- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
Bende sık kullanılanlarda direk topiğe giriyorKızlar sizi tehdit edicektim unutmuşum, ben aralık anaları topiğinde falan takılmıyorum başından beri hep burdayım eğer doğurduktan sonra burayı terk edecekseniz sizi çok fena yaparım tek başıma napcam burda ona göre
Ay bende şalgam çok içtim , severim hamileligimin erken haftasindaEğer bu ay hamileysem bu şalgamların bi anlamı varmış dyecem
Son bi haftada çok içtim acılı
Boş boş içemem ki ben onu normalde
Ama peşpeşe 2 3 bardak gitti
Ben erdemde vermedim kuzum, sondurak ümranda verdim hep 40 lira mı neydiKızlar yaa kafama ne esti bugün akşam özele gidip kan mı versemG gamzeli_bebis icecreamm U Ufukta_bebek
Yani varsa da yoksa da çıkar dimi
Red Phoenix erdem de ne kadardı fiyatı biliyor musun canım
Oyy sen terkedilecek insan mısın bebeğim şu işten güçten kurtulalım akşama kadar takılırızKızlar sizi tehdit edicektim unutmuşum, ben aralık anaları topiğinde falan takılmıyorum başından beri hep burdayım eğer doğurduktan sonra burayı terk edecekseniz sizi çok fena yaparım tek başıma napcam burda ona göre
İdrar testi de yapabilirsşn canım varsa çıkar ama kan en garantisi tabiKızlar yaa kafama ne esti bugün akşam özele gidip kan mı versemG gamzeli_bebis icecreamm U Ufukta_bebek
Bizim oralara taşın ozaman burda fiyatlar böylecnm maalesef bize çok uygun gelmiyor 500.000-1000000 arası fırsatlar çok 300000-400000 arası pek uygun ev yok yani evler düzgün değil 300.000-380.000 arası geniş 2+1 daire istiyorum ama 1 yıldır bulamadık
Sana güveniyorum dombilim, valla beni burda bırakır giderseniz hepinizi tek tek bulurumOyy sen terkedilecek insan mısın bebeğim şu işten güçten kurtulalım akşama kadar takılırız
Ben de sana güveniyorum aşkım, sen nereye biz orayaSana güveniyorum dombilim, valla beni burda bırakır giderseniz hepinizi tek tek bulurum
sizin oralar neresi cnmBizim oralara taşın ozaman burda fiyatlar böyle
Ben böyle bi kadınım işte görüyorsunBen de sana güveniyorum aşkım, sen nereye biz oraya
ayy hadi hayrlisi son bekleyişin olsun insAllah cnmtam 7 gün kaldııııı dın dın dın dın
benimde bugün ya da yarın bklm nolcak bende acayip uyku hqli var kqrin kasık agrim da var bayaÜmraniyeden selamlarr kızlaarr
Bugün bat günüm
Azıcık karnım ağrıyor
Beyaz akıntım var krem gibi
Canım hiç bişey yapmak istemiyor
Kiz emin olmadan yapmasaydın keşke bile bile lades demek olmuyor pek insAllah seninledir bebisin cnmKızlar kızlar temizlik yapıyorum ve çok mutluyum
Her yeri foşur foşur yıkayasım var her gmrdüğüm şeyi makneye atmak istiyorum
Koltukları falab çektim inşallah bebişime bişey olmaz varsa tabii
Cnm bugün surekli girip sana baktimKızlar yaa kafama ne esti bugün akşam özele gidip kan mı versemG gamzeli_bebis icecreamm U Ufukta_bebek
ayy sağol kuzuumm senin de yarın diyooorr inşallah senin de bebişten gelmeezz:)ayy hadi hayrlisi son bekleyişin olsun insAllah cnm
benimde bugün ya da yarın bklm nolcak bende acayip uyku hqli var kqrin kasık agrim da var baya
Kiz emin olmadan yapmasaydın keşke bile bile lades demek olmuyor pek insAllah seninledir bebisin cnm
Vala hep ayni kız karın agrim var bugun olacaksam muhtmelen ya gece ya sabah olurum adet bel sırt ağrım var bklm nolcak baya şiş hissediyorum ama kasiklarimi da karnimi daFit mutlu anne kuzum bat yarınmış ne durumdasın :)
İnsAllah cnm ya Rabbim hayirlisindan versin hepimizeayy sağol kuzuumm senin de yarın diyooorr inşallah senin de bebişten gelmeezz:)
Aa günün gelmiş ☺☺ keşke sende bi test yapsanRutin belirtiler başladı yine Iki gündür acayip uyku hali var sık idrara çıkma ustelik suyu da cok içmiyorum normale gore bugün karın ağrım var brl ve sırt ağrısı vqzgecilmezimiz bklm nolcak ya bugun ya yarın adet günüm bklm
Dun eşime dedim kızdı yapma sonra üzülüyorsun dedi bekliorum bklm gelmezse pazar gunu yapatim belkiAa günün gelmiş ☺☺ keşke sende bi test yapsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?