Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhabaa arkadaşlar. ayın 11inde 2 adet dondurulmus embiriyo transferim oldu.7.gunu kan degerim 216 9.gun 425.biraz yuksek gidiyor ama ultrasondan once kimse net bisey diyemiyor ikiz mi degil mi diye.siz neler yasadiniz
hayırlı olsuun tebrik ederiim.. ikiz inşallah sonuç iyi görünüyor.. zaten 2 konmuş ikisi de tuttu muhtemelen maşallah

merhabaa arkadaşlar. ayın 11inde 2 adet dondurulmus embiriyo transferim oldu.7.gunu kan degerim 216 9.gun 425.biraz yuksek gidiyor ama ultrasondan once kimse net bisey diyemiyor ikiz mi degil mi diye.siz neler yasadiniz
evet biraz yüksek gibi ama belli olmuyor yüksk çıkıp tek bebek olanda oluyor
hayırlısı olsun sağ salim kucagınıza alın inşallah benim adetten bir gün sonra 357 idi değerim :)

Canım yüksek değil gibi geldi bana 2 gün de hemen hemen 2 kat artmış, normal.. ben normal hamile kaldım ama, ikizlere hamileyim 2 günde yaklaşık 4 kat artıyordu benim ki hemen hemen 3,5 falan..

Hamile bacılarım, kasılmalarınız ne zaman başlamıştı? Doktor magnezyumda verdi ama 3-4 gündür sol tarafım kasılıyor sanki korkmam gerekiyor mu?

Ama ben bir şey yapmıyorum ki doktorlar hiçbir şey olmamasına rağmen ilaç veriyorlar kesmek için.. Gebeliğe engelmiş öyle diyorlar.

Ama ben bir şey yapmıyorum ki doktorlar hiçbir şey olmamasına rağmen ilaç veriyorlar kesmek için.. Gebeliğe engelmiş öyle diyorlar.
enfeksiyonlar gebeliğe engel olabilir ilerleyen süreçte de düşüklere sebep olabilir doğduğunda da sıkıntılı doğabilir o ayrı canım.. ama sen tahliller yapıldı bir şey çıkmadı diyorsun benim kafa karıştıı

Hamile bacılarım, kasılmalarınız ne zaman başlamıştı? Doktor magnezyumda verdi ama 3-4 gündür sol tarafım kasılıyor sanki korkmam gerekiyor mu?
Bende her zaman olmuyor canım, sadece çok yorulunca oldu bir-iki kere, sen gidince yine de sor istersen bi, galiba bu kasılmalar normal ama herkes hissetmeyebiliyor, ben çocuğu hareketini bile çok az hissedengillerdenim zati

Bende her zaman olmuyor canım, sadece çok yorulunca oldu bir-iki kere, sen gidince yine de sor istersen bi, galiba bu kasılmalar normal ama herkes hissetmeyebiliyor, ben çocuğu hareketini bile çok az hissedengillerdenim zati
Sol tarafımda keskin bir ağrı gibi ama saniyelik, adına kasılma diyorum ama belki değildir yani

Sol tarafımda keskin bir ağrı gibi ama saniyelik, adına kasılma diyorum ama belki değildir yani
Belki büyüdükçe mintoş baskı yapıodur, hee benim 1 ay önce falan sol böbreğime doğru olmuştu bayağı uykudan uyandıracak kadar ağrı ama önemli bişey çıkmadı idrar yolları enfeksiyonu gene tekrarlamış o ayrı onun ilacını içiom, böbreğe doğruysa senin de olmazsa bi idrar tahilili veriver münasip zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…