Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzum altta sağa doğru bak yani tabi elli kollu bişiy beklemiyon demi

Yok okdr beklemiyorum ama bebk burda felan hiç bise demedi nerde şimdi cahillikte son noktayım valla bide bitanesinde sağ doğru yine karartı var diyorum sekoya bitane daha kesemi var acaba

Eklentiler

• 20190619_102208.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 30

Valla abla.saglik lı olsun raziyim yeterki benimle kalsın zor ama ne edek cekecez

Gecmis olsun canim insallah bu ay saglikli birsekilde hamile kalirsin ve devam eder

Öyle paket yapmislar indirimli daha fazla tutar dedi doktor abla ben anlamıyorum bu kağıtlardan bise valla neyse sağlıklı olsunda geriden gelsin ne edek kız olcak galiba pek bi nazlandı benimki diyi yeter artik surekli 5 hafta diyorlar anlatiyorum yok diyo ben hic bise anlamadim meraketme diyorum zamani gelince one gecicek nasil2 oluyor diyor anlatamadım adama bise doktor dedi adetin yanlış büyüsün düzeltcez onu dedi benimki diyor nasıl düzeltcek nasıl one alacak diyor

Evet kuzum 71 le hamile kaldım şuan 70 im. Ama diyetisyen ve kusmak sayesinde yoksa bendeki boğazla mümkün değildi

Anlamıyolar bir de soru sorup duruyolar anlat sen ona büyüsün gelişmeye başkasın geçecek öne

Çok da değilmiş kuzum olsun ne kadar az kg alsan o kadar iyi bebiş de iyi nasıl olsa
Öyle kuzum ama fıtık var işte bende hem bel hem kasık kilo aldıkça baskı artacak dolayısıyla ağrılarda
Sonra diyorum onlar iyi olsunda insana herşeye katlanıyor Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin

Yok okdr beklemiyorum ama bebk burda felan hiç bise demedi nerde şimdi cahillikte son noktayım valla bide bitanesinde sağ doğru yine karartı var diyorum sekoya bitane daha kesemi var acaba
Cnm kese şu anda 10 mm falan 20 olunca bebek de görünür inşallah bnm kese 20 mm olunca görünmüştü

Kızlar sabah dr a gittik idrar yollarımda enfeksiyon varmış ta böbreğe kadar ilerlemiş serum iğne ilaç geri geldik eve herşeyden önce sağlık sonra herşey zamanında olur inşallah dedik şaşırdık da ne beklerken ne oldu hayirlisi

bende de enfeksiyon var yrn kalp atışını görmeye gidicem ama yeniden idrar kültürü vermişti akşam sonucumu alıp sonucumu da göstericem inş azalmıştır. Ben çok az su içiyordum şimdi elimden geldiğnce içmeye çalşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…