aynen bir de pms var bende bi stres bi sinir tahammülsüzlük hassasiyet ben benlikten çıkıyorum... o yüzden sakin stressiz beklemek istiyorumAynen erkenden test yaptıkça stres artıyor bu sefer tek çizgi çıkıyor çok erken yapınca sonra beklemek de zorlaşıyor böyle bi kaosa dönüşüyor yani bizzat kendime bunu yaptığımdan
canım benim oldu ağrım hatta ped bile taktım olurum diyeKızlar karnım ağrımaya başladı
Yarın gelecek gibi
Hamile anneler adet ağrınız oldumu öncesinde
Allah kavuştursun canımIgnelerden heralde regl olmuşum ve çok ağrılıbir yandan ilaç iğne bir yandan oğlan anne kalk futbol oynayalım diyor ha bir de adam haftaya askere gidiyor
Benimde sabcılarım oldu canım ilk iki adet dönemi belirgin oldu geçen ay daha hafif hissettim o günleri. İnşallah olmazsınKızlar karnım ağrımaya başladı
Yarın gelecek gibi
Hamile anneler adet ağrınız oldumu öncesinde
Sağol canım aminAllah kavuştursun canımşöyle güzel sıcak bir duş al ve varsa adaçayı iç biraz olsun rahatlamanı sağlar
Şifa olsun canımSağol canım aminiyi söyledin gerçekten aldırıp iciyim hem sakinlestirir
Hadi gözün aydın canımdarısı kalp atışını duymaya nasip olsun
Çok sevindim cnmmm yaaa darisi sesini duymaya ins
oyy gözün aydın kuzum bi resim alalaım bakalım
oyy
Amiin cnm hepimiz güzel haberler hep alalım sağlıcakla kucağımıza alalım inşaAllah. İsteyen herkesede Rabbim nasip eylesinoyybenim gördüğümde benimki daha ufaktı 6+3 te 5.8 mm di seninki 6.6 mm çıkmış
masallah hep güzel haberlerle gel annesi hastaneden :)
İnşallah kuzum benim amiinO zaman cok endise etme sonucta icinde buyuyen bebek var butun vucudun degisiyor normaldir goreceksin hicbirsey de cikmiyacak insallah
Maşallahhh canım
Benim reglim yeni bitti sayılır, bat 13 temmuz gibi ama düzensizleşti regllerim o yüzden net bir tarih yok :) İnşallah bu ay hepimize uğurlu gelir.hayırlısı bakalım inşallah olur bu ay :) senin bat ne zaman şimdi? benim de 8 gün kalmış bata kızlara uysam başlatıcaklar teste amaa nayır nolamaz diyorum en erken bat günü düşünüyorumm :)
Canm bence ovu ya odaklanma kendini kasmadan 2 günde bir normal ilişkinize girin illaki ovuya denk gelir yani ben dikkat etmedim bile telefon ilerden gösteriyordu ya tutarsa hesabı denedimBenim reglim yeni bitti sayılır, bat 13 temmuz gibi ama düzensizleşti regllerim o yüzden net bir tarih yok :) İnşallah bu ay hepimize uğurlu gelir.
Kuzumu bebis buyumus masallah cinsiyeti neymis nasılsın bu arada kuzum ya ozledim siziO zaman cok endise etme sonucta icinde buyuyen bebek var butun vucudun degisiyor normaldir goreceksin hicbirsey de cikmiyacak insallah
Canım zaten 2 günde bir yaptık geçtiğimiz aylarda da ama olmadı :/ Çok düzensiz regllerim son zamanlarda, o yüzden bu ay ovü testiyle deneyeceğim, tabi yine 2 günde bir ilişkiye de devam..Canm bence ovu ya odaklanma kendini kasmadan 2 günde bir normal ilişkinize girin illaki ovuya denk gelir yani ben dikkat etmedim bile telefon ilerden gösteriyordu ya tutarsa hesabı denedim
Benim reglimde 35 günü buluyorduCanım zaten 2 günde bir yaptık geçtiğimiz aylarda da ama olmadı :/ Çok düzensiz regllerim son zamanlarda, o yüzden bu ay ovü testiyle deneyeceğim, tabi yine 2 günde bir ilişkiye de devam..
Ne çabuk geçti bu kadar zaman ya15+5 teyzesiiii
30 a doğru başlamıştı kızimda benim canimHamile bacılarım, kasılmalarınız ne zaman başlamıştı? Doktor magnezyumda verdi ama 3-4 gündür sol tarafım kasılıyor sanki korkmam gerekiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?