kuzumm alttakinde yukarı kısımm bulanıklık var gördün mü.. neyse inşallah bir daha ki gittiğinde kalp atışıyla gel kuzummYok okdr beklemiyorum ama bebk burda felan hiç bise demedinerde şimdi cahillikte son noktayım valla bide bitanesinde sağ doğru yine karartı var diyorum sekoya bitane daha kesemi var acaba
Benimki biraz ilerlemiş normalde bende çok sık yaşarım bu durumu ama bu sefer baya enfeksiyon değerim yükselmiş zaten atesleniyordum ondanmis inşallah seninki hemen geçer canımbende de enfeksiyon var yrn kalp atışını görmeye gidicem ama yeniden idrar kültürü vermişti akşam sonucumu alıp sonucumu da göstericem inş azalmıştır. Ben çok az su içiyordum şimdi elimden geldiğnce içmeye çalşıyorum
Geçmiş olsun canım, önce sen iyi ol da bebiş bulur annesini illa kiKızlar sabah dr a gittik idrar yollarımda enfeksiyon varmış ta böbreğe kadar ilerlemiş serum iğne ilaç geri geldik eve herşeyden önce sağlık sonra herşey zamanında olur inşallah dedik şaşırdık da ne beklerken ne oldu hayirlisi
Bebegin kilosuna baktirdin mi? Zaten onemli olan bebegin kilo almasi kuzum yakisiklimizin kilosu iyi olsunda senin kilo almaman daha iyi aslindaKustumşaka bir yana kuzum önceleri kustum o yüzden eksiye düştüm sonra şeker ve fıtıktan dolayı kilo takibi için diyetisyene başladım hala - 1im bugün tartıldım
Öyle kuzum yok valla küçüktür söylemezler diye sormadım hiçBebegin kilosuna baktirdin mi? Zaten onemli olan bebegin kilo almasi kuzum yakisiklimizin kilosu iyi olsunda senin kilo almaman daha iyi aslinda
Yok cnım ne ilk denemesi :) 5 aydır deniyorduk. Ama bu ay bırakmıştım , tatile gittim , takmadım , içtim gezdim , ev temizledim çamaşır sularıyla :) Kafama takmadım olursa olur dedim. pazartesinden beri acayip bi durgunluk agresiflik ve uyku var. Bu sabah işe giderken eşimden habersiz kan tahlili verdim. 0,1 beklerken bi an da 56 görünce şok oldum. Halen inanmakta zorlanıyorumBeklenmeyen bir gebelikmiydi :) ya da ilk deneme de falan mı oldu? Değeriniz gayet iyi regl günü isterseniz tekrarlayın bir daha
Ay yakışıklı mı? Erkek miymiş? Ne zaman öğrendiiBebegin kilosuna baktirdin mi? Zaten onemli olan bebegin kilo almasi kuzum yakisiklimizin kilosu iyi olsunda senin kilo almaman daha iyi aslinda
Selamm senin enf.vardı bitti mi canım?Selam kızçeler.. Hızlı bir maratona başlıyorum bugünReglim dün sondu, bugün çalışmalara başlıyoruz inşallah, ovü testlerime de başlıyorum, ilkini birazdan yapacağım
Umarım bitmiştir, şu an bir şey fark etmiyorum ama ilerleyen günlerde belli olur. Genellikle ilişkiye girince başlıyor :/Selamm senin enf.vardı bitti mi canım?
Hala boyle seyler soyluyomu bu gerizekali doktorlarİlk gittiğim doktorun, hamilesin hemn evden göndermen gerek dediği oğlum :) Eki Görüntüle 2280195
eşli tedavi oldunuz mu? eşin de muayene olsun canım..Umarım bitmiştir, şu an bir şey fark etmiyorum ama ilerleyen günlerde belli olur. Genellikle ilişkiye girince başlıyor :/
Söyledi valla hiç acımadanHala boyle seyler soyluyomu bu gerizagli doktorlar
Hep derlerya kafadan atinca oluyo diye dogru galiba :) hayirli olsun saglicakla al kucaginaYok cnım ne ilk denemesi :) 5 aydır deniyorduk. Ama bu ay bırakmıştım , tatile gittim , takmadım , içtim gezdim , ev temizledim çamaşır sularıyla :) Kafama takmadım olursa olur dedim. pazartesinden beri acayip bi durgunluk agresiflik ve uyku var. Bu sabah işe giderken eşimden habersiz kan tahlili verdim. 0,1 beklerken bi an da 56 görünce şok oldum. Halen inanmakta zorlanıyorum
valla bnde öyle olmadı canım her ay ne kadar düşünüyosam hamile kaldıgım ayda o kadar düşündüm aslında bende geçerli olmadı oHep derlerya kafadan atinca oluyo diye dogru galiba :) hayirli olsun saglicakla al kucagina
Aynen öyle kafamdan attım ama bu hafta regl belirtisi vardı yoğun derece de gene olcam erkenden dedim. biraz olacağımı hissedince sinirlendim açıkcası :) meğer regl değilmiş. Amin canım inşallah.. Sizlere de nasip olur bir an önce hayırlısıyla inşallah.Hep derlerya kafadan atinca oluyo diye dogru galiba :) hayirli olsun saglicakla al kucagina
Prolaktinle alakaliymis o sut hormonu yukseliyormus cok takinca kafaya stres yapinca o da hamile kalmayi engelliyormusvalla bnde öyle olmadı canım her ay ne kadar düşünüyosam hamile kaldıgım ayda o kadar düşündüm aslında bende geçerli olmadı o
olabilir ama bnde olmadı cok şükürProlaktinle alakaliymis o sut hormonu yukseliyormus cok takinca kafaya stres yapinca o da hamile kalmayi engelliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?