Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dedin işi anlamadım ama sekreterlik daha iyi degilmi sıkma canını calsiinca inan mecbur öğreniyorlar eşimde ağzı gevşek birine söyledi söyleme dedim halde sayesinde öğrenmeyen kalmadı ama yapcak bişey yok keşke benide sekreterliğe felan alsalarda rahat etene diye bakıyorum

Yaa eşime diyordum genelde ama bu sefer istemiyorum demek bu ay beklentiye sokmıcam konusunu falan açmıyorum
İnşallah sürpriz yapmak nasip olur
Ay inşallah kuzum ya ilk öğrendiklerinde tatlı bir şaşkınlık oluyor yüzlerinde söyleyeceğin o anı kayda almaya çalış

Ay inşallah kuzum ya ilk öğrendiklerinde tatlı bir şaşkınlık oluyor yüzlerinde söyleyeceğin o anı kayda almaya çalış

Bu sabah erken uyanınca nasıl söylerimin hayalini kurdummm

Böyle balonlar almayı düşünüyorum tavanda durabilen
Evin girişine ve hole koyarım dedim
Uçlarına minik notlar yazarım falan falan

Bu sabah erken uyanınca nasıl söylerimin hayalini kurdummm

Böyle balonlar almayı düşünüyorum tavanda durabilen
Evin girişine ve hole koyarım dedim
Uçlarına minik notlar yazarım falan falan
Çok güzel düşünmüşsün kuzum notları da düşündün mü bakim

Çok güzel düşünmüşsün kuzum notları da düşündün mü bakim

Yok tam düşğnmedim ama şu tarz bişey olabilir

Birinci balon : bugün ayın kaçı ? Unuttun mu yoksa

İkinci balon: bugünün anlam ve önemini söyleyeyim mi

Üçüncü balon : bebeğimiz yola çıkmış geliyormuş babamız canımız seni çok seviyoruz ❤❤

Ne güzel düşünmüşsün cnm inş rabbim en kısa zamanda yaşatsın benim doktorda bu ay garip bi şekilde kimyasal geçirmişin dedi anlamadım 6,7 gündür kendimde degilim çok canım sıkıldı

Ay güzel sonucu alalım bunları çoğaltalım öyle 3 balonda öğrenmek yok az sürünsün enişte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…