inşallah vardırr ya 8 kalmış erkenmi yapcan beklicenmi adet gününü :)8 kaldı kuzu yaa zıkkımdan öhü öhü yaparsıın öyle yoksa hastalık öksürüğü değil kuzum
adet günü düşünüyorumm kuzu :)inşallah vardırr ya 8 kalmış erkenmi yapcan beklicenmi adet gününü :)
hayırlı olsuun tebrik ederiim.. ikiz inşallah sonuç iyi görünüyor.. zaten 2 konmuş ikisi de tuttu muhtemelen maşallahmerhabaa arkadaşlar. ayın 11inde 2 adet dondurulmus embiriyo transferim oldu.7.gunu kan degerim 216 9.gun 425.biraz yuksek gidiyor ama ultrasondan once kimse net bisey diyemiyor ikiz mi degil mi diye.siz neler yasadiniz
dolmuşa binmeyim diyom kuzu :) hep siz gazladınız zaten 4 5 6 kaladan yapmaya başladım bu işe bi son vermem gerek benim :))biz seni rahat bırakırsak tabi
evet biraz yüksek gibi ama belli olmuyor yüksk çıkıp tek bebek olanda oluyormerhabaa arkadaşlar. ayın 11inde 2 adet dondurulmus embiriyo transferim oldu.7.gunu kan degerim 216 9.gun 425.biraz yuksek gidiyor ama ultrasondan once kimse net bisey diyemiyor ikiz mi degil mi diye.siz neler yasadiniz
Canım yüksek değil gibi geldi bana 2 gün de hemen hemen 2 kat artmış, normal.. ben normal hamile kaldım ama, ikizlere hamileyim 2 günde yaklaşık 4 kat artıyordu benim ki hemen hemen 3,5 falan..merhabaa arkadaşlar. ayın 11inde 2 adet dondurulmus embiriyo transferim oldu.7.gunu kan degerim 216 9.gun 425.biraz yuksek gidiyor ama ultrasondan once kimse net bisey diyemiyor ikiz mi degil mi diye.siz neler yasadiniz
Ama ben bir şey yapmıyorum ki doktorlar hiçbir şey olmamasına rağmen ilaç veriyorlar kesmek için.. Gebeliğe engelmiş öyle diyorlar.o zaman akıntıların normalll mantar da yok diyorsun önemseme o zaman akıntıyı.. tekrarlıyor diyebilmen için mantar vs gibi enfeksiyon olması lazım.. sende durum normal o zaman...akıntıyı yok etmeye çalışmasan güzel olur oranın ph dengesini bozmasan ilgilenme bir süre orayla:)
enfeksiyonlar gebeliğe engel olabilir ilerleyen süreçte de düşüklere sebep olabilir doğduğunda da sıkıntılı doğabilir o ayrı canım.. ama sen tahliller yapıldı bir şey çıkmadı diyorsun benim kafa karıştııAma ben bir şey yapmıyorum ki doktorlar hiçbir şey olmamasına rağmen ilaç veriyorlar kesmek için.. Gebeliğe engelmiş öyle diyorlar.
Günaydın bebeğim hayırlı PerşembelerGünaydın kızçelerim
Günaydın minik papatyammGünaydın bebeğim hayırlı Perşembeler
Bende her zaman olmuyor canım, sadece çok yorulunca oldu bir-iki kere, sen gidince yine de sor istersen bi, galiba bu kasılmalar normal ama herkes hissetmeyebiliyor, ben çocuğu hareketini bile çok az hissedengillerdenim zatiHamile bacılarım, kasılmalarınız ne zaman başlamıştı? Doktor magnezyumda verdi ama 3-4 gündür sol tarafım kasılıyor sanki korkmam gerekiyor mu?
Sol tarafımda keskin bir ağrı gibi ama saniyelik, adına kasılma diyorum ama belki değildir yaniBende her zaman olmuyor canım, sadece çok yorulunca oldu bir-iki kere, sen gidince yine de sor istersen bi, galiba bu kasılmalar normal ama herkes hissetmeyebiliyor, ben çocuğu hareketini bile çok az hissedengillerdenim zati
İnşallahhh kuzum iyi ki annemsin diyen hayırlı evlatlar yetiştirmek nasip olsun hepimizeGunaydinn canimMasallah o zaman insallah oglumuz dayisina ceker Eminim sen cok guzel evlat yetistiriceksin
Başımızın üstünde yeriniz var teyzoşlarU Ufukta_bebekArdnlina oh oh herşey hazır bizide dügüne çagırırsınız artık teyzeleri olarak takılarımızı alır geliriz
Belki büyüdükçe mintoş baskı yapıodur, hee benim 1 ay önce falan sol böbreğime doğru olmuştu bayağı uykudan uyandıracak kadar ağrı ama önemli bişey çıkmadı idrar yolları enfeksiyonu gene tekrarlamış o ayrı onun ilacını içiomSol tarafımda keskin bir ağrı gibi ama saniyelik, adına kasılma diyorum ama belki değildir yani
Amin amin insallahİnşallahhh kuzum iyi ki annemsin diyen hayırlı evlatlar yetiştirmek nasip olsun hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?