Ben bole sabirszlik yaprsam olumsuzlasirim tabi. Ben akillisi bugun test yaptm. Tabiki negatfAdetle aynı belirtiler oldu çoğumuzda canım aklına olumsuzluk getirme
Ben bole sabirszlik yaprsam olumsuzlasirim tabi. Ben akillisi bugun test yaptm. Tabiki negatfo yuzden accık umitszlestm
3.ve4. fotolarda daha belirgin canım hadi inşallah yaİşte böylee filtre yapıcam bide
3.ve4. fotolarda daha belirgin canım hadi inşallah ya
Yok yaa gondermim zaten bariz bembeyaz negatfTatlım göndersene tetsini
Kiz seninkine efekt uyguladim senin yaptiklrindan daha belirgin cikti.Ay inşallah canım yaa çol sağol desteğin içinn
Kızlar hepinize çook teşekkür ederimm
Cnm çizgi varyaaa ins ins vardır bebissİşte böylee filtre yapıcam bide
Öyle deme ben bir hafta önce öğrendim başka bir arkadaş 3 gün geçtikten sonra negatifken sonradan çıktı. Yumurtlama ve ilişki günlerini biliyorsan takip et 10.günden sonra çıkmaya başlatıyorBen bole sabirszlik yaprsam olumsuzlasirim tabi. Ben akillisi bugun test yaptm. Tabiki negatfo yuzden accık umitszlestm
Kiz seninkine efekt uyguladim senin yaptiklrindan daha belirgin cikti.ama atilmio bi turlu. hayrli olsn cm
İnşallah canımm ilk defa bu kadar net gördüm ben foto da belli olmuyoCnm çizgi varyaaa ins ins vardır bebiss
Ay olsunda teyzesi yesin onuAy inşallah canım yaa çol sağol desteğin içinn
Kızlar hepinize çook teşekkür ederimm
Ilski gunlerimi hep kaydettm son iliskilerim 15nde ve 4 gun once 18nde oldu . Yumurtlama haftami da kendi kendime takip ettim test kullanmadim saf gibi. Bi umut beklicm isteÖyle deme ben bir hafta önce öğrendim başka bir arkadaş 3 gün geçtikten sonra negatifken sonradan çıktı. Yumurtlama ve ilişki günlerini biliyorsan takip et 10.günden sonra çıkmaya başlatıyor
Kırmızılar gelmeden umut var canımIlski gunlerimi hep kaydettm son iliskilerim 15nde ve 4 gun once 18nde oldu . Yumurtlama haftami da kendi kendime takip ettim test kullanmadim saf gibi. Bi umut beklicm iste
Valla kiz ama olmuo bi turlu. Nyse sonuc olarak Allhin izniyle pozitf.Ay vallaha mı inşallah canım sende de bwndede vardırr
Aynn. Allh buyuk elbet zamni vardr diorm bekliorm .Kırmızılar gelmeden umut var canıminşallah vardır bebiş
Valla kiz ama olmuo bi turlu. Nyse sonuc olarak Allhin izniyle pozitf.
Ay test körü ben bile ilkini büyümeden gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?