- 13 Mart 2019
- 16.084
- 62.452
- 598
Valla yine gölge çizgi var hadi hayırlısı inşallahh koyulaşır yaaa
Kızlar size birşey dicem ya iş yerimde hamile olduğumu nerdeyse herkes öğrendi söylemek zorunda kaldım. Çok sinir oldum. İlçe mem de bir bölümde çalışıyordum. Müdür bey geldiğimden beri sekreterliğe almak istiyordu beni şimdiye kadr bir şekilde idare ettik ama şu an burda olan kişilerden biri izinde ve beni buraya aldılar kimsede durmak istemiyor burda şube müdürümde vermek istemiyor ama müdür bey bizati beni istiyor.Beni almasın diye daha önce panik atağım var orda stress oluyorum dedim ama işe yaramadı oyüzden müdürlerime söylemek zorunda kaldım ama yine bi işe yaramadı . Başkalarıda öğrenmiş oldu çok sinir oldum :S
Teşekkür ederim , Testlerden nasıl artışı görebilirim ki ? Kan testi dışında ?
Sürpriz olacak canım babamıza hatta birçok arkadaşımızaumarım istatistiklere uyar ve anneye düşkün bir erkek olur
Netten alın bacım yaa biliyorsunuz şurda pusuya yatıp sizin testleri bekliyoruzAy harbiden niye bi tane aldıysam
Kız zarar ediyorum yaa bi test 7 tl netten beş tanesine 10 tl ödüyorum
Bu şekild e cnm benimki gev koyulasti 6 kala ogrendim ben seninki çabuk koyulaşır ama
Netten alın bacım yaa biliyorsunuz şurda pusuya yatıp sizin testleri bekliyoruz
Sanırım kuzumU Ufukta_bebek neeee erkek miii ♥♥♥
Ay inşallah kuzum ya ilk öğrendiklerinde tatlı bir şaşkınlık oluyor yüzlerinde söyleyeceğin o anı kayda almaya çalışYaa eşime diyordum genelde ama bu sefer istemiyorum demek bu ay beklentiye sokmıcam konusunu falan açmıyorum
İnşallah sürpriz yapmak nasip olur
Ay inşallah kuzum ya ilk öğrendiklerinde tatlı bir şaşkınlık oluyor yüzlerinde söyleyeceğin o anı kayda almaya çalış
Çok güzel düşünmüşsün kuzum notları da düşündün mü bakimBu sabah erken uyanınca nasıl söylerimin hayalini kurdummm
Böyle balonlar almayı düşünüyorum tavanda durabilen
Evin girişine ve hole koyarım dedim
Uçlarına minik notlar yazarım falan falan
Çok güzel düşünmüşsün kuzum notları da düşündün mü bakim
Ne güzel düşünmüşsün cnm inş rabbim en kısa zamanda yaşatsın benim doktorda bu ay garip bi şekilde kimyasal geçirmişin dedi anlamadım 6,7 gündür kendimde degilim çok canım sıkıldıYok tam düşğnmedim ama şu tarz bişey olabilir
Birinci balon : bugün ayın kaçı ? Unuttun mu yoksa
İkinci balon: bugünün anlam ve önemini söyleyeyim mi
Üçüncü balon : bebeğimiz yola çıkmış geliyormuşbabamız canımız seni çok seviyoruz ❤❤
Ay güzel sonucu alalım bunları çoğaltalım öyle 3 balonda öğrenmek yok az sürünsün enişteYok tam düşğnmedim ama şu tarz bişey olabilir
Birinci balon : bugün ayın kaçı ? Unuttun mu yoksa
İkinci balon: bugünün anlam ve önemini söyleyeyim mi
Üçüncü balon : bebeğimiz yola çıkmış geliyormuşbabamız canımız seni çok seviyoruz ❤❤
İi
Canım senin döngün kaç gündü seninde ilkinde çok azmış gölge gibiii
Ben yaptım akşam gelince böyle çıktı canm , takip edeceğim bu şekildeBu şekild e cnm benimki gev koyulasti 6 kala ogrendim ben seninki çabuk koyulaşır ama
14. Haftada demişse kesin gibi ama yine deeee bizz muallakta kalalımSanırım kuzumÇok baktık teyzesi eli totosu durmuyor pozisyona odaklanamadı doktor bian sadece burda çıkıntı var gibi tahminim erkek dedi
Bence de erkek ama babayı ikna edemiyoruz bilimsel kanıt şart kuzum14. Haftada demişse kesin gibi ama yine deeee bizz muallakta kalalım
Ama bende erkeğe benzetmiştim
Ben yaptım akşam gelince böyle çıktı canm , takip edeceğim bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?