Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bizde bakıyoruz ama biz o fiyata bulamadık
Elden sattılar bende bakıyorum bazen nette daha fazla tabi fiyatlar alt kat giriş kat ama 90 metre kare hatta orayı da 280 e satmışlar 1 haftada sattılar zaten e5 te yeri, inşallah uygun fiyata bulursunuz canım yakın zaman olmasa seneye bizim evler bitmiş olur e5 e yakın yine bizim mütahitte uyguna satıyor

Şimdiki kızlara akıl sır ermiyor vallahi oğlanlardan beterler
Tembihliyorum kuzum damat emin elde
Zaten şuan ki derdi yemek ve o el ağza nasıl sokulur
Ayyy kuzum yaaa desene bogazina duskun olucak kiyamam yavrum parmagini emip duruyor dogsun kayinvaldesi ona guzel mamalar pureler hazirlayip yedirir

Kızlar yaa kafama ne esti bugün akşam özele gidip kan mı versem G gamzeli_bebis @icecreamm U Ufukta_bebek

Yani varsa da yoksa da çıkar dimi

@Brrk erdem de ne kadardı fiyatı biliyor musun canım
Ben önce evde takip edip koyulaşma olursa kan vermeni tavsiye ederim canım yazık 50 den aşağı değil kan da yani bir de daha çok stres olursun çıkmazsa sonra regle yakın yine test alıp bakayım dersin maalesef sonu olmuyor bazen bende tamamen moral bozmak gibi konuşuyorum ya ama valla stres yapma diye diyorum canım yanlış anlama sakın yoksa çok istiyorum hep duamdasınız her ay sizden güzel haber alalım diye

Ayyy kuzum yaaa desene bogazina duskun olucak kiyamam yavrum parmagini emip duruyor dogsun kayinvaldesi ona guzel mamalar pureler hazirlayip yedirir
Anasının ayağına doktor geldi bende hiç anlamam püreden mamadan
İkiside de boğazlı olur inşallah kuzum yemek ayırt eden çocuklara deli oluyorum ne yapsan hıh diyorlar
Çarşamba günü doktor elini ağzına koyamadığında yukarı kaldırıp tekrar deniyor dedi azıcık inatçı bir damadın olacak sonra uyarmadı deme

benimde ağrıyor arada kasıklarım bide bugun belim ağrıyor hafif :)
senin kusma falan yokmu iştah durumu nasıl 2 bebeye göre
Benim hiç bulantı,kusma falan yok.. İştah durumum da normal hiç öyle yemekkkkk diye gezmiyorum orta da
normalim ben ya, hamile gibi değilim hiç ilginç bir durum

Benimde ilişki dönemi 29 nisan 1 mayıs , nisana göre erkek , mayısa göre kız cıkıyor. Geç döllenme olduğu için kestiremiyorum. Cinsiyeti belli olanlar bi denesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…