Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne sansli kizim var kayninvaldeye bak her dedigine tamam diyor

Ya ben nasıl böyle bir hata yaptım off pofff ayaklarımin altına yastık kattım ama sancım adet misim gibi moraller sıfır

Kızlar hepinizi ayrı seviyorum ama sanırım konudan ayrılacağım bir süre.. Hamileler arttıkça gebelik isteyenler arada kaynar oldu. Bunun olması zaten doğal o konuda sakın bir şey söylediğimi düşünmeyin. Hamileler adına gerçekten çok seviniyorum ama biz hamile kalmaya çalışanların muhabbeti kurması biraz zorlaşıyor bu durumda.. Sırf bizler için açılmış bir konu varsa oraya dahil olabilirim. Eğer biliyorsanız bana öyle bir konu önerirseniz de mutlu olurum.

Biz acalim konuyu hamile kaldiktan sonra gruptan cikalm kalmak isteyenler dewam etsin

Selam kızlar nasılsınız bugün bakalım?
Çok şükür iyiyim sen nasılsın? Canım az önce mesajlarını fark ettim ben şahsım adına söyleyeyim etiketlendikçe çoğu zaman girip yazıyorum hep burdaymışım gibi gelebilir ama profil sürekli açık telde bildirim geldikçe girip bakıyorum çok nadir pat diye konuya atlıyorum

Aslında diğer arkadaşlar sürekli ovu testi falan yapıyordu kuzum ondan da daha çok konuşma oluyordu

Valla bu kaç oldu ama çoğu arkadaşımız böyle düşünüyor demekki gebe kalmaya çalışan. Bundan 1 ay önce bende bu aşamalardaydım üstelik 1 sene bekledim bir de kaç tane kayıbım var, bu gebeliğimde meçhul yani sağ salim devam edecek mi diye buraya gelip öyle aman aman aşırı heycanımı hiçbir zaman yansıtmadım yapamam da zaten. Ben eşimle bile doya doya sevincimi paylaşmam korkumdan dilimde sadece şu 3 ay dolsun da diyip duruyorum. Yani benden yana kırılan olduysa affetsin lütfen. Ben dedipim gibi 1 ay öncesinde herkes yazıyordu gebelikten baika bişey konuşulmadığı vakitte gelmişti. Ama herkes ayrı ayrı takılıyordu ben kimle konuşacaksam ona sorardım yorum yaparmısın derdim kimseye darılıp küsmezdim sevinçlerini paylaştım herkesle defalarca. Madem bu kadar arkadaşımız rahatsız oluyor ben bundan sonra kendi adıma gebelik paylaşımları sohbetinde kısıtlama yapacağım o zaman hiç hoş birşey değil. Çok arkadaş söyledi bunu demekki sıkıntı var H E

Bu son yazılanlara ne kadar üzüldüğümü tahmın bile edemezsiniz .
Allah izin verirse sizlerde gebe kalınca bu yollardan geçiceksiniz .
Ben hamile değişken konusulunca çok hoşuma giderdi çünkü bana bir tecrübe oluyordu .

Neyse bişey demiyorum .
Hamile olanlar konusmayın madem .
Merak ettiğiniz bişey olursa özelden yazabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…