Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet bende oldu antibiyotik falan içince ilaç içince idrarda değişik bi koku olurya öyle oldu bende farketmiştim :)
erken gebelik testi al bari bugun

Evet yaa aynen demek istediğim ilaç gibi bi değişik koku yani ister istemez burnuma geliyor özellikle şey etmedim

Normal test aldım balım ama bişey çıkmadı

Daha iyi böyle düşünnediğin bir anda gelince kat kat artsın güzelce inşallah

Bende de bel fıtığı var oğluma hamileyken son ay ağırlaşınca çıktı ortaya, şu an ara ara geliyo tutuyor bazen idare ediyorum şimdilik çkk zor ama ilerki haftalarda napalım biraz sabredicez yaa

Bende de bel fıtığı var oğluma hamileyken son ay ağırlaşınca çıktı ortaya, şu an ara ara geliyo tutuyor bazen idare ediyorum şimdilik çkk zor ama ilerki haftalarda napalım biraz sabredicez yaa
Öyle kuzum bugün hastane ve sigorta işi için biraz dolaştım o kadar ağrım oldu ki bian muayene olmadan eve dönesim geldi bide devlete gitmem gerekti erkekler hamile kadınlardan daha çok oturuyor onlara da sinirlendim yarım saat ayaktaydım

Herşeyin hayırlısı cnm en azindan temizlenir idrar yolların felan bende antibiyotik ve fitil kullandım sonraki ay hamile kaldım çok geçmiş olsun

Benimki biraz ilerlemiş normalde bende çok sık yaşarım bu durumu ama bu sefer baya enfeksiyon değerim yükselmiş zaten atesleniyordum ondanmis inşallah seninki hemen geçer canım

Dun ateşinden tahmin etmiştim sende enfeksiyon olabilceğini herşeyin hayırlısı vardır bundada bi hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…