Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ben nasıl böyle bir hata yaptım off pofff ayaklarımin altına yastık kattım ama sancım adet misim gibi moraller sıfır
Canım stres yapma ben 8 haftalık oldum 8 haftadır oğlum 19 20 kg hergün üstüme atlıyo karnıma vuruyo, belime çıkuyo kucağıma alıyprum mevbur. Dr Allah korur sen merak etme diyor ama yinede tabiki dikkat etmeye çalışıyorum. Ayaklarını yukarı dik dinlen bol su iç canım Allah korusun

Yalnız yarın öbür gün inşallahhhh Rabbim kimseyi bekletmesin bütün arkadaşlar hamile kalacak. O zaman kimse kimseye soru falan sormayacak bundan sonra, bunalıyor ya insanlar .. hamile kalan sessiz sakin köşesinde otursun

Maria26 katılıyorum sana bende kalmaya çalışırken konunun arasına kaynar ovu testi atardım.
Makara falan yapardık eceyle elifle burda sayfalarca.
Burda batı yaklaşanları etiketleyip soranda biziz çoğu zaman
Böyle düşünenler olması banada çok ilginç geldi.
Ama aktif konuşanlar olarak biz o zamanda konuşuyorduk şimdide ben anlamadımm Bende belirtilerimi soran olursa onları yazıyorum yada burda sevdiimiz arkadaslar doktora gittiyse haliyleee onlara soruyoruz öyle konusu açılmış oluyor.
O zaman konuşmalarımıza dikkat edelim madem.
Herkes biz gibi düşünmüyor demekki Bende 1 sene bekledim kimsedende rahatsız olmadım

Ya kızlar şahsen kendi adıma söylim ben burda bi çok tecrübe edindin daha yeni kimyasal geçirdim hep kübranın kimyasal geçirdigindeki Konuşmaları geldi bian toparlamaya başladım kendimi ki iki gün yataktan çıkmamıştım öncesinde ovulasyon testini detaylı burda ögrendim aldıgınız emziklerden tutunda çatlaklar için kullanılan kremlere kadar ekran fotosu alıyorum gün gelcek kazım olcak diye burdaki samimiyetşde sevşyorum bilmiyorum kozlar burası bana iyi geldi

Aynen maalesef .
Kimsenin büyük bir coşkuyla bu heyecanı yaşadıgını görmedim .
Hepimiz hamielyiz ama sevinemye korkuyoruz çünkü kayıp edebilriz ki çoğumuz bunu acı bir şekilde yaşadık.

Rabbım herkesin kucağını doldursun

Yok canım bu 1 değil 2 değil kaç kişi aynı şeyi söyledi e dönüp kendime bakıyorum bende saf gibi acaba benden mi rahatsız oluyorlar. Ee ben sayfalarca aylardır okudum hamile adkadaşların paylaşımlarını, of sıkıldım demedim 1 kere bile .. napalım kısmetimiz bizimde gelir elbet dedim ki kısıtlı vaktim de girip yazıyorum. Küçük çocuğu olan anlar sizlerinde olacak anlarsınız ilerde inanaın boş vaktiniz yok öyle saatlerce oturup okuyamam herkese cevap da yetiştirmem imkansız zaten. Elimden geldiğince valla bildiğim konularda cevap veriyorum zaten benim içim rahat ama hakkına girdiğim varsa da hakkını helal etsin

Amin canım aynen öyle .. yapacak birşey yok

Ya kızlar sayfa aynı rutininde şen şakrak ilerlesin en azından okudukca kafamız dagılıyo diye düşünüyorum bilgilerimiz veya anne adaylarının bilgileri bi çogumuza tecrübe diye düşünüyorum
Canım senin rahatsız olmadıgına eminim
Ama herkes öyle düşünmüyormuşş yine şen şakrak ilerlerizde gebelik doktor işlerini konuşmayız napalım

