- 18 Mart 2011
- 9.305
- 32.111
- 748
Kimyasal olması bile emin ol iyi bişey canım bak bana 4 kere oldu hep paylaşıyodum burda.
Hatta bana üyenin biri inanmayıp sen erkeksin her ay kimyasal yaşadım diye konu açıyosun demişti inanki
Şok olmuştum
Bi erkek niye böyle bişey yapsınki
Neyse cok şükür güzel arkadaslar tanıdım o süreçte. Bi sürü şey öğrendmm allah bekleyen herkese en yaıkın zamanda nasıp etsin inşallah
Amin cnm inş siz hamileler sag salim kuzucukları minnoşları kucagınıza alin biz bekleyenlerinde rahmine minnoşlarımızı nasip etsin rabbimKimyasal olması bile emin ol iyi bişey canım bak bana 4 kere oldu hep paylaşıyodum burda.
Hatta bana üyenin biri inanmayıp sen erkeksin her ay kimyasal yaşadım diye konu açıyosun demişti inanki
Şok olmuştum
Bi erkek niye böyle bişey yapsınki
Neyse cok şükür güzel arkadaslar tanıdım o süreçte. Bi sürü şey öğrendmm allah bekleyen herkese en yaıkın zamanda nasıp etsin inşallah
Whatshap falan yasak kuzum.Şimdi okudum söyle bir ben kimsenin abartılı birşey konuştuğunu düşünmüyorum kendi adıma batı yaklaşıp test yapanları da heyecanla takip etmeye çalışıyorum insan herkesin pozitif olsun istiyor çünkü tabiki durumlar değiştikçe konularda değişecek bundan daha normal bir durum olamaz bence watsup kurup gitmeyin yaaaa bence
Tikkabilla canım bildiğim öyle bir topik yok ama burası bunun için var zaten, gebe kalan gerektiğinde gebeliğini tabi ki konuşuyor ama gebe olmayan arkadaşların yok sayıldığını hiç görmedim. Bu durumda hamile kalanın topikten çıkması lazım ki burda her şeyi beraber paylaştık devam da ediyoruz. Gönülmeyvesi test yapacağı zaman kendim yapacakmışım gibi heyecanlanıyorum inan ki.
Hem sürekli gebelik konuşulmuyor ki genelde geyik yapıyoruz
Bencede aynen böyle devam etmeli zaten hamisler bebislerine sag salim kavussunlar bu surecte birbirimize destek olalım anne olmak isteyen herkese Rabbim evlat kokusunu sevgisini tatmayı nasip etsin gerçekten dünyadaki herşeyden bambaşka bir sevgi ve duyguWhatshap falan yasak kuzum.
Biz burda böyle devam ediyoruz.
İsteyene kapımız açık sonuna kadar .
Ben zaten pek aktif olamıyorum eliöden geldiğice yarım ediyorum herkese .
Bide kızımı merak edenlere bilgi veriyorum veya en başından beri süreçlerini bildiğim gebelerin durumlarını soruyorum.
Bizim hayalimiz hamile kalanların doğum hikayelerını paylaşması
Allah razı olsun kuzum, topiğe geldiğimizde hiçbirimiz hamile değildik rabbimin nasip ettiği zamanda bebeğimiz geliyor çok şükür. O dönem kim hamile kaldıysa yemin ederim kendim hamile kalmışım gibi hop oturup hop kalkıyordum sevinçten. Biz burda beraber bir sürü yoldan geçtik; hayal kırıklığı da yaşadık mutlulukta paylaştık bilmediğimiz şeyleri de öğrendik üzüldük sevindik.Kızlar yaa niye böyle mevzular olmuş ki üzüldüm bak şimdi
Bu grubun yada konun her neyse amacı bu değil mi zaten
Bende G gamzeli_bebis gibi eski sayfalarda ki hamilelik aşamalrını okuyodum hep
Ve hiç rahatsızlık duymadım duymam da
Red Phoenix 1609ece hamilelik haberleri sanki bi uakınımı bekler gibiydi
Mesela berrakın misafiri vardı sonucu çıltıpında kıuıda köşede bakıp bize yazmıştı
Burada tamamen detek oluyoruz birbirimize
Hamile kalanları görüncw umut doluyor benim içime
Evlat bekleyişimizin en sempatik halini yaşoyoruz
Birlikte saçmalayabiliyoruz
Yani bak şimdi bile bı konuşma çok ciddi geldi
Gülmeye eğlenmeye alışık burada bünyemiz
Allah herkese annelik nasip etsin
Hamile kardeşlerimi de sağ salim bebeklerine kavuştursun aminn ❤❤
Yaaa seni yerimÇen hamile miçin çeeen? Çen kova bebişi mi yapcan çeen? Tebrik ederim canım benim. Tam 1 yıl sonra oldu bu iş. Sağlıkla kucağına al.
