Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün gördüm salladım burayı erkek miymiş ne zaman öğrenmiş diye Kız sen bugün gidicektin ya doktora? Erkekmiş yesin teyzesi onu, ortada beşik yok bebeleri kertmişsiniz
Evet kuzum ama dayımız pek meraklı olduğundan dün gittik kız mis gibi gelin buldum kafa dengi dünürğm var kaçırır nıyım bizimki kordon kertmesi

Günaydın kızlaar.

Bugün bezelyemin kalp atışını duymaya gidecektim. Aynı zamanda idrar kültürüde istemişti onuda gösterecektim. Dün sonucumu almaya gittiğimde Kültürde sıkıntı olmuş yeniden verdim. Cumartesi akşam çıkacakmış napsam şimdi bilemedim sonucu bekleyip pazartesi felanmı gitsem doktora yoksa yinede bugün gitsemmi

Bence bugün git canım

Bence bugün git canım duy bakalım minnoşun kalbini
sonuç için telefonda görüşmüyor musun doktorlar

Ben olsam hayatta duramam çıkar giderim, bence git kuzum

Bence bugün git canım duy bakalım minnoşun kalbini
sonuç için telefonda görüşmüyor musun doktorlar
kültür verdiğim yer başka bir hastane evimin yanı ama böyle birşey olacağını hiç tahmin etmedim alt tarafı idrar kültürü diye düşünmüştüm ha bugün alırım ha yarn derken bu zamanı buldu dün almaya gittim inceleyememişler yeniden kültür istediler. Aramışlar güya ama ulaşamamışlar. Doktorum başka hastanede

Sorun olmaz ki canım ben başka şehirde hastanede yatarken bile doktorumla konuşuyorduk iki hastanede mi sonuçları göstereceksin peki farklı doktorlara

Sorun olmaz ki canım ben başka şehirde hastanede yatarken bile doktorumla konuşuyorduk iki hastanede mi sonuçları göstereceksin peki farklı doktorlara
hyr kültür sonucunu alıp kendi doktoruma götürücem ama henüz kendi doktorumla telefon la iletişim kkonusunda konuşmadık. Şuan daha ilk başlar olduğu için erken bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…