ay inşallah bu ay bebiş gelmiştir canım yaaVala hep ayni kız karın agrim var bugun olacaksam muhtmelen ya gece ya sabah olurum adet bel sırt ağrım var bklm nolcak baya şiş hissediyorum ama kasiklarimi da karnimi da
bakalım edecek mi onun farkı var mıymış:) bizim de pek sabah olamıyo daBu qy biz tahmini yumurtlama günlerini hep sabah degerlendirdik bqyram haftasiydi esim evde oluncq fayda edecek mi bklm
insAllah cnm yaay inşallah bu ay bebiş gelmiştir canım yaa
Aynen bizde yapamiyorduk hic esim ise yetişemiyor die bakacaz test etmis olucazbakalım edecek mi onun farkı var mıymış:) bizim de pek sabah olamıyo da
Ay bende şalgam çok içtim , severim hamileligimin erken haftasinda
önce bi idrar testi yapaydınn bence
ama sen bilirsin yinede :)
İdrar testi de yapabilirsşn canım varsa çıkar ama kan en garantisi tabi
benim 24 çıkıyorKızlar bir yerde okudum..
bebeğin cinsiyeti için bir teori geliştirmişler; yaş +hamile kaldığın ay'ı toplayıp 9 dan çıkarıyormuşsun
ama son adet tarihi değil hamil kaldığn ay olması gerekiyormuşsayı tek çıkarsa erkek çift çıkarsa kız mış
tabi ben blemiyorum son adet tarihim 23-27 nisandı.. nisan da mı mayısta mı hamile kaldım bilemiyorum ama benm mayıs galiba
benim 25 yani tek herhaldetek çıkıyor , erkek mi şimdi nasıl oluyor anlamadım kafam da deli sorular cinsiyeti belli olanlar az denesin hele
ayy hadi hayrlisi son bekleyişin olsun insAllah cnm
benimde bugün ya da yarın bklm nolcak bende acayip uyku hqli var kqrin kasık agrim da var baya
Kiz emin olmadan yapmasaydın keşke bile bile lades demek olmuyor pek insAllah seninledir bebisin cnm
Cnm bugün surekli girip sana baktim
Istersen once gebelik testiyle bak eger varsa da hemen gidersin yoksada git çünkü günün gecmis oluyo ya hadiiii seni bwkliyoruzzzz
Tamam senin gamzeli bir kızın olacak demekkbenim 24 çıkıyor
Benim belli değil ama deneynce erkek oluyoKızlar bir yerde okudum..
bebeğin cinsiyeti için bir teori geliştirmişler; yaş +hamile kaldığın ay'ı toplayıp 9 dan çıkarıyormuşsun
ama son adet tarihi değil hamil kaldığn ay olması gerekiyormuşsayı tek çıkarsa erkek çift çıkarsa kız mış
tabi ben blemiyorum son adet tarihim 23-27 nisandı.. nisan da mı mayısta mı hamile kaldım bilemiyorum ama benm mayıs galiba
benim 25 yani tek herhaldetek çıkıyor , erkek mi şimdi nasıl oluyor anlamadım kafam da deli sorular cinsiyeti belli olanlar az denesin hele
ay inşallahhhh erkekte olsa cok sevinirim ama kız olursaaa naparım bilmiyorum inanamam heraldeTamam senin gamzeli bir kızın olacak demekki
Benim belli değil ama deneynce erkek oluyoCanm sen nerelisin bu arada ? Hele diyince dikkatimi çekti:)
Ayyy bende bi erkek bi kız istiyorum keşke benim olsaay inşallahhhh erkekte olsa cok sevinirim ama kız olursaaa naparım bilmiyorum inanamam heralde
:))) İyi yakınmışız :) Bende antep. Hele kelimesini zaten bizden başka söyleyen yok heralde: )hahaha
Şanlıurfalıyım
inşallah öyle olur ya ikiside olmuş olur bidaha doğurmazsınAyyy bende bi erkek bi kız istiyorum keşke benim olsa
Herkes öyle diyor dainşallah öyle olur ya ikiside olmuş olur bidaha doğurmazsın
bi kerekte bütün kilolar alınır verilir biter ikisi beraber büyür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?