Ya kızlar sayfa aynı rutininde şen şakrak ilerlesin en azından okudukca kafamız dagılıyo diye düşünüyorum bilgilerimiz veya anne adaylarının bilgileri bi çogumuza tecrübe diye düşünüyorum
Valla bende öyle düşünüyordum. Yani demekki abartılı kpnuşuyormuşuz ne konuştuysak artık ki yıllardır bekleyen arkadaşlarımız var 1 2 yıldır bekleyen arkadaşlarımızdan böyle bir yorum gelmedi de hep daha yeni deneyen arkadaşlardan geliyor o bana garip geldi sıkıldım bende

Canım senin rahatsız olmadıgına eminim
Ama herkes öyle düşünmüyormuşş yine şen şakrak ilerlerizde gebelik doktor işlerini konuşmayız napalım
İnş cnm bigün kısmet olursa bi watsap grubu kurarız orda paylaşırsınız bebişlerimizin ilerlemesini detayları kuzuların büyüyüşünü

Kuzum ben 3,5 senedir bekliyom ama her ay bi umutla

İnş cnm bigün kısmet olursa bi watsap grubu kurarız orda paylaşırsınız bebişlerimizin ilerlemesini detayları kuzuların büyüyüşünü
Ben 2016 mart annelrindeydim oğlumdayken o kadar çok kalabalıktıkki en son kafa dengi 9 10 arkadaşla grup kurmuştuk inanırmısınız bilmem ama hepimiz de farklı illerde biz 3 4 yıldır hala devam ediyoruz aynı seviyede konuşmaya, ben heyecanımı onlarla da yaşadım benimle birlkte çok sevindiler. Yani burası bana çok güzel dostlar arkadaşlar verxi oğlumun zamanında isterim ki keşke şimdi de yine öyle güzel seviyeli saygılı anlayışlı dostluk kurulsa ..

Kesinlikle katılıyorum cnm dedigin gibi burası çok güzel tecrübeler edindigimiz bi yer inş bizde bigün grup kurar ordanda devam ederiz

Kuzum ben 3,5 senedir bekliyom ama her ay bi umutla
Yaaa işte sen desen bize böyle birşey vallahi üzülür derim ki haklı yaa belki de bekliyor uzu yıldır .. anlatabildim mi derdimi canım. İllaki üzülür insan ya benim niye olmuyo der ama ben de kolay yollardan geçmedim kaç kez buradaki isyan arkadaşlara dedim hamile kalmak olay değil devam ettirmek önemli. Ben nolur kaybedeceksem hamile kalmayayım Allahım gerekirse 2 3 sene beklerim diye her gece dua ettim. Ayalrca.. kayıp yaşamak o kadar kötü ki hiçbiriniz yaşasın istemem. O yüzden nolur sadece hayırlısını isteyin Allahtan, ve sağlıklı en güzel zamanda gelsin bebişler

Seni o kadar iyi anlıyorumki cnm ben iki kimyasalda bile yıkıldım ya ama bende eşimin ilk evliliginden olan oglumla teselli oluyorum olucak diyorum karıncanın ayak sesini duyan rabbim benimmi sesimi duymicak diyorum bana herşeyi rabbim vakti zamanında verdi inanıyorum ki bununda vakti var geciktiriyosa güzelleştiriyodur derin bir tevekkülle bekliyorum inş rabbim en güzel vakitte bizlere nasip etsin siz annelerede kucagına saglıklı bir şekilde almayı nasip etsin

aynen öyle kuzum, sen böyle sabredip beklemeye devam et Rabbim en güzelini en hayırlısını gönderecek sana inşallah h

Kimyasal olması bile emin ol iyi bişey canım bak bana 4 kere oldu hep paylaşıyodum burda.
Hatta bana üyenin biri inanmayıp sen erkeksin her ay kimyasal yaşadım diye konu açıyosun demişti inanki
Şok olmuştum
Bi erkek niye böyle bişey yapsınki
Neyse cok şükür güzel arkadaslar tanıdım o süreçte. Bi sürü şey öğrendmm allah bekleyen herkese en yaıkın zamanda nasıp etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…