ne demek canım :)içimi rahatlattınız kızlar sağolun yarn doktora gidecem ama acaba bişey varmıdır geçmi kalırım diye endişeleniyordum
Teşekkür ederim , Testlerden nasıl artışı görebilirim ki ? Kan testi dışında ?4gün kalaya gayet iyi bir değer. İnşallaj katlanarak artar. İster testlerden ister beta hcg den artısları inceleyebilirsin. Tebrik ederim.
Ben de hasta olacakmışım gibi bir kasık ağrısı var. Bel ağrısı vs. Hepsi mevcut. Ama kasık ağrısından korkuyorum. Tam riskli dönemmiş sanırımBende o haftalarda sol tarafta ağrı hissediyordum ki hala ara ara oluyor. Normal bişey bebek ve kese büyüdükçe rahimde büyüyor. İçimiz rahat olsun
3 gün cunda ordanda bodruma geçices kuzumiyi ceylom sen napıyosun nereye gidceksiniz tatile
Bir sonraki kontrolde sorarım canım 17.hafta nın sonu gibi olacak. Senin minnoş ilk kaç gram çıktıBana ilk 18.haftada kilosunu soylemisti doktor belki senin icin daha erken olabilir dogru
GözünaydınArkadaşlar ,
Adetime 4 gün var ve ben yapmayacağım şeyi yaptım , gittim bugün tahlil yaptırdım. Beta hcg baktırdım. 2 gündür aşırı uyku ve yorgunluk vardı. Beta hcg 56,56 çıktı , inanamıyorum.... napacağım ben şimdi , ne yapmam lazımkorkuyorum , heveslenemiyorum , umutlanamıyorum... Yaşayan var mı bunu nolur biri bişey söylesin ((((
off süper iyi eğlenceler bizde 30 unda didime gidcez3 gün cunda ordanda bodruma geçices kuzum
inşallah cnmne demek canım :)
inşallah yarın kalbini duyarsın miniğin :)
İnşallah canım sağolasın. Bi de idrar tahlili yaptım. İdrarı damlatır damlatmaz aşağıda ki gibi çıktı , çok şaşkınım şu andaGözünaydıniki güne bir beta baktır canım doktorun birşey demediyse şuan yapacağın tek şey beklemek. İnşallah değerinde kat kat artar
Yok canım tamamen yumurtlama tarihinle alakalıİnşallah canım sağolasın. Bi de idrar tahlili yaptım. İdrarı damlatır damlatmaz aşağıda ki gibi çıktı , çok şaşkınım şu anda ☺ Regl öncesi çıkmaz derler hep.
Evet , minik kelebeğimYok canım tamamen yumurtlama tarihinle alakalıne güzel göz kırpmış bize
Günaydın canım
Çatlatma bizi kızı bir test albende merak ettim dün ikisinde de gördüm çizgiyi ama insana bu meret testlere de hemen güvenemiyor
İnşallahhh canımEvet , minik kelebeğim☺Allahıma şükürler olsun iyi gider herşey inşallahhh
Gonulmeyvesi kız yaptın mı test?
Eee test nerde kız ben körüm de burda Şahin gözlüler var baksınlar birKız hiç sorma anca eve geldim çok açtım yemek yedim testi yaptım ama bişey yok
o kadar üzüldüm ki sabah sabah bunu okuyunca
hepimiz aynı şeyleri yaşadık bende 1 senedir bekliyordum bir sürü burda tanıştıgım arkadasım hamile kaldııı hiç böyle düşünmedim aklımdan bile geçmedii
eceyle elifle bütün gün konuşuyorduk ikiside hamileydi gebelikle ilgili konuşuyolardı hiç demedim ben çıkayım gruptan siz bunları konuşuyosunuz diye.
bildiğim konulara yazdım bilmediğim onların yaşadılarını okudum sadece hem tecrübe olmuş oldu önden
yemin ediyorum ben dünGonulmeyvesi test yapcakken o kadar heycanlandımki kaçkere sayfayı yeniledim ekledimi acaba testi diye
onlar da bambaşka heycanlar bebek oluncada bambaşka heycanlar
ben test yapmayı bile özlediğimi düşündüm dün
burası bi aile bence ve hepimiz aynı şeyleri yaşadık
o zaman bende şubat anneleri grubuna gidiyim ?
olurmu olmaz duramam sizsiz
inanıyorum bekleyen herkes bir bir hamile kalıcakkk
burda sadece hamileliği değil bebişlerin doğumunu büyüdüklerini bile konuşucazzz
Ben far etmiştim koyuluk ve koku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?