Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sağol canım , çok teşekkür ederim. Sende Hayırlısıyla sağlıkla al kucağına inşallah...
Rica ederim ne demek canim☺ Takildigin konular olursa cekipmeden sorabilirsin bende diger aekadaslarda elimizden geldigince sana yardimci olmaya calisiriz☺

Zor kuzum ben kustum da yemeği kesmeyen sudan kilo alan ben 1 kilo verdim hala almış değilim inşallah hiç biriniz yaşamazsınız bide benim 9.hafta gibi kesti 12 de yine oldu
Ayy ben kusmaya başlarsam zaten kg veririm de inş ollmaz öyle kg alayım da vermeyeyim nolur kv vermeye geçince kendimden geçiyorum çünkü halsiz kalıp serum almaya başlıyorum onun yerine 2 kg almaya razıyım o yüzden sık sık kuru şeyler yiyorum

Ye kuzum şifa olsun çekirdekli kuru siyah üzüm ceviz hurma da eksik etme hem sana hem bebişe iyi gelir
Normalde şuan 6 aylık gibi görünürdüm herhalde ama kilo sabit kalınca göbekte belli boyutta kaldı

Valla takıldım bu duruma ne bileyimm, doktorada her dk yazıp soruyorum
Sukret canim cok sukur bulantin falan yok keyfini yasa Genel de bircok hamile bunu yasiyor bizim de bilinc altimiza herkes yasamali diye gecmis ama olmayanda oluyor. Gercekten cok zor birsey yasayan arkadaslar kim bilir neler cekiyorlar.Allah yardimcilari olsun

Beklenmeyen bir gebelikmiydi :) ya da ilk deneme de falan mı oldu? Değeriniz gayet iyi regl günü isterseniz tekrarlayın bir daha

Aminnnnn

Kız orda bebik duruyo işte silik gibi benimde 5+2 de böyleydi ultrasonum, silik gibi gözüküyodu dr göstermişti yani bebişi. Sen takılma boşver geriden gelsin öne geçer o ilerde testler maalesef öyle ya bana da liste verdi benim hastanede sordum 1000 lira tuttu nerdeyse dedim daha uygun bi yerde yaptırıp getiririm tmm dedi dr nerde istersen orda yaptır . Getir haftaya bana dedi

Ye kuzum şifa olsun çekirdekli kuru siyah üzüm ceviz hurma da eksik etme hem sana hem bebişe iyi gelir
Normalde şuan 6 aylık gibi görünürdüm herhalde ama kilo sabit kalınca göbekte belli boyutta kaldı
Kız ben senin haftalarda dışardan bakınca 6 aylık gibi duruyorum en az 2 3 kg almış oluyorum karnından maşallah sana valla yiyorum canım onları çok şükür sen kaç kg ile hamile kaldın. Kg lu mu kaldın acaba dedim kg lular böyle pek lg almaz gebelikte

dvtb cnm sakın böyle düşünme burdaki hamişlerin tecrübelerini okuyunca bende mesela tecrübe ediniyorum işte hamile kalırsam bende böyle yaparım şöyle yaparım diye onların sevinçleriyle bile mutlu oluyorum bende bayadır uzaktan takip ediyorum 7,8 gündür doktorum yüksek ihtimal kimyasal geçirmişin dedi üzüldüm canım sıkıldı biraz dün herkezin güzel mutlu haberlerini okuyunca içim mutluluk doldu sende burda kal gitme emininm en kısa zamanda güzel haberlerini alcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…