Yegenlerim oldugu icin az bucuk anlarim mamalardanAnasının ayağına doktor geldi bende hiç anlamam püreden mamadan
İkiside de boğazlı olur inşallah kuzum yemek ayırt eden çocuklara deli oluyorum ne yapsan hıh diyorlar
Çarşamba günü doktor elini ağzına koyamadığında yukarı kaldırıp tekrar deniyor dedi azıcık inatçı bir damadın olacak sonra uyarmadı deme
Kuzum ben 25 yasimda hamile kaldim ocakta hamile kaldim 25+1=26-9=17 tek cikiyor bu teoriye gore erkek cikiyor ama benim bebegim kiz olucak Allahin izniyleBenimde ilişki dönemi 29 nisan 1 mayıs , nisana göre erkek , mayısa göre kız cıkıyor. Geç döllenme olduğu için kestiremiyorum. Cinsiyeti belli olanlar bi denesin
Sabırsızlıkla bekliyorumetiketlemeyi unutma beni
Ben önce evde takip edip koyulaşma olursa kan vermeni tavsiye ederim canım yazık 50 den aşağı değil kan da yani bir de daha çok stres olursun çıkmazsa sonra regle yakın yine test alıp bakayım dersin maalesef sonu olmuyor bazenbende tamamen moral bozmak gibi konuşuyorum ya ama valla stres yapma diye diyorum canım yanlış anlama sakın yoksa çok istiyorum hep duamdasınız her ay sizden güzel haber alalım diye
Ben :)Kızlar , karın ağrısı yaşayan var mı
Gonulmeyvesi hadi yap birazdan işten çıkcam çıkmadan görim
Kız iki damla işeseneAldım ama yapamıyorum
Negatif çıkacağına eminim yani
Kız babayı boşver benim yiğenime çeksin vallahi böyle iştah yok özelden atarım resimlerini öyle inanırsınYegenlerim oldugu icin az bucuk anlarim mamalardanBenim pek umudum yok benim kizdan insallah babasina ceker ben cok yemek secerim bana cekerse cocuk asiri beni yorar Kiyamam yaaa daha parmagini agzina goturmeyi bilmiyor mu Bizim kizda cok nazli detayli utrasyona gittigimizde elleriyle yuzunu kapatti doktor ne yaptiysa elkerini kaldirmadi madem sen uyardin bende uyariyim nazli bir gelinin olucak
Vallaha da iki damla işedimKız iki damla işesene
İnşallahhh pozitif çıkarVallaha da iki damla işedim
Ama örnek alan damla şeysi çok sertti damlattı mı anlayamadığım için yine çok damlattım galiba bide bu bebetime bana biraz dandik geldi
kız bunu yazana kadar altına testide ekle işte te böyle olunca deli oluyomKızlar gene çizgi çıktı ben görüyorum çook silik Allahım çok kötü oldum bu sefer niye yaa
Fotoooo istiyoruz ilk 5 dakikada çekilenKızlar gene çizgi çıktı ben görüyorum çook silik Allahım çok kötü oldum bu sefer niye yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?