- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
En erken bat günü mühayırlısı bakalım inşallah olur bu ay :) senin bat ne zaman şimdi? benim de 8 gün kalmış bata kızlara uysam başlatıcaklar teste amaa nayır nolamaz diyorum en erken bat günü düşünüyorumm :)
ölmezsin ölmezsin merak etme. :))En erken bat günü müöyle ölmeyiz abla sen direk füze at
Yok abla valla ben senin testleri merak ediyorumölmezsin ölmezsin merak etme. :))
Benimde genelde denk geliyodu ama bu ay hava degisikligindende olabilir erken yumurtladim adet bittikten bikac gün sonra oyuzden buaydan sifir beklentiay bilemedim inşallah yakalamışsınızdır yumurtlamayı.
kaçtıysada bidahaki ay yakalarız inşallah
benim ki o programlarla aynı zamanda oluyodu
Kızlar karnım ağrımaya başladı
Yarın gelecek gibi
Hamile anneler adet ağrınız oldumu öncesinde
Evet cnm 5 kez hamile kalmış biri olarak ogunlerde o agrilarda olurdu bende hatta sivilcelerim göğüs acisi vs hiç farketmedi bende aynı regl belirtilerimi yasadim ama hamileymisimKızlar karnım ağrımaya başladı
Yarın gelecek gibi
Hamile anneler adet ağrınız oldumu öncesinde
takılmayım kızzz düşünmeyim noluuur müsaade edinn :)) dua edin çıksın :) artıık yani.Yok abla valla ben senin testleri merak ediyorum
orası belli olmaz yaaa belkide kaçmamıştır yımırtaBenimde genelde denk geliyodu ama bu ay hava degisikligindende olabilir erken yumurtladim adet bittikten bikac gün sonra oyuzden buaydan sifir beklenti
Nasip artik☺☺
Inşallah Rabbim nasip eder biz ne kadar test yaparsak yapalim geleceği varsa her türlü ben burdayım der zatentakılmayım kızzz düşünmeyim noluuur müsaade edinn :)) dua edin çıksın :) artıık yani.
Inşallah canım şu enfeksyondan iyice kurtulayım önce temmuz da olmuyor zaten eşim askerde olacak bizim iş ağustosa kaliyor hayirlisi bakalimBu ay Senden çok ümitliydim yagelecek ay güzel haberlerin olsun inşallah
O zaman cok endise etme sonucta icinde buyuyen bebek var butun vucudun degisiyor normaldir goreceksin hicbirsey de cikmiyacak insallahİnşallah kuzum ya, öyle devamlı da değil ağrım günde 2-3 defalığına anlık geliyor
aynen öyle varsa var canım yoksa yok da.. hani kızlarınki 8 kaladan itibaren çıkmaya başladığı için benim de öyle çıkar sandım :)) stres yapmadan beklemek istiyorum var mı yok mu düşünmeden..Inşallah Rabbim nasip eder biz ne kadar test yaparsak yapalim geleceği varsa her türlü ben burdayım der zaten
oyy gözün aydın kuzum bi resim alalaım bakalımKızlaar bezelyemi gördümkesemiz büyümüş bezelyemde birazcık geriden geldiği için hala çok küçük 5-7 mm arası dedi doktor alttanda muyane edebilrim dedi ama olmak istemedim haftaya kültür sonucumu götürcem ozmn bida bakarız dedim kalp atışını gördük ama duyamadık ışın zararı oluyormuş 8 . Haftalarda duyarız dedi.
İnşallahhh abla bu ay hepinizin güzel haberlerini alalımtakılmayım kızzz düşünmeyim noluuur müsaade edinn :)) dua edin çıksın :) artıık yani.
Hadi gözün aydın canımKızlaar bezelyemi gördümkesemiz büyümüş bezelyemde birazcık geriden geldiği için hala çok küçük 5-7 mm arası dedi doktor alttanda muyane edebilrim dedi ama olmak istemedim haftaya kültür sonucumu götürcem ozmn bida bakarız dedim kalp atışını gördük ama duyamadık ışın zararı oluyormuş 8 . Haftalarda duyarız dedi.
Kaçtı kiz eminim 2. Kez yumurtlamassam imkansizorası belli olmaz yaaa belkide kaçmamıştır yımırta
hayırlısı
Çok sevindim cnmmm yaaa darisi sesini duymaya insKızlaar bezelyemi gördümkesemiz büyümüş bezelyemde birazcık geriden geldiği için hala çok küçük 5-7 mm arası dedi doktor alttanda muyane edebilrim dedi ama olmak istemedim haftaya kültür sonucumu götürcem ozmn bida bakarız dedim kalp atışını gördük ama duyamadık ışın zararı oluyormuş 8 . Haftalarda duyarız dedi.
Amiin kuzu inşallahhİnşallahhh abla bu ay hepinizin güzel haberlerini alalımhep duamdasınız
Aynen erkenden test yaptıkça stres artıyor bu sefer tek çizgi çıkıyor çok erken yapınca sonra beklemek de zorlaşıyor böyle bi kaosa dönüşüyor yani bizzat kendime bunu yaptığımdanaynen öyle varsa var canım yoksa yok da.. hani kızlarınki 8 kaladan itibaren çıkmaya başladığı için benim de öyle çıkar sandım :)) stres yapmadan beklemek istiyorum var mı yok mu düşünmeden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?