- 18 Mart 2011
- 9.204
- 31.467
- 748
Dün gördüm salladım burayı erkek miymiş ne zaman öğrenmiş diyeGünaydın balım. Cinsiyetimizi gördün mü
Evet kuzum ama dayımız pek meraklı olduğundan dün gittikDün gördüm salladım burayı erkek miymiş ne zaman öğrenmiş diyeKız sen bugün gidicektin ya doktora? Erkekmiş yesin teyzesi onu, ortada beşik yok bebeleri kertmişsiniz
Yedirceksiniz kıza oralarda baklavaları, katmerleri ooohEvet kuzum ama dayımız pek meraklı olduğundan dün gittikkız mis gibi gelin buldum kafa dengi dünürğm var kaçırır nıyım bizimki kordon kertmesi
Bence bugün git canımGünaydın kızlaar.
Bugün bezelyemin kalp atışını duymaya gidecektim. Aynı zamanda idrar kültürüde istemişti onuda gösterecektim. Dün sonucumu almaya gittiğimde Kültürde sıkıntı olmuş yeniden verdim. Cumartesi akşam çıkacakmış napsam şimdi bilemedim sonucu bekleyip pazartesi felanmı gitsem doktora yoksa yinede bugün gitsemmi
Sonuçta gelin alıyoruz bacım bakmazsak olur muYedirceksiniz kıza oralarda baklavaları, katmerleri oooh
Bence bugün git canım duy bakalım minnoşun kalbiniGünaydın kızlaar.
Bugün bezelyemin kalp atışını duymaya gidecektim. Aynı zamanda idrar kültürüde istemişti onuda gösterecektim. Dün sonucumu almaya gittiğimde Kültürde sıkıntı olmuş yeniden verdim. Cumartesi akşam çıkacakmış napsam şimdi bilemedim sonucu bekleyip pazartesi felanmı gitsem doktora yoksa yinede bugün gitsemmi
Beni getirtme oraya bakSonuçta gelin alıyoruz bacım bakmazsak olur muayrıca künefemizi unutmayalım
Ben olsam hayatta duramam çıkar giderim, bence git kuzumGünaydın kızlaar.
kültür verdiğim yer başka bir hastane evimin yanı ama böyle birşey olacağını hiç tahmin etmedim alt tarafı idrar kültürü diye düşünmüştüm ha bugün alırım ha yarn derken bu zamanı buldu dün almaya gittim inceleyememişler yeniden kültür istediler. Aramışlar güya ama ulaşamamışlar. Doktorum başka hastanedeBence bugün git canım duy bakalım minnoşun kalbini
sonuç için telefonda görüşmüyor musun doktorlar
Gel aşkım gelin değil diye prensesime bakmayacak mıyım sankiBeni getirtme oraya bak
Sorun olmaz ki canım ben başka şehirde hastanede yatarken bile doktorumla konuşuyordukkültür verdiğim yer başka bir hastane evimin yanı ama böyle birşey olacağını hiç tahmin etmedim alt tarafı idrar kültürü diye düşünmüştüm ha bugün alırım ha yarn derken bu zamanı buldu dün almaya gittim inceleyememişler yeniden kültür istediler. Aramışlar güya ama ulaşamamışlar. Doktorum başka hastanede
Günaydın kuzumgünaydın ballarım
günaydın dünürlerArdnlina U Ufukta_bebek çok güldüm size
Hadi yine iyiyim kaptım katmerleri, künefeleriGel aşkım gelin değil diye prensesime bakmayacak mıyım sankizaten kilo alacağız bari güzel alalım yiyelim içelim arada
Sen benim gönlümün hamilesisinKızlaaar öksürürken kasığım batıyoorr hamile miyimm :))
hyr kültür sonucunu alıp kendi doktoruma götürücem ama henüz kendi doktorumla telefon la iletişim kkonusunda konuşmadık. Şuan daha ilk başlar olduğu için erken bence.Sorun olmaz ki canım ben başka şehirde hastanede yatarken bile doktorumla konuşuyordukiki hastanede mi sonuçları göstereceksin peki farklı doktorlara
gecenin bi körü düğün yapmışsınız ben daha 9 da uyudumGünaydın kuzum
Şurda düğün kuracağız hepiniz yatıyorsunuz
Yumurtlayacaklar siz yatın bacılarım civciv çıkartacağız sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?