- 13 Mart 2019
- 16.106
- 62.545
- 598
İnşallah canımm olmazsam şayetHadi inşallah yaaa pazartesi güzel bi değerle gelirsin
tamam canim coktesekkur ederim cevap icinBana normal geldi canım..
tabi belli olmaz... ama dediğim gibi benim 4 kat 4 kat artıyordu..
ultrasonda belli olur.. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
merhabaa arkadaşlar. ayın 11inde 2 adet dondurulmus embiriyo transferim oldu.7.gunu kan degerim 216 9.gun 425.biraz yuksek gidiyor ama ultrasondan once kimse net bisey diyemiyor ikiz mi degil mi diye.siz neler yasadiniz
Insalkah birsey cikmaz cok zor oluyor hamilelikte enfeksiyonda mantar da. Tuvalet kagidi falan kulkanma tuvallette havlu kullanmaya calis cok faydasini gorursunİnşallah kuzum ya, cumartesi inşallah doktora gidicez olmazsa ona da bi sorucam idrar kültürü falan vereyim
Aslında 3 damla damlattım bekleyince böyle oluyor ikidir anlamadım
ertesi gün yada en kötü bi sonraki gün geliyor.Kizlar bişey soracaktim ben bu ay sanirim cok erken yumurtladim ve memleketteyim sizce bu ay ovu testi kullanmaya gerek varmi ve sipariş versem kac günde geliyo acaba
İnşallah kuzum ya, öyle devamlı da değil ağrım günde 2-3 defalığına anlık geliyorInsalkah birsey cikmaz cok zor oluyor hamilelikte enfeksiyonda mantar da. Tuvalet kagidi falan kulkanma tuvallette havlu kullanmaya calis cok faydasini gorursun
Normalde bu teldeki programlara göre yumurtlama gibi ilişki oldu ama ben ondan 5 6 gün once yumurtladim diye tahmin ediyorum cnm bat2 haziranertesi gün yada en kötü bi sonraki gün geliyor.
bugun kaçıncı gündesin ki ?
yada bu ay normal takılıp önümüzdeki ay alabilirsin.
olacagı varsa yine olur bu ay :)
ay bilemedim inşallah yakalamışsınızdır yumurtlamayı.Normalde bu teldeki programlara göre yumurtlama gibi ilişki oldu ama ben ondan 5 6 gün once yumurtladim diye tahmin ediyorum cnm bat2 haziran
inşalalh bebişin gelir bu ay canım dualarımız seninleKızlar bu ay aşılamaya başladık hayırlısıyla. Dualarınızda bana da yer verirseniz çok memnun olurum. Bat tarihim 16 temmuz inşallah olmaz ve olumlu sonuçlanır
İnşallah canıminşalalh bebişin gelir bu ay canım dualarımız seninle
Bu ay Senden çok ümitliydim yaIgnelerden heralde regl olmuşum ve çok ağrılıbir yandan ilaç iğne bir yandan oğlan anne kalk futbol oynayalım diyor ha bir de adam haftaya askere gidiyor
Evet tahlillerin hepsi tertemiz ama alttan muayene ettiklerinde yoğun bir akıntı var içeride, kokulu falan değil ama yoğun oluyor. Direkt antibiyotik başlatıyorlar. Aman napiim bu ay da böyle deneyelim.enfeksiyonlar gebeliğe engel olabilir ilerleyen süreçte de düşüklere sebep olabilir doğduğunda da sıkıntılı doğabilir o ayrı canım.. ama sen tahliller yapıldı bir şey çıkmadı diyorsun benim kafa karıştıı
hayırlısı bakalım inşallah olur bu ay :) senin bat ne zaman şimdi? benim de 8 gün kalmış bata kızlara uysam başlatıcaklar teste amaa nayır nolamaz diyorum en erken bat günü düşünüyorumm :)Evet tahlillerin hepsi tertemiz ama alttan muayene ettiklerinde yoğun bir akıntı var içeride, kokulu falan değil ama yoğun oluyor. Direkt antibiyotik başlatıyorlar. Aman napiim bu ay da böyle deneyelim.
Öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız bana değerleriniz normal geldi. Şöyle ki:merhabaa arkadaşlar. ayın 11inde 2 adet dondurulmus embiriyo transferim oldu.7.gunu kan degerim 216 9.gun 425.biraz yuksek gidiyor ama ultrasondan once kimse net bisey diyemiyor ikiz mi degil mi diye.siz neler yasadiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?