- 28 Eylül 2016
- 260
- 137
- 103
hee enfeksiyon var demiştin yanlış hatırlamadıysam.. negatif diyorsun.. o zaman sperm alerjin olabilir mi acaba..? neyse inşallah hiç bişeye gerek kalmadan normale binsin bebiş gelsin..3 farklı hastanede 3 farklı doktora gittim, hepsi özel hastane.. Üreaplasma, mycoplasma, mantar, smear testleri yapıldı defalarca ama hepsi negatif.. Bu ay da enfeksiyon olursa bu sefer senin dediğin gibi eşim için de sorarım.
Idrari yine çok damlatmissin
Bende 1 kez enfeksiyon olmuştu geçen yazdı sanırım. Dr aynı ilaçtan 2 kutu yazdı özellkle 1 kutuyu eşin 1 kutuyu sen içeceksin dedi. Bende öyle biliyoeum daha önce de yazmıştım bunu, bir de sık tekrrlananan enfekaiyonlarda zaten eşli tedavi uygulanır ona da bakılır mutlakaTamam ama senden eşine geçiyo eşin tekrar sana getiriyor.. sen temizleniyosun ilişkiye girince eşinde olduğundan sana geçiyor.. ilişkiden sonra yine oluyor dedin çünkü.. etraflıca iyi bir doktora görünsen iyi olur gibi kuzu. Nereye gittin bilmiyorum ama. Ya da doktora güveniyorsan eşle ilgili durumu sorsan.
Bende göremedim canım ama inşallah vardırAynen canım artak ben baka baka hayalii şeyler görmeye başaldım ya nasip
Bende göremedim canım ama inşallah vardır
evet evet eşli şart gibi ona geçti bir defa en nihayetinde.. gerçi sonra negatif dedi testlere bakalım bişiy değildir umarım.Bende 1 kez enfeksiyon olmuştu geçen yazdı sanırım. Dr aynı ilaçtan 2 kutu yazdı özellikle 1 kutuyu eşin 1 kutuyu sen içeceksin dedi. Bende öyle biliyorum daha önce de yazmıştım bunu, bir de sık tekrarlanan enfeksiyonlarda zaten eşli tedavi uygulanır ona da bakılır mutlaka
Hayırlısı nryse o olsun kuzum stres yapma. Benim ev akarı ve mevsimsel alerjim var, gebelik olmasaydı ben bu dönemlerde felamet olurdum. Çok tuhaf birşey oğlumda da öyleydi hamileyken benim alerjim bayaa azalıyor hiç hissetmiyorum hatta. Herkeste farklı işte canım sen yinede stres yapma bebiş yoksa da üzülme inşallah diğer ay olur gelir kısmetinEvet aşırı derecede tatlı isteğim geldi demekki adet de gelecek
Eskiden belirtilerimi bu kadar çok bikmezdim
Kızlar bide benim alerjim var hapşırma burun kaşıntısı öksürme gibi tıkanıyorum yani özellikle sabahları bu ara şaha kalktı çok kötütüyüm bu sıra
Bi tanıdık konuşurken duymuştım gebelikte daha çok arttı alerjim demişti yine de içimde bi ümiit
Ve inanılmaz sıcak basıyo
Ama tabi hepinizi basıyodur yani havalar sıcak
En azından buna şükrederdim ben hep canım bak ne güzel düzenl diye dr dr gezmiyorsun sende bi sıkıntı yok çok şükğr regl düzenli. Bu ay olmasa öbür ay gelecek bebiş Allah ın izniyleEvet canım nasip alıştık artık
Kasık ağrım var
Yarın bat günüm
Gelir büyük ihtimallr
2 aydır hiç şaşmadı maşallah
Insallah canimBuralar gerçekten başkadır kuzum gelirsen bir evin var burada
Anam biz bildiğin standart aileyiz karı kocaama annem dışında dedeleri ve babaannesi dayısı boylu inşallah oğlan dayıya çeker dedikleri küçük dayısının boyu olur kızın yanında kirtik kadar durmasın
Tabi canım bende o ara herşey yaptırmıştım temizdi, dr direkt hatta o zaman eşe de detaylı bakmamız gerekebilir bu ilacı kullanın beraber geçmezse eşe bakarız demişti o ilacı içinde bi daha hiç olmamıştı.evet evet eşli şart gibi ona geçti bir defa en nihayetinde.. gerçi sonra negatif dedi testlere bakalım bişiy değildir umarım.
aynen biz de bir defa eşli tedavi olmuştuk canım..
Hayırlısı nryse o olsun kuzum stres yapma. Benim ev akarı ve mevsimsel alerjim var, gebelik olmasaydı ben bu dönemlerde felamet olurdum. Çok tuhaf birşey oğlumda da öyleydi hamileyken benim alerjim bayaa azalıyor hiç hissetmiyorum hatta. Herkeste farklı işte canım sen yinede stres yapma bebiş yoksa da üzülme inşallah diğer ay olur gelir kısmetin
En azından buna şükrederdim ben hep canım bak ne güzel düzenl diye dr dr gezmiyorsun sende bi sıkıntı yok çok şükğr regl düzenli. Bu ay olmasa öbür ay gelecek bebiş Allah ın izniyle
Benim de yarın bat birşey var mı yok mu bilmiyorum da iğne ilaç verdi dr ona da söyledik şüphe olabilir diye ona gore ilaç verdi enfeksiyon gebeliğe engel bi durummu onu da bilmiyorum herkes farklı birşey yazmışEvet canım nasip alıştık artık
Kasık ağrım var
Yarın bat günüm
Gelir büyük ihtimallr
2 aydır hiç şaşmadı maşallah
İşte bunlar negatif olmasına rağmen yine de akıntım oluyor, doktorlar ilaç veriyor geçiyor sonra yine tekrarlıyor. Anlamadım ben de..hee enfeksiyon var demiştin yanlış hatırlamadıysam.. negatif diyorsun.. o zaman sperm alerjin olabilir mi acaba..? neyse inşallah hiç bişeye gerek kalmadan normale binsin bebiş gelsin..
Hadi inşallah yaaa pazartesi güzel bi değerle gelirsinCanım evet yaptım az önce ama hiç bişey çıkmadı sen aklıma geliyorsun için umut doluyor
o zaman akıntıların normalll mantar da yok diyorsun önemseme o zaman akıntıyı.. tekrarlıyor diyebilmen için mantar vs gibi enfeksiyon olması lazım.. sende durum normal o zaman...akıntıyı yok etmeye çalışmasan güzel olur oranın ph dengesini bozmasan ilgilenme bir süre orayla:)İşte bunlar negatif olmasına rağmen yine de akıntım oluyor, doktorlar ilaç veriyor geçiyor sonra yine tekrarlıyor. Anlamadım ben de..
Günaydın Asel Berra m ve tatliş annesiInsallah canimGenelde dayi tarafina cekiyor cocuklar benim de baba tarafim kisa annem tarafi uzun biz butun kardesler uzun olduk insallah Kenanimiz da kucuk dayisina ceker
Günaydın balım. Cinsiyetimizi gördün müGünaydın kızçelerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?