- 13 Mart 2019
- 16.084
- 62.428
- 598
evet bende oldu antibiyotik falan içince ilaç içince idrarda değişik bi koku olurya öyle oldu bende farketmiştim :)
erken gebelik testi al bari bugun
Eee test nerde kız ben körüm de burda Şahin gözlüler var baksınlar bir
Öyle görünüyor Dondurmalı künefemiz
Anlamıyolar bir de soru sorup duruyolaranlat sen ona büyüsün gelişmeye başkasın geçecek öne
Cnm kese şu anda 10 mm falan 20 olunca bebek de görünür inşallah bnm kese 20 mm olunca görünmüştü
Sürpriz olacak canım babamıza hatta birçok arkadaşımızaBence değişmez gibi hadi hayırlı uğurlu olsun zannimca gönlündeki oldu galiba babaya supriz mi yapcan söylucem mi
Daha iyi böyle düşünnediğin bir anda gelinceYok cnım ne ilk denemesi :) 5 aydır deniyorduk. Ama bu ay bırakmıştım , tatile gittim , takmadım , içtim gezdim , ev temizledim çamaşır sularıyla :) Kafama takmadım olursa olur dedim. pazartesinden beri acayip bi durgunluk agresiflik ve uyku var. Bu sabah işe giderken eşimden habersiz kan tahlili verdim. 0,1 beklerken bi an da 56 görünce şok oldum. Halen inanmakta zorlanıyorum
Sana göre dünkündede çizgi yoktuOy canım canımm yerim senii
Valla bende heyecanlıyım hala çıkmadı testte ama
Bende de bel fıtığı varÖyle kuzum ama fıtık var işte bende hem bel hem kasık kilo aldıkça baskı artacak dolayısıyla ağrılarda
Sonra diyorum onlar iyi olsunda insana herşeye katlanıyorRabbim kucağımıza almayı nasip etsin
Öyle kuzum bugün hastane ve sigorta işi için biraz dolaştım o kadar ağrım oldu ki bian muayene olmadan eve dönesim geldiBende de bel fıtığı varoğluma hamileyken son ay ağırlaşınca çıktı ortaya, şu an ara ara geliyo tutuyor bazen idare ediyorum şimdilik çkk zor ama ilerki haftalarda napalım biraz sabredicez yaa
Ben yorgunluktan değilse hafif bir çizgi gördümKızlar son durumumuz buG gamzeli_bebis U Ufukta_bebek
Red Phoenix aklıma gelince heyecanlanıyorum
Pazartesi kan vericem olmazsam
Ben yorgunluktan değilse hafif bir çizgi gördümay hadi hemen pazartesi olsun eee idrar testini yine bir tane almasaydın bari pazartesi ye kadar bekletme bizi
Kızlar sabah dr a gittik idrar yollarımda enfeksiyon varmış ta böbreğe kadar ilerlemiş serum iğne ilaç geri geldik eve herşeyden önce sağlık sonra herşey zamanında olur inşallah dedik şaşırdık da ne beklerken ne oldu hayirlisi
Benimki biraz ilerlemiş normalde bende çok sık yaşarım bu durumu ama bu sefer baya enfeksiyon değerim yükselmiş zaten atesleniyordum ondanmis inşallah seninki hemen geçer canım
BEn de erken öğrendim :) bakalım benim ufaklık napcak :)
Valla yine gölge çizgi var hadi hayırlısı inşallahh koyulaşır yaaaEfektli efektsiz
kuzumm alttakinde yukarı kısımm bulanıklık var gördün mü.. neyse inşallah bir daha ki gittiğinde kalp atışıyla gel kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?