- 13 Mart 2019
- 16.297
- 63.944
- 598
Ay test körü ben bile ilkini büyümeden gördüm
Stres yapma canım o da ağrılar hissetmene neden olurİçime umut dolduuu test yanıltmamştır inşallah
Karnım biraz ağrıyor
Gonulmeyvesi cnm bu benim kızımın testleri kizim su anda 2yas üyelik ani olarak saklamistim gün geçtikçe koyulasmisti sanırım sanırım testler daha silik gosteriyo ilk testimin değeri 164 du yanlış hatirlamiyosam
Stres yapma canım o da ağrılar hissetmene neden olurbak aklına takma akşam git kan ver sen böyle sabah edemeyeceksin
1. Ve 2. De belli cnm
Çok belirgin özellikle ilk foto
Gönül görünüyo valla inşallah kandırmıyordur☺İnşallah benimde koyulaşır
Biran önce yarın sabh olsuunn
Otur kız yerine yorma kendini emin olalım yerleştirelim şu çocuğu önceYok heyecan yaptım bide bugün biraz yoruldum artık mutfağımı da süpürüp bugünü noktalıcam
Gittim geldim kafam durdu
Ben yeni girdim burayaKızlar neden hal hatır sorularıma cevap alamıyorum konuda? Bir sefer de değil, çok defa aynı şey oluyor.
Cnm gözden kaçmış olabilir sayfalar hızlı ilerleyince şahsen ksrbakma kendi adima söylüyorumKızlar neden hal hatır sorularıma cevap alamıyorum konuda? Bir sefer de değil, çok defa aynı şey oluyor.
1. Ve 2. De belli cnmgit kan ver kiz hepimz rahatlayalm
Otur kız yerine yorma kendini emin olalım yerleştirelim şu çocuğu önce
İnşallah canımm çok sağolGönül görünüyo valla inşallah kandırmıyordur☺
Selam kızlar ya yarım saat önce kızımı biraz yükseğe kaldırdım tabak indirmesi icin şuan sancım var ya birde belim ağrıyor çok pişmanım kanama olmadığı sürece birşey olmaz değilmi sata 5gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?