- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Sabırsızlıkla bekliyorumTamam ben tetst alayım bugün
Elden sattılar bende bakıyorum bazen nette daha fazla tabi fiyatlar alt kat giriş kat ama 90 metre kare hatta orayı da 280 e satmışlar 1 haftada sattılar zaten e5 te yeri, inşallah uygun fiyata bulursunuz canım yakın zaman olmasa seneye bizim evler bitmiş olur e5 e yakın yine bizim mütahitte uyguna satıyorbizde bakıyoruz ama biz o fiyata bulamadık
Aynen öyle canım yaaCidden öyle, burdaki samimiyeti orda bulamadim . İkimiz yeteriz ocak annelerine :)))
Ayyy kuzum yaaaŞimdiki kızlara akıl sır ermiyor vallahi oğlanlardan beterler
Tembihliyorum kuzum damat emin elde
Zaten şuan ki derdi yemek ve o el ağza nasıl sokulur
Ben önce evde takip edip koyulaşma olursa kan vermeni tavsiye ederim canım yazık 50 den aşağı değil kan da yani bir de daha çok stres olursun çıkmazsa sonra regle yakın yine test alıp bakayım dersin maalesef sonu olmuyor bazenKızlar yaa kafama ne esti bugün akşam özele gidip kan mı versemG gamzeli_bebis @icecreamm U Ufukta_bebek
Yani varsa da yoksa da çıkar dimi
@Brrk erdem de ne kadardı fiyatı biliyor musun canım
Anasının ayağına doktor geldi bende hiç anlamam püreden mamadanAyyy kuzum yaaadesene bogazina duskun olucak kiyamam yavrum parmagini emip duruyor dogsun kayinvaldesi ona guzel mamalar pureler hazirlayip yedirir
İkinci adet dönemin yakınsa olabilir canım bende olduKızlar , karın ağrısı yaşayan var mı
benimdd ağrıyor ya sen test yapacaksın snrm ben yapamiom daAy ne biliyim yaa bunalım geldi birden
Zaten karnıma ağrı girdi
beeennn ama hamile degilimKızlar , karın ağrısı yaşayan var mı
benimde ağrıyor arada kasıklarım bide bugun belim ağrıyor hafif :)Kızlar , karın ağrısı yaşayan var mı
Benim hiç bulantı,kusma falan yok.. İştah durumum da normal hiç öyle yemekkkkk diye gezmiyorum orta dabenimde ağrıyor arada kasıklarım bide bugun belim ağrıyor hafif :)
senin kusma falan yokmu iştah durumu nasıl 2 bebeye göre
Hmm evett .. hamile kalmasaydım 1-2 gün içinde hastalığım gelecek idi doğru adet dönemimİkinci adet dönemin yakınsa olabilir canım bende oldu
Evet hiç aklıma gelmedi.. adet döngümdeyim 1-2 günlük felan.benimdd ağrıyor ya sen test yapacaksın snrm ben yapamiom da
beeennn ama hamile degilim
Adet döngü zamaninsa ondan da olabilir cnm
Geçer bi kac güne sanırım cnm sıcak tut kendiniEvet hiç aklıma gelmedi.. adet döngümdeyim 1-2 günlük felan.
hadi ya süperBenim hiç bulantı,kusma falan yok.. İştah durumum da normal hiç öyle yemekkkkk diye gezmiyorum orta da
normalim ben ya, hamile gibi değilim hiçilginç bir durum
Ben de 1 kez bulantı oldu sabah servisle işe gelirken geçen hafta falan.. baya mutlu oldumhadi ya süper
bendede yok kusma falan bulantı vardı oda azaldı gibi
Ondan canım benimde üçüncü dönem geliyor hafiften belli etti dün kendiniHmm evett .. hamile kalmasaydım 1-2 gün içinde hastalığım gelecek idi doğru adet dönemim
Ben de 1 kez bulantı oldu sabah servisle işe gelirken geçen hafta falan.. baya mutlu oldum
Yakacıksizin oralar neresi cnm
Benimde ilişki dönemi 29 nisan 1 mayıs , nisana göre erkek , mayısa göre kız cıkıyor. Geç döllenme olduğu için kestiremiyorum. Cinsiyeti belli olanlar bi denesinKızlar bir yerde okudum..
bebeğin cinsiyeti için bir teori geliştirmişler; yaş +hamile kaldığın ay'ı toplayıp 9 dan çıkarıyormuşsun
ama son adet tarihi değil hamil kaldığn ay olması gerekiyormuşsayı tek çıkarsa erkek çift çıkarsa kız mış
tabi ben blemiyorum son adet tarihim 23-27 nisandı.. nisan da mı mayısta mı hamile kaldım bilemiyorum ama benm mayıs galiba
benim 25 yani tek herhaldetek çıkıyor , erkek mi şimdi nasıl oluyor anlamadım kafam da deli sorular cinsiyeti belli olanlar az denesin hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?