- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
Ben reçete günü 3 gün diye biliyorum canım ya
Siz burda durun zaten bacım etraf kötü erkek milletine güven olmazBastan uyaralim daBenim icimde ki kotu kaynanayi cikartmiyayim Kenanimi kimseye kaptirmam Erkeklerse birsey olmaz takilabilirsiniz biz bu grup disinda hicbir yere takilmiyoruz
Kuzum Allah kotusune denk getirmesin kotu kizda cok hele bu devirdeSiz burda durun zaten bacım etraf kötü erkek milletine güven olmaz
Ben Kenan ı küçükken eğiyorum yaparsan teyzelerin seni linç eder akıllı efendi adam ol diye
Gayet iyi canımm, güzel güzel ilerlesinn inşallaahhKızlar Selam ,
2 gün önce 56,56 olan beta 172 çıktı bugün :) sizin artışlarınız nasıl olmuştu ?
Sizinkinin günü geçmiştir canımİşte ben 14 haziranda gittim en son doktora o zaman yazdı .. sonra dün eczanedeydim aklıma geldi alacaktım ama o kadar şey aldım ki para çıkmadı bıraktım sonra alırım diye
demekki reçetesiz ilaç
vereyim mi felan dedi
Ben bu akşam gidip alayımSizinkinin günü geçmiştir canımkız gününde al kenarda dursun bende arada demir ilacını almayı unutuyorum o kadar B12 kullandım
Bak eczaneden tanıdık varsa ilacı al pahalıysa tabi reçeteye yazdırıp işletirsin onu ilaçlar dünya para boşuna verme
Şimdiki kızlara akıl sır ermiyor vallahi oğlanlardan beterlerKuzum Allah kotusune denk getirmesin kotu kizda cok hele bu devirdeSen damadimi hep tembihle yanlislikla bile olsa gozu saga sola kaymasin
Alırsın kuzum reçetesizKızlar bir şey soracağım doktorum bana geçen hafta kan ilacı yazdı, ben onu tamamen unuttum. çok gerek yok aslında ama genede yazayım. günde 2 tane iç mide bulantısı yaparsa bırakırsın dedi, ama o önemsemediği içn hali ile bende önemsemedim bugün tam 1 hafta.. yani o ilacı reçetesiz alabiliyor muyum ? ya da bugün son günü mü? bilginiz var mı
Öyle yap valla bana p..n yazmamıştı unuttu ben aldım sonra reçete yazdırıp ona saydırdım 55 lira kız yazık günah değil mi karşılasın devlet babaBen bu akşam gidip alayım
51 tl dedi birsürü de şey almıştım onu alamadım yetmedi üstümdeki kaldı öyle doktrda çok önemsemedi ya dedim amann demekki cok önemli değil
Doğru diyorsun canım zaten birsürü şey gidiyor.. her muayene 85 tl tahlil bilmem ne derken dünya paraÖyle yap valla bana p..n yazmamıştı unuttu ben aldım sonra reçete yazdırıp ona saydırdım 55 lira kız yazık günah değil mi karşılasın devlet baba
Öyle valla adım atmaya para istiyorlarDoğru diyorsun canım zaten birsürü şey gidiyor.. her muayene 85 tl tahlil bilmem ne derken dünya para
biara yeşilbağlardan baktık ama ev küçük olunca vazgeçtikBizim burası çok güzellpendik/bahçelievler mah. Bana göre pendiğin en sakin en güzel yeri burası en sevdiğim yeri. Kalabalık da değil hem diğer yerlere göre.
EvetttÖyle valla adım atmaya para istiyorlarbide siz ikizdiniz demi sizinkiler onların masrafı da olacak 5 liranın bile hesabını yapmak lazım
O kredi kimde yok kuzumEvettt
bir de üzerine kredimiz var bakalım, belki milli piyango falan çıkar
İnşallah abla çok sağolAnladım canım dr deyince gördümüki dedimdi.. endokrinse. İnşallah sonuçlar da iyi çıksın..
Aminn inşallahh hakkımızda hayırlısı diyelim, sağlıkla sıhhatle gelsinler de gerisi önemli değilO kredi kimde yok kuzumAllah yardımcın olsun gelen bereketiyle gelir inşallah
Ama o piyango çıkmaz unut
İnşallah canım. Erken öğrendiğim için tedirginim , 2 gün onra regl günüm ve ben sanki adet olurum filan diye korkuyorum. Bi de bana çevremde bi iki kişi bizimki öğrendiğimizde daha yüksekti filan dedi.Gayet iyi canımm, güzel güzel ilerlesinn inşallaahh
Oralarda iyi ama dediğim gibi en sakin insanlar bakımında, yeşillik alan bakımından en iyi yine bizim buaralar, fiyatlarda bu ara düştü gibi sanki. Bizim ev mütahitte yapılıyor, kiradayız. Aynı yerde sitede lüx güzel bina geçen ay satıldı 100 metrekare 350 ye çok da güzeldibiara yeşilbağlardan baktık ama ev küçük olunca vazgeçtik
İnşallah canım. Erken öğrendiğim için tedirginim , 2 gün onra regl günüm ve ben sanki adet olurum filan diye korkuyorum. Bi de bana çevremde bi iki kişi bizimki öğrendiğimizde daha yüksekti filan dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?