Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yegenlerim oldugu icin az bucuk anlarim mamalardan Benim pek umudum yok benim kizdan insallah babasina ceker ben cok yemek secerim bana cekerse cocuk asiri beni yorar Kiyamam yaaa daha parmagini agzina goturmeyi bilmiyor mu Bizim kizda cok nazli detayli utrasyona gittigimizde elleriyle yuzunu kapatti doktor ne yaptiysa elkerini kaldirmadi madem sen uyardin bende uyariyim nazli bir gelinin olucak

Benimde ilişki dönemi 29 nisan 1 mayıs , nisana göre erkek , mayısa göre kız cıkıyor. Geç döllenme olduğu için kestiremiyorum. Cinsiyeti belli olanlar bi denesin
Kuzum ben 25 yasimda hamile kaldim ocakta hamile kaldim 25+1=26-9=17 tek cikiyor bu teoriye gore erkek cikiyor ama benim bebegim kiz olucak Allahin izniyle

Canım benim çok sağol haklısın gebelij tetsi aldım :)

Kız babayı boşver benim yiğenime çeksin vallahi böyle iştah yok özelden atarım resimlerini öyle inanırsın
Aslında görüntüde götürdü görünüyor ama bir kaç alıştırma yaptıktan sonra başarabildi şaşkın
Kız dediğin nazlı olacak kuzum kibar gelinim benim on parmağını tek tek öperim onun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…