Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence de bağlayalım bu işi
Kız benden kaynana da olmaz kaynanamı sevmiyorum geline gözüm gibi bakarım kıyamam ben gelinime
O zaman kesin verdim kizimi Hayirli ugurlu olsun damadima cok iyi bak kizi verdim deyince minosum tekme atmaya basladi benim kiz dunden merakliymis evlenmeye

Prenses bir gelinim oldu kızlarrrrr ben hemen hazırlıklara başlıyorum
Kuzum ben cok ceyiz falan bilmiyorum artik bizi idare et lutfen☺ Madem sana verdim kizi ismi konusunda da bana yardimci olur musun? Sonucta ikinci annesi oldun☺ Sence Asel Berra mi Asel Nisa mi? Hangisi guzel

Kuzum ben cok ceyiz falan bilmiyorum artik bizi idare et lutfen☺ Madem sana verdim kizi ismi konusunda da bana yardimci olur musun? Sonucta ikinci annesi oldun☺ Sence Asel Berra mi Asel Nisa mi? Hangisi guzel
Ay ben ikinci kez anne oldum ben yaparım ki çeyiz bi tanem feda olsun
Asel Berra ya bayıldım kuzum kulağa hem kibar geliyor hem çok kullanılan ikili isimlerden değil

Ay ben ikinci kez anne oldum ben yaparım ki çeyiz bi tanem feda olsun
Asel Berra ya bayıldım kuzum kulağa hem kibar geliyor hem çok kullanılan ikili isimlerden değil
Kizim cok sansli olucak desene Bende oglumuza ikinci annelik yaparim icin rahat olsun Dimi ben Asel Berra istiyorum esim Asel Nisa olsun diyor ama ben nisayi sevmiyorum dogru tercih yapmisim demekki Iki anneden de onay alinmissa nasip olursa Asel Berra olucak

Erkek adam ne bilirmiş isim koymayı yalnız bizimkinşn adı hazır kuzu Kenan olacak adağım vardı

Cok guzel Kenan ismini cok severim ayyy damadim ismiyle saglikla buyusun insallah erkek olsaydi esim koyacakti anlasmamiz vardi kuz olunca bana kaldi ismi
Asel Berra & Kenan oğlan çok aç ama çok yemek öğretmen gerek kızımıza bizde de tam tersi oldu erkeği ben koydum diye kız ona kalmıştı. Ve kazanan ben oldum

Asel Berra & Kenan oğlan çok aç ama çok yemek öğretmen gerek kızımıza bizde de tam tersi oldu erkeği ben koydum diye kız ona kalmıştı. Ve kazanan ben oldum
Desene sans bizden yanaymis Canim yemek konusunda icin rahat olsun ben herseyi ogretirim kizimiza ozellikle pasta borekte iyiyimdir ogrenir insallag Sizin mutfakta cok zengin sende ogretki Kenan imiz ac kalmasin

Desene sans bizden yanaymis Canim yemek konusunda icin rahat olsun ben herseyi ogretirim kizimiza ozellikle pasta borekte iyiyimdir ogrenir insallag Sizin mutfakta cok zengin sende ogretki Kenan imiz ac kalmasin
Bizim memlekette aç kalmak çok zor kuzum Asel Berra m şanslı gastronomi şehrine geliyor Kenan bu saatte yoğurt yemeye alıştı fit kalacak damat bey

Bizim memlekette aç kalmak çok zor kuzum Asel Berra m şanslı gastronomi şehrine geliyor Kenan bu saatte yoğurt yemeye alıştı fit kalacak damat bey
Universite de cok sevdigim hatayli arkadasim vardi o cok bahsederdi sizin oralardan. Hataya ayri bir merakim var insallah nasip olur gelmek Kuzum bastan soyliyeyim biz ailecek biraz yapiliyizdir esim 1.90 ve kalipli bende 1.70 ve kalipliyim Kenanim da com fit olmasin kizimiz da yapili olabilir yaninda kotu durmasin

Buralar gerçekten başkadır kuzum gelirsen bir evin var burada
Anam biz bildiğin standart aileyiz karı koca ama annem dışında dedeleri ve babaannesi dayısı boylu inşallah oğlan dayıya çeker dedikleri küçük dayısının boyu olur kızın yanında kirtik kadar durmasın

Evet aşırı derecede tatlı isteğim geldi demekki adet de gelecek
Eskiden belirtilerimi bu kadar çok bikmezdim

Kızlar bide benim alerjim var hapşırma burun kaşıntısı öksürme gibi tıkanıyorum yani özellikle sabahları bu ara şaha kalktı çok kötütüyüm bu sıra
Bi tanıdık konuşurken duymuştım gebelikte daha çok arttı alerjim demişti yine de içimde bi ümiit

Ve inanılmaz sıcak basıyo
Ama tabi hepinizi basıyodur yani havalar sıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…