Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok okdr beklemiyorum ama bebk burda felan hiç bise demedi nerde şimdi cahillikte son noktayım valla bide bitanesinde sağ doğru yine karartı var diyorum sekoya bitane daha kesemi var acaba
kuzumm alttakinde yukarı kısımm bulanıklık var gördün mü.. neyse inşallah bir daha ki gittiğinde kalp atışıyla gel kuzumm

Benimki biraz ilerlemiş normalde bende çok sık yaşarım bu durumu ama bu sefer baya enfeksiyon değerim yükselmiş zaten atesleniyordum ondanmis inşallah seninki hemen geçer canım

Geçmiş olsun canım, önce sen iyi ol da bebiş bulur annesini illa ki

Kustum şaka bir yana kuzum önceleri kustum o yüzden eksiye düştüm sonra şeker ve fıtıktan dolayı kilo takibi için diyetisyene başladım hala - 1im bugün tartıldım
Bebegin kilosuna baktirdin mi? Zaten onemli olan bebegin kilo almasi kuzum yakisiklimizin kilosu iyi olsunda senin kilo almaman daha iyi aslinda

Beklenmeyen bir gebelikmiydi :) ya da ilk deneme de falan mı oldu? Değeriniz gayet iyi regl günü isterseniz tekrarlayın bir daha
Yok cnım ne ilk denemesi :) 5 aydır deniyorduk. Ama bu ay bırakmıştım , tatile gittim , takmadım , içtim gezdim , ev temizledim çamaşır sularıyla :) Kafama takmadım olursa olur dedim. pazartesinden beri acayip bi durgunluk agresiflik ve uyku var. Bu sabah işe giderken eşimden habersiz kan tahlili verdim. 0,1 beklerken bi an da 56 görünce şok oldum. Halen inanmakta zorlanıyorum

Kızlar size birşey dicem ya iş yerimde hamile olduğumu nerdeyse herkes öğrendi söylemek zorunda kaldım. Çok sinir oldum. İlçe mem de bir bölümde çalışıyordum. Müdür bey geldiğimden beri sekreterliğe almak istiyordu beni şimdiye kadr bir şekilde idare ettik ama şu an burda olan kişilerden biri izinde ve beni buraya aldılar kimsede durmak istemiyor burda şube müdürümde vermek istemiyor ama müdür bey bizati beni istiyor.Beni almasın diye daha önce panik atağım var orda stress oluyorum dedim ama işe yaramadı oyüzden müdürlerime söylemek zorunda kaldım ama yine bi işe yaramadı . Başkalarıda öğrenmiş oldu çok sinir oldum :S

Hep derlerya kafadan atinca oluyo diye dogru galiba :) hayirli olsun saglicakla al kucagina

Hep derlerya kafadan atinca oluyo diye dogru galiba :) hayirli olsun saglicakla al kucagina
Aynen öyle kafamdan attım ama bu hafta regl belirtisi vardı yoğun derece de gene olcam erkenden dedim. biraz olacağımı hissedince sinirlendim açıkcası :) meğer regl değilmiş. Amin canım inşallah.. Sizlere de nasip olur bir an önce hayırlısıyla inşallah.

valla bnde öyle olmadı canım her ay ne kadar düşünüyosam hamile kaldıgım ayda o kadar düşündüm aslında bende geçerli olmadı o
Prolaktinle alakaliymis o sut hormonu yukseliyormus cok takinca kafaya stres yapinca o da hamile kalmayi engelliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…