Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sürpriz olacak canım babamıza hatta birçok arkadaşımıza umarım istatistiklere uyar ve anneye düşkün bir erkek olur
Olur olur sen hiçççç merak etme benim oğlan babasını özlüyor tabi işteyken akşam oynuyorlar ama dönüp dönüp bana sarılır, öper babasına pek yapmaz yani bana çok düşkün ama eşit olması için elimden geleni yapıyorum, hadi babayla oyna, babana da sarıl öp onu da çok sev gibi

Beni kızdırdığı gün yapmam çatlasın kıskançlığından aslında erkek babaya düşkün olsa daha iyi değil mi? en önemli olayları babadan öğrenecek sonuçta aralarında bir resmiyet olmasını istemem şahsen

Teşekkür ederim , Testlerden nasıl artışı görebilirim ki ? Kan testi dışında ?
Ben de hasta olacakmışım gibi bir kasık ağrısı var. Bel ağrısı vs. Hepsi mevcut. Ama kasık ağrısından korkuyorum. Tam riskli dönemmiş sanırım
Silikten koyuya doğru gider idrar testinde.Kendine dikkat et ,bir yere uzanma, ağır taşıma cok yorucu iş yapma bebegin daha degerli

Ne güzel düşünmüşsün cnm inş rabbim en kısa zamanda yaşatsın benim doktorda bu ay garip bi şekilde kimyasal geçirmişin dedi anlamadım 6,7 gündür kendimde degilim çok canım sıkıldı

Amin canım çok sağol

Üzülme Kimyasaldan sonra daha çabuk kalınıyor gebe
Biz kimyasalda geçirmiyoz

Eşim tedavi olmadı ama doktor da bir şey demedi bu konuda.. Eşimin zaten bir rahatsızlığı yok hiç
Tamam ama senden eşine geçiyo eşin tekrar sana getiriyor.. sen temizleniyosun ilişkiye girince eşinde olduğundan sana geçiyor.. ilişkiden sonra yine oluyor dedin çünkü.. etraflıca iyi bir doktora görünsen iyi olur gibi kuzu. Nereye gittin bilmiyorum ama. Ya da doktora güveniyorsan eşle ilgili durumu sorsan.

3 farklı hastanede 3 farklı doktora gittim, hepsi özel hastane.. Üreaplasma, mycoplasma, mantar, smear testleri yapıldı defalarca ama hepsi negatif.. Bu ay da enfeksiyon olursa bu sefer senin dediğin gibi eşim için de sorarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…