- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Kuzum siz önden mi gidiyorsunuz aramızda 2 gün görünüyor ama biz bugün 15+0 olduk siz nasıl 15+5 sinizSol tarafımda keskin bir ağrı gibi ama saniyelik, adına kasılma diyorum ama belki değildir yani
Böbreğe doğru sanki dombilim ya, cumartesi doktora gidicez ona da bi sorayım bakimBelki büyüdükçe mintoş baskı yapıodur, hee benim 1 ay önce falan sol böbreğime doğru olmuştu bayağı uykudan uyandıracak kadar ağrı ama önemli bişey çıkmadı idrar yolları enfeksiyonu gene tekrarlamış o ayrı onun ilacını içiom, böbreğe doğruysa senin de olmazsa bi idrar tahilili veriver münasip zamanda
O zaman en iyisi bi idrar tahliliyle kültürü bakar belki doktor, sen bu arada su iç bebeğim en temiziBöbreğe doğru sanki dombilim ya, cumartesi doktora gidicez ona da bi sorayım bakim
Benimde oluyor canim arada sağlı sollu dediğin gibi saniyelik bende doktora gidince sorayım diye düşündümSol tarafımda keskin bir ağrı gibi ama saniyelik, adına kasılma diyorum ama belki değildir yani
Bebeğim gebeliği öğrendiğimden beri günde 2 litre su içiyorum bu ana daha ne etsinO zaman en iyisi bi idrar tahliliyle kültürü bakar belki doktor, sen bu arada su iç bebeğim en temizi
Ay inşallah kuzumAmin amin insallahKizim icin defter haziliyorum daha dun bu sozunu yazdim iyi ki ailemsiniz dersin diye insallah nasip olur hayirli evlat buyutmek nasip olur
Aynı öyle benimde kuzum, doktorum magnezyum verdi suda eriyen kasılmaları azaltmak için ama gidince bende bi sorucamBenimde oluyor canim arada sağlı sollu dediğin gibi saniyelik bende doktora gidince sorayım diye düşündüm
5.gunu aksam da baktirmistim ama o da 58diCanım yüksek değil gibi geldi bana 2 gün de hemen hemen 2 kat artmış, normal.. ben normal hamile kaldım ama, ikizlere hamileyim 2 günde yaklaşık 4 kat artıyordu benim ki hemen hemen 3,5 falan..
Ben birsey kullanmiyom sadece normal hamilelikte kullanılan vitamin den kullanmiyom gidince sorayım belki bireyler verirAynı öyle benimde kuzum, doktorum magnezyum verdi suda eriyen kasılmaları azaltmak için ama gidince bende bi sorucam
Ay ben içemiom o kadar galiba yaa, maşallah sizeBebeğim gebeliği öğrendiğimden beri günde 2 litre su içiyorum bu ana daha ne etsin
Ne edem doktor iç dedi boynumuz kıldan inceAy ben içemiom o kadar galiba yaa, maşallah size
Kuzum henüz gerek yok, 12.haftadan sonra verirYa kızlar birşey sorabilir miyim..
benim doktorum bana ne vitamin ne kan ilacı vs hiçbirşey vermedi..
yani bir tek folik asit o kadar..
değerlerin normal falan diyor hiç bir ilaç kullanmıyorum. normal mi
Ay teşekkür ederimm canımmm :)Kuzum henüz gerek yok, 12.haftadan sonra verir
Bana normal geldi canım..5.gunu aksam da baktirmistim ama o da 58di
Hamile bacılarım, kasılmalarınız ne zaman başlamıştı? Doktor magnezyumda verdi ama 3-4 gündür sol tarafım kasılıyor sanki korkmam gerekiyor mu?
[/QUOT]
Korkmani gerektirecek hicbir sey yok canim benimde bu haftalar da basladi ki hala devam ediyor ozellikle kasiklarda cok oluyor genekde bir cok hamile de duydum
Insallah enfeksiyon falan yoktur canim. Ama bende enfeksiyon 3 hafta once cikti kasilmalar 2 aydan fazladir var bebek buyudukce damarlar falan genisliyor ondan oluyormus. Bol bol su ic hele yazin daha fazla icmeye calis insallah gecer hemen canimSağol kuzum benim kasıktan biraz daha yukarda ama anlık, öyle uzun sürmüyor
Selam, bana Ocean mummy en baştan vermişti canım, içimi de zorlamadı, istersen bu ya da benzeri multivitaminlere bakarsın bi araYa kızlar birşey sorabilir miyim..
benim doktorum bana ne vitamin ne kan ilacı vs hiçbirşey vermedi..
yani bir tek folik asit o kadar..
değerlerin normal falan diyor hiç bir ilaç kullanmıyorum. normal mi
İnşallah kuzum ya, cumartesi inşallah doktora gidicez olmazsa ona da bi sorucam idrar kültürü falan vereyimInsallah enfeksiyon falan yoktur canim. Ama bende enfeksiyon 3 hafta once cikti kasilmalar 2 aydan fazladir var bebek buyudukce damarlar falan genisliyor ondan oluyormus. Bol bol su ic hele yazin daha fazla icmeye calis insallah gecer hemen canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?