Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay bilemedim inşallah yakalamışsınızdır yumurtlamayı.
kaçtıysada bidahaki ay yakalarız inşallah
benim ki o programlarla aynı zamanda oluyodu
Benimde genelde denk geliyodu ama bu ay hava degisikligindende olabilir erken yumurtladim adet bittikten bikac gün sonra oyuzden buaydan sifir beklenti
Nasip artik☺☺

Kızlar karnım ağrımaya başladı
Yarın gelecek gibi

Hamile anneler adet ağrınız oldumu öncesinde
Kızlar karnım ağrımaya başladı
Yarın gelecek gibi

Hamile anneler adet ağrınız oldumu öncesinde
Evet cnm 5 kez hamile kalmış biri olarak ogunlerde o agrilarda olurdu bende hatta sivilcelerim göğüs acisi vs hiç farketmedi bende aynı regl belirtilerimi yasadim ama hamileymisim

Inşallah Rabbim nasip eder biz ne kadar test yaparsak yapalim geleceği varsa her türlü ben burdayım der zaten
aynen öyle varsa var canım yoksa yok da.. hani kızlarınki 8 kaladan itibaren çıkmaya başladığı için benim de öyle çıkar sandım :)) stres yapmadan beklemek istiyorum var mı yok mu düşünmeden..

Kızlaar bezelyemi gördüm kesemiz büyümüş bezelyemde birazcık geriden geldiği için hala çok küçük 5-7 mm arası dedi doktor alttanda muyane edebilrim dedi ama olmak istemedim haftaya kültür sonucumu götürcem ozmn bida bakarız dedim kalp atışını gördük ama duyamadık ışın zararı oluyormuş 8 . Haftalarda duyarız dedi.

oyy gözün aydın kuzum bi resim alalaım bakalım

Hadi gözün aydın canım darısı kalp atışını duymaya nasip olsun

Çok sevindim cnmmm yaaa darisi sesini duymaya ins

aynen öyle varsa var canım yoksa yok da.. hani kızlarınki 8 kaladan itibaren çıkmaya başladığı için benim de öyle çıkar sandım :)) stres yapmadan beklemek istiyorum var mı yok mu düşünmeden..
Aynen erkenden test yaptıkça stres artıyor bu sefer tek çizgi çıkıyor çok erken yapınca sonra beklemek de zorlaşıyor böyle bi kaosa dönüşüyor yani bizzat kendime bunu yaptığımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…