Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol kuzum ya valla içimi rahatlattın. Rabbim hayırlısıyla kalp atışını duymayı , kucağımıza almayı nasip etsin. Ne zormuş ya :)

Sağol kuzum ya valla içimi rahatlattın. Rabbim hayırlısıyla kalp atışını duymayı , kucağımıza almayı nasip etsin. Ne zormuş ya :)
Haftaya cuma randevu alabilirsin, keseyi görürsün karından .. yani benim öyle olmuştu 1000-2000lerde keseyi gördüm 2 hafta sonra da kalp atışlarını duymuştum. Hiç sıkma canını, iyi bir hastane ve doktor bak haftaya randevunu al..

bizde bakıyoruz ama biz o fiyata bulamadık

Selam canm hoşgeldin,
Benim reglime 5 gün kala çıktı bu değer. O yüzden o gün gelir de bişi olur diye panikliyorum. Senin değerlerin günün geçtikten sonra mıydı ?
Benim de ilki regle 3 gün kala, ikincisi 1 gün kalaydı canım, 5 gün kalaya göre daha da iyidir, belki de ikizdir senin de

Hormon tahlili yaptırdığım dooktorum var , yumurtlamama filan bakmıştı önce ki aylarda. Onu aradım , çarşamba günü yanıma gel görebiliriz dedi. İnşallah sağlıklı bi gebeliktir. Çarşamba gününe kadar 9 doğruurum ben :)))

Cidden öyle, burdaki samimiyeti orda bulamadim . İkimiz yeteriz ocak annelerine :)))

Benim de ilki regle 3 gün kala, ikincisi 1 gün kalaydı canım, 5 gün kalaya göre daha da iyidir, belki de ikizdir senin de
Kimin ki ikiz ki kız :) ya zaten görümcem senin değerin 3 kat artmış benim ikizlerimde de 3 kat arttı ve regli beklemeden belirtilerini yaşadım , seninki de ikizdir bence diyip duruyo.
Aman sağlıklı olsun da ikiz , tek , kız , erkek hiç fark etmez valla.

poncikvegece ın ikiz canım

Ama itiraf etmeliyim ki küçüklüğümden beri hep hayalim de 1 kız 1 erkek ikizimin olması :))) bizim sülalede ikiz çok , halalarım ikiz , halalarımın çocukları ikiz :) Doktor ihtimal yüksek demişti bana :)

poncikvegece maşallah canm , rabbim sağlıkla bebeişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bi de ikizi olana allah kolay kurtarsın derler bizim burada :)

M Merve2728 evet canım benim ikiz , benm regl gününden 2 gün önce 200 lerde regl günümde ise 800 küsürlerde idi.. benim her 2 günde bir 4 kat artışım oldu.. ama benim anne tarafında da , baba tarafında da ikiz var.. AmcaMın çocukları tek ve teyzemin çocukları çift yumurta

Aynen canım bende öyle düşümdüm

herşeyim temiz olsunnun taşınırsam daha kolay olur

Ama oturdum kaldım
Neyse bi saate bi şeyşer daha sığdırayım
Ya Allah bismillah

Maşallah canım :) Benim halalarım ikiz , halalarımın çocukları ikiz , annemin halaları ikiz , görümcemin çocukları ikiz :) eşim tarafında 2 tane ikiz var ama benim ailemde baba ve anne tarafında da ikiz 5-6 tane var.:) Allahımmm sağlık versin öncelikle :)

Olabilir o zaman canım, ihtimal var tabi
valla olsun tek sefer de birdaha uğraşmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…