- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Afiyet bal şeker olsun yarasın kuzularımaHadi yine iyiyim kaptım katmerleri, künefeleri
Hadi yine iyisin istemeyi kaçırdın sadecegecenin bi körü düğün yapmışsınız ben daha 9 da uyudum
gündüz gözüyle yspın böyle hayırlı işleri
ay inşallahhhhKızlaaar öksürürken kasığım batıyoorr hamile miyimm :))
sizde olmadı mı yahuu :)) kendi kendime mi belirti yaratıyom acabasıay inşallahhhh
yeter artık aşağı yukarı aynı zamanlardan beri bkliyoruz abla seninkide gelmeli artık bence çok yakın
Çok uzak değilse iki günde git canım hatta ikinci gün gittiğinde doktora güveniyorsan devam etmek istiyorsan söyle telefonda da görüşmek istediğini. Erken deme aklına birşey takılır Allah korusun ağrın sızın olur arar sorarsın aklında kalmaz bi kenarda dursun numarasıhyr kültür sonucunu alıp kendi doktoruma götürücem ama henüz kendi doktorumla telefon la iletişim kkonusunda konuşmadık. Şuan daha ilk başlar olduğu için erken bence.
ay abla hatırlamıyomki hiç öksürmedim galibasizde olmadı mı yahuu :)) kendi kendime mi belirti yaratıyom acabası
ayy hadi inşallahh :)
Hiç belli olmaz ablam bu işler valla, inşallah vardır inşallahhh:)) yanii bi umut işte elfim :)
8 kaldı kuzu yaa zıkkımdan öhü öhü yaparsıın öyle yoksa hastalık öksürüğü değil kuzumay abla hatırlamıyomki hiç öksürmedim galiba
ama geçen gece hapşurdum kasığğım sızladı gibi oldu
inşallah bebek vardır yaaaa kaç kaldı bataa
15+5 teyzesiiiikııızz sen de büyüdünn maşallahh kaç haftalık 15+ ?
Gunaydinn canimGünaydın Asel Berra m ve tatliş annesiİnşallahhh canımm küçük dayı pekte efendi akıllı kendisi bu sene uzatmadan mühendislikten mezun oldu
Cumartesi doktora gidicez inşallahoouu maşallahhh ipek kuzuyaaa
Amin sultanım inşallahhhayy görüceksin kuzuyu yanii.. güzel hayırlı haberle gel inşallah.
Gunaydin canimgünaydın ballarım
günaydın dünürlerArdnlina U Ufukta_bebek çok güldüm size
Ayip ediyorsun canim hepiniz seref konuklarimizsinizU Ufukta_bebekArdnlina oh oh herşey hazır bizide dügüne çagırırsınız artık teyzeleri olarak takılarımızı alır geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?