Yaaa seni yerim
Sende hamilesin sanırım bugun gördüm yazamadımn yazcaktım yarın sen benden önce davrandın
evet ya ikimizinde 1 sene oldu
Seninde mayısta oldu sanırım hayalindeki gibi
2018 mays olmadı ama 2019 mayıs oldu cok şükürsağ salim kucagına al inşallah yaaa
Valla bu kaç oldu ama çoğu arkadaşımız böyle düşünüyor demekki gebe kalmaya çalışan. Bundan 1 ay önce bende bu aşamalardaydım üstelik 1 sene bekledim bir de kaç tane kayıbım var, bu gebeliğimde meçhul yani sağ salim devam edecek mi diye buraya gelip öyle aman aman aşırı heycanımı hiçbir zaman yansıtmadım yapamam da zaten. Ben eşimle bile doya doya sevincimi paylaşmam korkumdan dilimde sadece şu 3 ay dolsun da diyip duruyorum. Yani benden yana kırılan olduysa affetsin lütfen. Ben dedipim gibi 1 ay öncesinde herkes yazıyordu gebelikten baika bişey konuşulmadığı vakitte gelmişti. Ama herkes ayrı ayrı takılıyordu ben kimle konuşacaksam ona sorardım yorum yaparmısın derdim kimseye darılıp küsmezdim sevinçlerini paylaştım herkesle defalarca. Madem bu kadar arkadaşımız rahatsız oluyor ben bundan sonra kendi adıma gebelik paylaşımları sohbetinde kısıtlama yapacağım o zaman hiç hoş birşey değil. Çok arkadaş söyledi bunu demekki sıkıntı varH E
Tikkabilla canım bildiğim öyle bir topik yok ama burası bunun için var zaten, gebe kalan gerektiğinde gebeliğini tabi ki konuşuyor ama gebe olmayan arkadaşların yok sayıldığını hiç görmedim. Bu durumda hamile kalanın topikten çıkması lazım ki burda her şeyi beraber paylaştık devam da ediyoruz. Gönülmeyvesi test yapacağı zaman kendim yapacakmışım gibi heyecanlanıyorum inan ki.
Hem sürekli gebelik konuşulmuyor ki genelde geyik yapıyoruz
Şimdi okudum söyle bir ben kimsenin abartılı birşey konuştuğunu düşünmüyorum kendi adıma batı yaklaşıp test yapanları da heyecanla takip etmeye çalışıyorum insan herkesin pozitif olsun istiyor çünkü tabiki durumlar değiştikçe konularda değişecek bundan daha normal bir durum olamaz bence watsup kurup gitmeyin yaaaa bence
Kızlar yaa niye böyle mevzular olmuş ki üzüldüm bak şimdi
Bu grubun yada konun her neyse amacı bu değil mi zaten
Bende G gamzeli_bebis gibi eski sayfalarda ki hamilelik aşamalrını okuyodum hep
Ve hiç rahatsızlık duymadım duymam da
Red Phoenix 1609ece hamilelik haberleri sanki bi uakınımı bekler gibiydi
Mesela berrakın misafiri vardı sonucu çıltıpında kıuıda köşede bakıp bize yazmıştı
Burada tamamen detek oluyoruz birbirimize
Hamile kalanları görüncw umut doluyor benim içime
Evlat bekleyişimizin en sempatik halini yaşoyoruz
Birlikte saçmalayabiliyoruz
Yani bak şimdi bile bı konuşma çok ciddi geldi
Gülmeye eğlenmeye alışık burada bünyemiz
Allah herkese annelik nasip etsin
Hamile kardeşlerimi de sağ salim bebeklerine kavuştursun aminn ❤❤
Allah razı olsun kuzum, topiğe geldiğimizde hiçbirimiz hamile değildik rabbimin nasip ettiği zamanda bebeğimiz geliyor çok şükür. O dönem kim hamile kaldıysa yemin ederim kendim hamile kalmışım gibi hop oturup hop kalkıyordum sevinçten. Biz burda beraber bir sürü yoldan geçtik; hayal kırıklığı da yaşadık mutlulukta paylaştık bilmediğimiz şeyleri de öğrendik üzüldük sevindik.
