Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhabaa arkadaşlar. ayın 11inde 2 adet dondurulmus embiriyo transferim oldu.7.gunu kan degerim 216 9.gun 425.biraz yuksek gidiyor ama ultrasondan once kimse net bisey diyemiyor ikiz mi degil mi diye.siz neler yasadiniz

gözünüz aydın sağlıcakla kucağınıza alın inşallah

Kizlar bişey soracaktim ben bu ay sanirim cok erken yumurtladim ve memleketteyim sizce bu ay ovu testi kullanmaya gerek varmi ve sipariş versem kac günde geliyo acaba

Kizlar bişey soracaktim ben bu ay sanirim cok erken yumurtladim ve memleketteyim sizce bu ay ovu testi kullanmaya gerek varmi ve sipariş versem kac günde geliyo acaba
ertesi gün yada en kötü bi sonraki gün geliyor.
bugun kaçıncı gündesin ki ?
yada bu ay normal takılıp önümüzdeki ay alabilirsin.

olacagı varsa yine olur bu ay :)

reglime 6 gün var belirti arıyorum :) ama kasık ağrımdan başka bişi yok. bu ay tam verimli günlerimde eşim hasta oldu
ben bu 6 günde biraz daha belirti ararken bir yandanda sizleri takip etmeye devam ediyim :)

ertesi gün yada en kötü bi sonraki gün geliyor.
bugun kaçıncı gündesin ki ?
yada bu ay normal takılıp önümüzdeki ay alabilirsin.

olacagı varsa yine olur bu ay :)
Normalde bu teldeki programlara göre yumurtlama gibi ilişki oldu ama ben ondan 5 6 gün once yumurtladim diye tahmin ediyorum cnm bat2 haziran

Normalde bu teldeki programlara göre yumurtlama gibi ilişki oldu ama ben ondan 5 6 gün once yumurtladim diye tahmin ediyorum cnm bat2 haziran
ay bilemedim inşallah yakalamışsınızdır yumurtlamayı.
kaçtıysada bidahaki ay yakalarız inşallah
benim ki o programlarla aynı zamanda oluyodu

Evet tahlillerin hepsi tertemiz ama alttan muayene ettiklerinde yoğun bir akıntı var içeride, kokulu falan değil ama yoğun oluyor. Direkt antibiyotik başlatıyorlar. Aman napiim bu ay da böyle deneyelim.

Evet tahlillerin hepsi tertemiz ama alttan muayene ettiklerinde yoğun bir akıntı var içeride, kokulu falan değil ama yoğun oluyor. Direkt antibiyotik başlatıyorlar. Aman napiim bu ay da böyle deneyelim.
hayırlısı bakalım inşallah olur bu ay :) senin bat ne zaman şimdi? benim de 8 gün kalmış bata kızlara uysam başlatıcaklar teste amaa nayır nolamaz diyorum en erken bat günü düşünüyorumm :)

merhabaa arkadaşlar. ayın 11inde 2 adet dondurulmus embiriyo transferim oldu.7.gunu kan degerim 216 9.gun 425.biraz yuksek gidiyor ama ultrasondan once kimse net bisey diyemiyor ikiz mi degil mi diye.siz neler yasadiniz
Öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız bana değerleriniz normal geldi. Şöyle ki:
1.gün 104
3.gün 307
5.gün 921
7.gün 2096 çıkmış biri olarak tek bebek bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…