini yasaValla takıldım bu duruma ne bileyimm, doktorada her dk yazıp soruyorum
Beklenmeyen bir gebelikmiydi :) ya da ilk deneme de falan mı oldu? Değeriniz gayet iyi regl günü isterseniz tekrarlayın bir dahaArkadaşlar ,
Adetime 4 gün var ve ben yapmayacağım şeyi yaptım , gittim bugün tahlil yaptırdım. Beta hcg baktırdım. 2 gündür aşırı uyku ve yorgunluk vardı. Beta hcg 56,56 çıktı , inanamıyorum.... napacağım ben şimdi , ne yapmam lazımkorkuyorum , heveslenemiyorum , umutlanamıyorum... Yaşayan var mı bunu nolur biri bişey söylesin ((((
Aminnnnncan09e nin başlattgıı güzel dilekleğe bende kendiminkiyle devam edeyim
Allahım öncelikle hamile kalmak isteyen bütün arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar , şuan hamile olan arkadaşlarıma evlatlatına sağlıkla sıhhatle kavusmayı ve hayırlı doğumlar nasip et
Evlatlarımıza hayatları boyunca mutlu olacakları bir ömür nasip etVatanımıza ,bize hayırlı evlatlar olsunlar
Kız orda bebik duruyo işte silik gibiKızlar yine havamı aldım5+2 ymiş prk nazlı cıktı bizimki doktor dedi biraz büyüsün düzeltcez tarihi dedi ama anlamıyorum ben catladiktan 9 gün sonra ogrendim bu nasıl oluyor anlamıyorum bide testler istedi 22 tane 450 tl dedim sağlık ocağında yapilmiyormu yapılıyor ama eksik oluyor sonra yaptırmak isteyince yükle oluyor dedi sekoda kafamızda soru işareti kalmasın yaptıralım dedi
Kız ben senin haftalarda dışardan bakınca 6 aylık gibi duruyorum en az 2 3 kg almış oluyorum karnındanYe kuzum şifa olsun çekirdekli kuru siyah üzüm ceviz hurma da eksik etme hem sana hem bebişe iyi gelir
Normalde şuan 6 aylık gibi görünürdüm herhalde ama kilo sabit kalınca göbekte belli boyutta kaldı
anladm canm sagolCanaım Özel hastaneye gittim ben , Acile gittim ve beta hcg için kan vereceğim dedim. 25 tl aldılar 2 saate çıkar dediler verdim geldim. İş yerindeyken öğrendim.
Gayet iyi değerler sorun yok, bu değerlere göre de mi cinsiyet söylüyorlar ilk kez duydum benBu ikili teste göre cinsiyet yorumu yapar mısınız kızlar Eki Görüntüle 2280198
Fk ya göre sanırım kuzu ama nasıl bilemedimGayet iyi değerler sorun yok, bu değerlere göre de mi cinsiyet söylüyorlar ilk kez duydum ben
İlk gittiğim doktorun, hamilesin hemn evden göndermen gerek dediği oğlum :) Eki Görüntüle 2280195
Teyzesinin yakışıklısımı olcek aceppCan parelerim doktorda emin olmamakla birlikte erkek dedi. Şuan doktorun kapısından yazıyorum vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?