Şimdi mesela ben hamileyim diye susup köşede bekleyeyim mi? Siz benim dostum değil misiniz Allah aşkına? Hamile kalan topiği mi terketsin yani? Ovü testi yapılıyordu eskiden çok sık, şimdi yine yapılsın ben artık gebeyim yorum yapamam mı diyeceğim yani?
Valla ben hiçbir gebenin burda abartılı sevinç yaşayıp nispet yaptığını, bekleyenleri yok saydığını ve sürekli gebelik konuştuğunu görmedim. Aynen devam edeceğim.
Valla ona da bir garip oldum kuzum hani gülüp eğlenelim dedik bu konuyu okuyupta tebessüm etmeyecek birini tanımıyorum topikte ama eskisi kadar ovu testi yapılmıyor yeni gelen arkadaşlar sadece günlük bekliyor ondan konuşma az oldu kabak bize patladı gibi yani yorumlardan öyle anladımGercekten bu mesajları görünce cok üzüldüm biz U Ufukta_bebek le sakalaştık bunun için mi böyle oldu diye kendimi sucluyorum. Biz hepimizbu yollardan gectik kimsenin mutlulugu abarttıgını sahsen görmedim ki her mesajın sonuna Allah herkese nasip etsin var neden bu arkadaslar böyle düsünüyor hiç anlamadım
Kaç gündür nerelerdesin kız sen ?Merhaba kızlar benim kaşıntılarım başladı gögüs ve karın bölgemdeçatlaklar geliyor sanırım frei öl markalı çatlak önleyici yağı aldım %100 garanti vermiş Alman markasıymış yakını veya kendi kullanan varmı iyi yada kötü yorumu olan ??
Canım sen kimyasaldan başka gebelik yaşamadıysan pıhtılaşma baktırdın mı bak bende kimyasal uzmanıyım 22 ayda tam 5 tane kimyasal 1 dış gebelik yaşadımSeni o kadar iyi anlıyorumki cnm ben iki kimyasalda bile yıkıldım ya ama bende eşimin ilk evliliginden olan oglumla teselli oluyorum olucak diyorum karıncanın ayak sesini duyan rabbim benimmi sesimi duymicak diyorum bana herşeyi rabbim vakti zamanında verdi inanıyorum ki bununda vakti var geciktiriyosa güzelleştiriyodur derin bir tevekkülle bekliyorum inş rabbim en güzel vakitte bizlere nasip etsin siz annelerede kucagına saglıklı bir şekilde almayı nasip etsin
Kızlar test aldım bebetime diye ilk defa bu testi yapacam yapan varmı ?
Yaaaaa cok güzel bend bariz gördüm heyecanla testini attigin mesaji görmek icin okudum insAllah vqrdr ve sağlıkla ilerler cnm ya vala cok sevndm yarın bende mi yapsam ya Allah im hayırlısıyla bende goriyim artik cift cizgiyi yaKızlar ilk çektiklerim daha dağılmadan idrat şimdi beöbeyaz etrafı ve sanki koyulaşma oluyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?