- 13 Mart 2019
- 16.304
- 64.008
- 598
Kızlar neden hal hatır sorularıma cevap alamıyorum konuda? Bir sefer de değil, çok defa aynı şey oluyor.
Gönül görünüyo valla inşallah kandırmıyordur☺İnşallah benimde koyulaşır
Biran önce yarın sabh olsuunn
sat 26 haziranCanım inşallah bişey olmamıştır kaç haftalık ?
Selamm çok yorgunum cuma yoğun günümüz bizim yemek yedik çay içcez inşallahSelam kızlar nasılsınız bugün bakalım?
Ne sansli kizim var kayninvaldeye bakKız babayı boşver benim yiğenime çeksin vallahi böyle iştah yok özelden atarım resimlerini öyle inanırsın
Aslında görüntüde götürdü görünüyor ama bir kaç alıştırma yaptıktan sonra başarabildi şaşkın
Kız dediğin nazlı olacak kuzumkibar gelinim benim on parmağını tek tek öperim onun
Biz acalim konuyuKızlar hepinizi ayrı seviyorum ama sanırım konudan ayrılacağım bir süre.. Hamileler arttıkça gebelik isteyenler arada kaynar oldu. Bunun olması zaten doğal o konuda sakın bir şey söylediğimi düşünmeyin. Hamileler adına gerçekten çok seviniyorum ama biz hamile kalmaya çalışanların muhabbeti kurması biraz zorlaşıyor bu durumda.. Sırf bizler için açılmış bir konu varsa oraya dahil olabilirim. Eğer biliyorsanız bana öyle bir konu önerirseniz de mutlu olurum.
Bir konu buldum şimdi.. Henüz kimse gebe kalmamış, sanırım orada takılacağım.Biz acalim konuyuhamile kaldiktan sonra gruptan cikalm kalmak isteyenler dewam etsin
Oraya da bi goz atim neresiBir konu buldum şimdi.. Henüz kimse gebe kalmamış, sanırım orada takılacağım.
Öyle tabi böyle dünür böyle gelin bulmuşum bunar mıyımNe sansli kizim var kayninvaldeye bakher dedigine tamam diyor
Çok şükür iyiyim sen nasılsın? Canım az önce mesajlarını fark ettim ben şahsım adına söyleyeyim etiketlendikçe çoğu zaman girip yazıyorum hep burdaymışım gibi gelebilir ama profil sürekli açık telde bildirim geldikçe girip bakıyorumSelam kızlar nasılsınız bugün bakalım?
Bat mu canım yani 5 gün mü var adetinesat 26 haziran
Ellerinden opsun canimÖyle tabi böyle dünür böyle gelin bulmuşum bunar mıyım
Aslında diğer arkadaşlar sürekli ovu testi falan yapıyordu kuzum ondan da daha çok konuşma oluyorduU Ufukta_bebekcan09e Canlarım iyi niyetinizden şüphem yok ama yukarıda da belirttiğim gibi gebelerimiz arttıkça bebek konusunda bilgi paylaşımı da arttı doğal olarak.. Biz arada kaynıyoruz gibi hissettim, bu yüzden yeni başlayan bir konuya geçmeyi düşündüm.
Evet canim aynennBat mu canım yani 5 gün mü var adetine
Ayyy hadi inşallahhh
Valla bu kaç oldu ama çoğu arkadaşımız böyle düşünüyor demekki gebe kalmaya çalışan. Bundan 1 ay önce bende bu aşamalardaydım üstelik 1 sene bekledim bir de kaç tane kayıbım var, bu gebeliğimde meçhul yani sağ salim devam edecek mi diye buraya gelip öyle aman aman aşırı heycanımı hiçbir zaman yansıtmadım yapamam da zaten. Ben eşimle bile doya doya sevincimi paylaşmam korkumdan dilimde sadece şu 3 ay dolsun da diyip duruyorum. Yani benden yana kırılan olduysa affetsin lütfen. Ben dedipim gibi 1 ay öncesinde herkes yazıyordu gebelikten baika bişey konuşulmadığı vakitte gelmişti. Ama herkes ayrı ayrı takılıyordu ben kimle konuşacaksam ona sorardım yorum yaparmısın derdim kimseye darılıp küsmezdim sevinçlerini paylaştım herkesle defalarca. Madem bu kadar arkadaşımız rahatsız oluyor ben bundan sonra kendi adıma gebelik paylaşımları sohbetinde kısıtlama yapacağım o zaman hiç hoş birşey değil. Çok arkadaş söyledi bunu demekki sıkıntı varKızlar hepinizi ayrı seviyorum ama sanırım konudan ayrılacağım bir süre.. Hamileler arttıkça gebelik isteyenler arada kaynar oldu. Bunun olması zaten doğal o konuda sakın bir şey söylediğimi düşünmeyin. Hamileler adına gerçekten çok seviniyorum ama biz hamile kalmaya çalışanların muhabbeti kurması biraz zorlaşıyor bu durumda.. Sırf bizler için açılmış bir konu varsa oraya dahil olabilirim. Eğer biliyorsanız bana öyle bir konu önerirseniz de mutlu olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?