Herkese selam, maşallah canımKızlar Selam ,
2 gün önce 56,56 olan beta 172 çıktı bugün :) sizin artışlarınız nasıl olmuştu ?
Sağol kuzum ya valla içimi rahatlattın. Rabbim hayırlısıyla kalp atışını duymayı , kucağımıza almayı nasip etsin. Ne zormuş ya :)Herkesin değerleri bir olmaz canım, herkesin hamileliği de bir değil..
kafana takma. hemen hemen 2,5 kat artmış ki normal artması gereken de her 2 günde 1 2 kat.. dilersen pazar günü bir daha yaptırırsın.. sonra kendin say mesela pazar günü 300leri görmen lazım, salı günü 600leri persembe ise en az 1000-1100 civarı olması gerekli mesela salı gününden sonra doktor randevusu alabilirsin :)
değerin gayet iyi yani, sıkma tatlı canını
Selam canm hoşgeldin,Herkese selam, maşallah canımBenim valla ilki 15 ikincisi 70 küsürdü Seninki gayet iyi maşallah
Haftaya cuma randevu alabilirsin, keseyi görürsün karından .. yani benim öyle olmuştu 1000-2000lerde keseyi gördüm 2 hafta sonra da kalp atışlarını duymuştum. Hiç sıkma canını, iyi bir hastane ve doktor bak haftaya randevunu al..Sağol kuzum ya valla içimi rahatlattın. Rabbim hayırlısıyla kalp atışını duymayı , kucağımıza almayı nasip etsin. Ne zormuş ya :)
Oralarda iyi ama dediğim gibi en sakin insanlar bakımında, yeşillik alan bakımından en iyi yine bizim buaralar, fiyatlarda bu ara düştü gibi sanki. Bizim ev mütahitte yapılıyor, kiradayız. Aynı yerde sitede lüx güzel bina geçen ay satıldı 100 metrekare 350 ye çok da güzeldi
Benim de ilki regle 3 gün kala, ikincisi 1 gün kalaydı canım, 5 gün kalaya göre daha da iyidir, belki de ikizdir senin deSelam canm hoşgeldin,
Benim reglime 5 gün kala çıktı bu değer. O yüzden o gün gelir de bişi olur diye panikliyorum. Senin değerlerin günün geçtikten sonra mıydı ?
Hormon tahlili yaptırdığım dooktorum var , yumurtlamama filan bakmıştı önce ki aylarda. Onu aradım , çarşamba günü yanıma gel görebiliriz dedi. İnşallah sağlıklı bi gebeliktir. Çarşamba gününe kadar 9 doğruurum ben :)))Haftaya cuma randevu alabilirsin, keseyi görürsün karından .. yani benim öyle olmuştu 1000-2000lerde keseyi gördüm 2 hafta sonra da kalp atışlarını duymuştum. Hiç sıkma canını, iyi bir hastane ve doktor bak haftaya randevunu al..
Cidden öyle, burdaki samimiyeti orda bulamadim . İkimiz yeteriz ocak annelerine :)))Günaydın kızlar, valla bende ocak annelerine arada yazıyorum ama çokk sessiz kimse muhattap olmuyoro yüzden aman yazmam bende diyorum artık burayı terk edermiyiz yaa ben etmem yani ilk buraya bakıyprum zaten. Bu gün kan vermeye gidicem testler için üşenmezsem oğlanla gidebilirsem inşallah
Kimin ki ikiz ki kız :) ya zaten görümcem senin değerin 3 kat artmış benim ikizlerimde de 3 kat arttı ve regli beklemeden belirtilerini yaşadım , seninki de ikizdir bence diyip duruyo.Benim de ilki regle 3 gün kala, ikincisi 1 gün kalaydı canım, 5 gün kalaya göre daha da iyidir, belki de ikizdir senin de
Kimin ki ikiz ki kız :) ya zaten görümcem senin değerin 3 kat artmış benim ikizlerimde de 3 kat arttı ve regli beklemeden belirtilerini yaşadım , seninki de ikizdir bence diyip duruyo.
Aman sağlıklı olsun da ikiz , tek , kız , erkek hiç fark etmez valla.
Kız yapma iş falan koltuklar yerinde güzelAllah seni ne etmesin emin olsana önce
ohh misss benimde yarın temizlik günüm, öğrendiğimden beri abla çağırıyorum bende sağolsun yapıp ediyor.
ben de hamile olduğumu bilmeden koltukları çektim, camları sildim balkon yıkadım üzerine balkonda düştüm
hiçbirşey olmadı Allahın izni ilemerak etme sende canım..yiyecek ekmeği varsaRabbim bir şekilde koruyor
Maşallah canım :) Benim halalarım ikiz , halalarımın çocukları ikiz , annemin halaları ikiz , görümcemin çocukları ikiz :) eşim tarafında 2 tane ikiz var ama benim ailemde baba ve anne tarafında da ikiz 5-6 tane var.:) Allahımmm sağlık versin öncelikle :)
Olabilir o zaman canım, ihtimal var tabiMaşallah canım :) Benim halalarım ikiz , halalarımın çocukları ikiz , annemin halaları ikiz , görümcemin çocukları ikiz :) eşim tarafında 2 tane ikiz var ama benim ailemde baba ve anne tarafında da ikiz 5-6 tane var.:) Allahımmm sağlık versin öncelikle :)
Aynen , bi taşla iki kuş :))))) Hayırlısı olsun yaOlabilir o zaman canım, ihtimal var tabi
valla olsun tek sefer de birdaha uğraşmazsın
önce bi idrar testi yapaydınn benceKızlar yaa kafama ne esti bugün akşam özele gidip kan mı versemG gamzeli_bebis icecreamm U Ufukta_bebek
Yani varsa da yoksa da çıkar dimi
Red Phoenix erdem de ne kadardı fiyatı biliyor musun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?