Bu gidisle kizimi sana gelin olarak vericemYa ben senin gramajını yerim
Bence de bağlayalım bu işiBu gidisle kizimi sana gelin olarak vericemSenden daha iyi kaynana bulamam kizima
O zaman kesin verdim kizimiBence de bağlayalım bu işi
Kız benden kaynana da olmaz kaynanamı sevmiyorum geline gözüm gibi bakarım kıyamam ben gelinime
Prenses bir gelinim oldu kızlarrrrrO zaman kesin verdim kizimiHayirli ugurlu olsun damadima cok iyi bak kizi verdim deyince minosum tekme atmaya basladi benim kiz dunden merakliymis evlenmeye
Kuzum ben cok ceyiz falan bilmiyorum artik bizi idare et lutfen☺ Madem sana verdim kizi ismi konusunda da bana yardimci olur musun? Sonucta ikinci annesi oldun☺ Sence Asel Berra mi Asel Nisa mi? Hangisi guzelPrenses bir gelinim oldu kızlarrrrrben hemen hazırlıklara başlıyorum
Ay ben ikinci kez anne oldumKuzum ben cok ceyiz falan bilmiyorum artik bizi idare et lutfen☺ Madem sana verdim kizi ismi konusunda da bana yardimci olur musun? Sonucta ikinci annesi oldun☺ Sence Asel Berra mi Asel Nisa mi? Hangisi guzel
Kizim cok sansli olucak deseneAy ben ikinci kez anne oldumben yaparım ki çeyiz bi tanem feda olsun
Asel Berra ya bayıldım kuzum kulağa hem kibar geliyor hem çok kullanılan ikili isimlerden değil
Erkek adam ne bilirmiş isim koymayıKizim cok sansli olucak deseneBende oglumuza ikinci annelik yaparim icin rahat olsun Dimi ben Asel Berra istiyorum esim Asel Nisa olsun diyor ama ben nisayi sevmiyorum dogru tercih yapmisim demekki Iki anneden de onay alinmissa nasip olursa Asel Berra olucak
Cok guzel Kenan ismini cok severimErkek adam ne bilirmiş isim koymayıyalnız bizimkinşn adı hazır kuzu Kenan olacak adağım vardı
Asel Berra & KenanCok guzel Kenan ismini cok severimayyy damadim ismiyle saglikla buyusun insallah erkek olsaydi esim koyacakti anlasmamiz vardi kuz olunca bana kaldi ismi
Desene sans bizden yanaymisAsel Berra & Kenanoğlan çok aç ama çok yemek öğretmen gerek kızımıza bizde de tam tersi oldu erkeği ben koydum diye kız ona kalmıştı. Ve kazanan ben oldum
Bizim memlekette aç kalmak çok zor kuzum Asel Berra m şanslı gastronomi şehrine geliyorDesene sans bizden yanaymisCanim yemek konusunda icin rahat olsun ben herseyi ogretirim kizimiza ozellikle pasta borekte iyiyimdir ogrenir insallag Sizin mutfakta cok zengin sende ogretki Kenan imiz ac kalmasin
Universite de cok sevdigim hatayli arkadasim vardi o cok bahsederdi sizin oralardan. Hataya ayri bir merakim var insallah nasip olur gelmekBizim memlekette aç kalmak çok zor kuzum Asel Berra m şanslı gastronomi şehrine geliyorKenan bu saatte yoğurt yemeye alıştı fit kalacak damat bey
Buralar gerçekten başkadır kuzum gelirsen bir evin var buradaUniversite de cok sevdigim hatayli arkadasim vardi o cok bahsederdi sizin oralardan. Hataya ayri bir merakim var insallah nasip olur gelmekKuzum bastan soyliyeyim biz ailecek biraz yapiliyizdir esim 1.90 ve kalipli bende 1.70 ve kalipliyim Kenanim da com fit olmasin kizimiz da yapili olabilir yaninda kotu durmasin
Yarınn gine gitcekOh be kendine gelmiş tüylenince bida kıyma annesi yavruya
Dönüşte uğrarız belkiimoff süper iyi eğlenceler bizde 30 unda didime gidcez
Rabbim herkese kolay doğumlar nasıl etsin canım bir aksilik olmadan sağ salim bir şekildepeki, hem tazesiyle sende yâd etme boşver ikiniz de sağlıklı bir şekilde atlattınız ya gerisi mühim değil❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?