Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben reçete günü 3 gün diye biliyorum canım ya

İşte ben 14 haziranda gittim en son doktora o zaman yazdı .. sonra dün eczanedeydim aklıma geldi alacaktım ama o kadar şey aldım ki para çıkmadı bıraktım sonra alırım diye
demekki reçetesiz ilaç
vereyim mi felan dedi

Bastan uyaralim da Benim icimde ki kotu kaynanayi cikartmiyayim Kenanimi kimseye kaptirmam Erkeklerse birsey olmaz takilabilirsiniz biz bu grup disinda hicbir yere takilmiyoruz
Siz burda durun zaten bacım etraf kötü erkek milletine güven olmaz
Ben Kenan ı küçükken eğiyorum yaparsan teyzelerin seni linç eder akıllı efendi adam ol diye

Siz burda durun zaten bacım etraf kötü erkek milletine güven olmaz
Ben Kenan ı küçükken eğiyorum yaparsan teyzelerin seni linç eder akıllı efendi adam ol diye
Kuzum Allah kotusune denk getirmesin kotu kizda cok hele bu devirde Sen damadimi hep tembihle yanlislikla bile olsa gozu saga sola kaymasin

Sizinkinin günü geçmiştir canım kız gününde al kenarda dursun bende arada demir ilacını almayı unutuyorum o kadar B12 kullandım
Bak eczaneden tanıdık varsa ilacı al pahalıysa tabi reçeteye yazdırıp işletirsin onu ilaçlar dünya para boşuna verme

Ben bu akşam gidip alayım
51 tl dedi birsürü de şey almıştım onu alamadım yetmedi üstümdeki kaldı öyle doktrda çok önemsemedi ya dedim amann demekki cok önemli değil

Kuzum Allah kotusune denk getirmesin kotu kizda cok hele bu devirde Sen damadimi hep tembihle yanlislikla bile olsa gozu saga sola kaymasin
Şimdiki kızlara akıl sır ermiyor vallahi oğlanlardan beterler
Tembihliyorum kuzum damat emin elde
Zaten şuan ki derdi yemek ve o el ağza nasıl sokulur

Alırsın kuzum reçetesiz

Ben bu akşam gidip alayım
51 tl dedi birsürü de şey almıştım onu alamadım yetmedi üstümdeki kaldı öyle doktrda çok önemsemedi ya dedim amann demekki cok önemli değil
Öyle yap valla bana p..n yazmamıştı unuttu ben aldım sonra reçete yazdırıp ona saydırdım 55 lira kız yazık günah değil mi karşılasın devlet baba

Öyle yap valla bana p..n yazmamıştı unuttu ben aldım sonra reçete yazdırıp ona saydırdım 55 lira kız yazık günah değil mi karşılasın devlet baba
Doğru diyorsun canım zaten birsürü şey gidiyor.. her muayene 85 tl tahlil bilmem ne derken dünya para

Bizim burası çok güzell pendik/bahçelievler mah. Bana göre pendiğin en sakin en güzel yeri burası en sevdiğim yeri. Kalabalık da değil hem diğer yerlere göre.
biara yeşilbağlardan baktık ama ev küçük olunca vazgeçtik

O kredi kimde yok kuzum Allah yardımcın olsun gelen bereketiyle gelir inşallah
Ama o piyango çıkmaz unut
Aminn inşallahh hakkımızda hayırlısı diyelim, sağlıkla sıhhatle gelsinler de gerisi önemli değil
Umut fakirin ekmeği deme öyle
kendimi tatmin ediyorum

biara yeşilbağlardan baktık ama ev küçük olunca vazgeçtik
Oralarda iyi ama dediğim gibi en sakin insanlar bakımında, yeşillik alan bakımından en iyi yine bizim buaralar, fiyatlarda bu ara düştü gibi sanki. Bizim ev mütahitte yapılıyor, kiradayız. Aynı yerde sitede lüx güzel bina geçen ay satıldı 100 metrekare 350 ye çok da güzeldi

İnşallah canım. Erken öğrendiğim için tedirginim , 2 gün onra regl günüm ve ben sanki adet olurum filan diye korkuyorum. Bi de bana çevremde bi iki kişi bizimki öğrendiğimizde daha yüksekti filan dedi.

Herkesin değerleri bir olmaz canım, herkesin hamileliği de bir değil..
kafana takma. hemen hemen 2,5 kat artmış ki normal artması gereken de her 2 günde 1 2 kat.. dilersen pazar günü bir daha yaptırırsın.. sonra kendin say mesela pazar günü 300leri görmen lazım, salı günü 600leri persembe ise en az 1000-1100 civarı olması gerekli mesela salı gününden sonra doktor randevusu alabilirsin :)
değerin gayet iyi yani, sıkma tatlı canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…