Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hee enfeksiyon var demiştin yanlış hatırlamadıysam.. negatif diyorsun.. o zaman sperm alerjin olabilir mi acaba..? neyse inşallah hiç bişeye gerek kalmadan normale binsin bebiş gelsin..

Bende 1 kez enfeksiyon olmuştu geçen yazdı sanırım. Dr aynı ilaçtan 2 kutu yazdı özellkle 1 kutuyu eşin 1 kutuyu sen içeceksin dedi. Bende öyle biliyoeum daha önce de yazmıştım bunu, bir de sık tekrrlananan enfekaiyonlarda zaten eşli tedavi uygulanır ona da bakılır mutlaka

evet evet eşli şart gibi ona geçti bir defa en nihayetinde.. gerçi sonra negatif dedi testlere bakalım bişiy değildir umarım.
aynen biz de bir defa eşli tedavi olmuştuk canım..

Hayırlısı nryse o olsun kuzum stres yapma. Benim ev akarı ve mevsimsel alerjim var, gebelik olmasaydı ben bu dönemlerde felamet olurdum. Çok tuhaf birşey oğlumda da öyleydi hamileyken benim alerjim bayaa azalıyor hiç hissetmiyorum hatta. Herkeste farklı işte canım sen yinede stres yapma bebiş yoksa da üzülme inşallah diğer ay olur gelir kısmetin

Evet canım nasip alıştık artık

Kasık ağrım var
Yarın bat günüm
Gelir büyük ihtimallr
2 aydır hiç şaşmadı maşallah
En azından buna şükrederdim ben hep canım bak ne güzel düzenl diye dr dr gezmiyorsun sende bi sıkıntı yok çok şükğr regl düzenli. Bu ay olmasa öbür ay gelecek bebiş Allah ın izniyle

Insallah canim Genelde dayi tarafina cekiyor cocuklar benim de baba tarafim kisa annem tarafi uzun biz butun kardesler uzun olduk insallah Kenanimiz da kucuk dayisina ceker

evet evet eşli şart gibi ona geçti bir defa en nihayetinde.. gerçi sonra negatif dedi testlere bakalım bişiy değildir umarım.
aynen biz de bir defa eşli tedavi olmuştuk canım..
Tabi canım bende o ara herşey yaptırmıştım temizdi, dr direkt hatta o zaman eşe de detaylı bakmamız gerekebilir bu ilacı kullanın beraber geçmezse eşe bakarız demişti o ilacı içinde bi daha hiç olmamıştı.

Evet canım şimdi adetime az kaldı ya herşeyi gebeliğe bağlıyorum
Stres yapmıyorum sadece merak ediyorum
Acaba bizim de çocuğumuz olur mu diye

En azından buna şükrederdim ben hep canım bak ne güzel düzenl diye dr dr gezmiyorsun sende bi sıkıntı yok çok şükğr regl düzenli. Bu ay olmasa öbür ay gelecek bebiş Allah ın izniyle

Evet canım çok şükür ondan önce ki 2 ayda çok gecikmişti
Bi tanıdığım da bebek yer arıyor
Bende bi geç oldum b erken oldum sonra hamile kaldım rahim krndini hazırlıyor dedi inşallah hayırlı zamanda gelsin biz onu özlemle bekliyoruz

Evet canım nasip alıştık artık

Kasık ağrım var
Yarın bat günüm
Gelir büyük ihtimallr
2 aydır hiç şaşmadı maşallah
Benim de yarın bat birşey var mı yok mu bilmiyorum da iğne ilaç verdi dr ona da söyledik şüphe olabilir diye ona gore ilaç verdi enfeksiyon gebeliğe engel bi durummu onu da bilmiyorum herkes farklı birşey yazmış

hee enfeksiyon var demiştin yanlış hatırlamadıysam.. negatif diyorsun.. o zaman sperm alerjin olabilir mi acaba..? neyse inşallah hiç bişeye gerek kalmadan normale binsin bebiş gelsin..
İşte bunlar negatif olmasına rağmen yine de akıntım oluyor, doktorlar ilaç veriyor geçiyor sonra yine tekrarlıyor. Anlamadım ben de..

İşte bunlar negatif olmasına rağmen yine de akıntım oluyor, doktorlar ilaç veriyor geçiyor sonra yine tekrarlıyor. Anlamadım ben de..
o zaman akıntıların normalll mantar da yok diyorsun önemseme o zaman akıntıyı.. tekrarlıyor diyebilmen için mantar vs gibi enfeksiyon olması lazım.. sende durum normal o zaman...akıntıyı yok etmeye çalışmasan güzel olur oranın ph dengesini bozmasan ilgilenme bir süre orayla:)

Insallah canim Genelde dayi tarafina cekiyor cocuklar benim de baba tarafim kisa annem tarafi uzun biz butun kardesler uzun olduk insallah Kenanimiz da kucuk dayisina ceker
Günaydın Asel Berra m ve tatliş annesi İnşallahhh canımm küçük dayı pekte efendi akıllı kendisi bu sene uzatmadan mühendislikten mezun oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…