2. resimde bariz belli.Kızlar ilk çektiklerim daha dağılmadan idrat şimdi beöbeyaz etrafı ve sanki koyulaşma oluyor gibi
2. resimde bariz belli.
inşallah sağlıklı bir bebiştir
geç döllenme olabilir bat gününde böyle çıktıgına göreee
Tekrar onuda atsana bende gordummmm
Bilmiyorum li kan vermem için eşime söylemem lazım ama net belli olmadan söylemek istemiyorumAkşam kan vereceksin galiba
Gizliden verebiliyosan ver süpriz yaparsın asm yakinmi hemen yarin sabah verebilirsinBilmiyorum li kan vermem için eşime söylemem lazım ama net belli olmadan söylemek istemiyorum
Canım çizgi var gibiKızlar ilk çektiklerim daha dağılmadan idrat şimdi beöbeyaz etrafı ve sanki koyulaşma oluyor gibi
Cnm bende görüyorum yaaa ins ins vardirrKızlar görüyo musunuz sizde
Teste bakınca ben daha net görüyorım ama inşallah yanlış değildir
Yarın sabah ilk idrarla yapıcam
Ben efekt uyguladim daha ii gorunuo. Ama atamiorm bi turlu yaaKızlar görüyo musunuz sizde
Teste bakınca ben daha net görüyorım ama inşallah yanlış değildir
Yarın sabah ilk idrarla yapıcam
Sizide bekliyoruzzzBen efekt uyguladim daha ii gorunuo. Ama atamiorm bi turlu yaa
Bn de görüyorum çok net değil ama yarın sabah ilk idrarınla yap cnm hayırlısı olsunKızlar gene çizgi çıktı ben görüyorum çook silik Allahım çok kötü oldum bu sefer niye yaa
Sizin sandımBnm deil cnmGonulmeyvesi ninkini yaptm . Bende hala bisey yok. Son 3 gun
Insllh da bugun fark ettim de gogsum agrimya basladi dolgunlasio yavastan. Regl belirtisi galibaSizin sandımaz kalmis sizede ins size guzel haberler veririsinizzz
Adetle aynı belirtiler oldu çoğumuzda canım aklına olumsuzluk getirmeInsllh da bugun fark ettim de gogsum agrimya basladi dolgunlasio yavastan. Regl belirtisi galiba
Canım bak şimdi çektiklerimi ekliyim sonra bide filtre yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?