Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nerdesin kızım sen bu saatlere kadar
Bu hafta hep tükkandaydım aşammlarıda geziyom malümm yaz geldi burslar çiçeklendi bir yandan da Bavull yapıyorum cuma tatile çıkacağız bir aksilik olmaz ise
Reglimde sapıtık hayylaaaa bitmedi 2 aydır 5/7 günlere çıktı süresi kafayı yiyeceğüüm

Ayy bende tatili bekliyorum haftayada biz çıkıyoruz nasipse.. Hayat sana güzel he ben buralarda çiçek miçek göremiyorum hiç

Sen tatili düşün bırak regliyi aklımızı şeyimizle bozdurdu bu bebeler bize

Yolculuuuk nire ayy keşke karşılaşsak ne kaaa güzel olur

Bende kismet olursa bu hafta sonu ablam ve yegenlerime tatile gidicem cumartesiyi sabirsizlikla bekliyorum

Kızlar 2 gündür sol tarafımda acı oluyor kanama vs hiç bişey yok sadece ağrı var sizce normalmidir. Sizlerinde oluyormu ağrıları.

4gün kalaya gayet iyi bir değer. İnşallaj katlanarak artar. İster testlerden ister beta hcg den artısları inceleyebilirsin. Tebrik ederim.

Kızlar 2 gündür sol tarafımda acı oluyor kanama vs hiç bişey yok sadece ağrı var sizce normalmidir. Sizlerinde oluyormu ağrıları.
Bende o haftalarda sol tarafta ağrı hissediyordum ki hala ara ara oluyor. Normal bişey bebek ve kese büyüdükçe rahimde büyüyor. İçimiz rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…