- 18 Mart 2011
- 9.148
- 31.283
- 748
Nerdesin kızım sen bu saatlere kadarŞeker kutularım napıyosunuz
Ayyy tipini yerimİlk gittiğim doktorun, hamilesin hemn evden göndermen gerek dediği oğlum :) Eki Görüntüle 2280195
Bu hafta hep tükkandaydım aşammlarıda geziyom malümm yaz geldi burslar çiçeklendiNerdesin kızım sen bu saatlere kadar
Ayy bende tatili bekliyorum haftayada biz çıkıyoruz nasipse.. Hayat sana güzel he ben buralarda çiçek miçek göremiyorum hiçBu hafta hep tükkandaydım aşammlarıda geziyom malümm yaz geldi burslar çiçeklendibir yandan da Bavull yapıyorum cuma tatile çıkacağız bir aksilik olmaz ise
Reglimde sapıtık hayylaaaa bitmedi 2 aydır 5/7 günlere çıktı süresi kafayı yiyeceğüüm
Yolculuuuk nireAyy bende tatili bekliyorum haftayada biz çıkıyoruz nasipse.. Hayat sana güzel he ben buralarda çiçek miçek göremiyorum hiç
Sen tatili düşün bırak regliyi aklımızı şeyimizle bozdurdu bu bebeler bize
Çok güzelll çokkkkkk
Ammmiin hepsininÇok güzelll çokkkkkkpıtırcıkkkk tüyü kdar ömrü olsun
Bana ilk 18.haftada kilosunu soylemisti doktor belki senin icin daha erken olabilir dogruÖyle kuzum yok valla küçüktür söylemezler diye sormadım hiçsöylerler mi bu haftalarda
Doktor bugun kesin degil ama erkek olabilir demis. Bence kesinlesmistir artik. Evet Allahin izniyle yakisikli bir yegenimiz geliyorAy yakışıklı mı? Erkek miymiş? Ne zaman öğrendii
Bende kismet olursa bu hafta sonu ablam ve yegenlerime tatile gidicem cumartesiyi sabirsizlikla bekliyorumAyy bende tatili bekliyorum haftayada biz çıkıyoruz nasipse.. Hayat sana güzel he ben buralarda çiçek miçek göremiyorum hiç
Sen tatili düşün bırak regliyi aklımızı şeyimizle bozdurdu bu bebeler bize
iyi ceylom sen napıyosun nereye gidceksiniz tatileŞeker kutularım napıyosunuz
Ayyy nasıl kaçırmışım bunuDoktor bugun kesin degil ama erkek olabilir demis. Bence kesinlesmistir artik. Evet Allahin izniyle yakisikli bir yegenimiz geliyor
benimde oluyor arada canım sağ tarafımaaaKızlar 2 gündür sol tarafımda acı oluyor kanama vs hiç bişey yok sadece ağrı var sizce normalmidir. Sizlerinde oluyormu ağrıları.
4gün kalaya gayet iyi bir değer. İnşallaj katlanarak artar. İster testlerden ister beta hcg den artısları inceleyebilirsin. Tebrik ederim.Arkadaşlar ,
Adetime 4 gün var ve ben yapmayacağım şeyi yaptım , gittim bugün tahlil yaptırdım. Beta hcg baktırdım. 2 gündür aşırı uyku ve yorgunluk vardı. Beta hcg 56,56 çıktı , inanamıyorum.... napacağım ben şimdi , ne yapmam lazımkorkuyorum , heveslenemiyorum , umutlanamıyorum... Yaşayan var mı bunu nolur biri bişey söylesin ((((
Bende o haftalarda sol tarafta ağrı hissediyordum ki hala ara ara oluyor. Normal bişey bebek ve kese büyüdükçe rahimde büyüyor. İçimiz rahat olsunKızlar 2 gündür sol tarafımda acı oluyor kanama vs hiç bişey yok sadece ağrı var sizce normalmidir. Sizlerinde oluyormu ağrıları.
benimde oluyor arada canım sağ tarafımaaa
Bende o haftalarda sol tarafta ağrı hissediyordum ki hala ara ara oluyor. Normal bişey bebek ve kese büyüdükçe rahimde büyüyor. İçimiz rahat olsun
Benim de ağrılarım var, sol tarafta .. iğne batması gibi kasılma gibi..Kızlar 2 gündür sol tarafımda acı oluyor kanama vs hiç bişey yok sadece ağrı var sizce normalmidir. Sizlerinde oluyormu ağrıları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?