- 13 Mart 2019
- 16.305
- 64.022
- 598
Yaaaaa cok güzel bend bariz gördüm heyecanla testini attigin mesaji görmek icin okudum insAllah vqrdr ve sağlıkla ilerler cnm ya vala cok sevndm yarın bende mi yapsam ya Allah im hayırlısıyla bende goriyim artik cift cizgiyi ya
Bebetime benim kizimda öğrendiğim testi snrm ya silik çizgiyle ogrenmistim insAllah yanilma değildir cnmCansın caanninşallah ikimizde de vardır canım
ben ilk kez bu kadar net çizgi gördüm ama ya test yanıltıyorsa diyorum
Yarın sabah da çıkarsa kan vericem
Senin kaç gün var ? Yap bence yap
Allahım inşallah burda bekleyen bütün kardeşlerim hayırlısıyla hamile kalırız
Uyuyamıyorum yaa
Bebetime benim kizimda öğrendiğim testi snrm ya silik çizgiyle ogrenmistim insAllah yanilma değildir cnm
Yarınki testinj merakla beklicem
Ya bugun ya yarın cnm yani cuma cumartesi bekliordm adeti dun gelemedi bugun gelecek mi bklm hayrlisi ağrım var ama adet mi degil mi ogrencez insAllah adet değildir
Aynıyız o zmnAyy inşallah canım yaa
Benimde hafif karnım ağroyor
Hatta akşam üzeri sürekli adet olmış hissi vardı
İki de bir lavabıya gittim olmuş muyım diye
Kızına hamileyken adet ağrı olmuş muydu
Hadi insAllah olabilir neden olmasın kizValla pek belirti yok her ay ki şeyler
Adet ağrım bugün ara ara hep vardı şimdi yok gibi
Akıntım da beyaz krem gibi
Bide son bi haftadır sürekli şalgam suyu içtim
Bu belirti mi bilmem
Hadi insAllah olabilir neden olmasın kiz
Ay maşallah çok net bir şekilde çizgi görünüyor rabbim dileyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlısıyla dahada koyulaşir inşallahCansın caanninşallah ikimizde de vardır canım
Uyuyamıyorum yaa
Bende belirti her ayla aynı yaİnşallah inşallah
Sende varmı peki belirti ??
Kızın kaç yaşında bu arada
Ay maşallah çok net bir şekilde çizgi görünüyor rabbim dileyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlısıyla dahada koyulaşir inşallah
Bende belirti her ayla aynı yasırt bel ağrısı adet oncesi olur göğüs ucu hassasiyeti var ara ara da karın kasık ağrım oluyor sıfır akıntı her zmn ki gibi ara ara bulantı var regl öncesi her zmn oluyor zaten bklm
Aynen yaa benimde hep aynı şeyelr kestiremiyorum
Bulantım falan yok
Sadece bugün hem temizlikden fırsat bulamadım
Hemde tek başıma biley yemeyi sevmediğim için sadece 12 gibi yaptığım kahvaltıyla durdum
Akşam da hafif başım döndü açlıktan mı uoksaaa hamişlik mi var bilemiyoruuuumm
Tbi aralarda yediğim çikolatalrın hesabı yok
Ayyy hadi inşallahhhvar bariz canımm kaç gün kaldı şimdi bata. Böyle bi kaç gün evde takip et bence sonra kan verirsin
Evet canım biraz öyle oldu neyse bizde artık daha dikkatli oluruz. Kimseyi üzmeyiz istemeden de olsaValla ona da bir garip oldum kuzum hani gülüp eğlenelim dedik bu konuyu okuyupta tebessüm etmeyecek birini tanımıyorum topikte ama eskisi kadar ovu testi yapılmıyor yeni gelen arkadaşlar sadece günlük bekliyor ondan konuşma az oldu kabak bize patladı gibi yani yorumlardan öyle anladım
MAsallah ya o kadar sevindimki senin içinnnAynen öyle.Nasip ikimiz için de bu Mayıs'aymış.
5+2 olduk teyzesi. Şimdilik her şey yolunda.Bi de kalp atışını duysam çok güzel olacak.
Cok net cizgi var hadi insallah güzel haberlerle gelirsinCansın caanninşallah ikimizde de vardır canım
Uyuyamıyorum yaa
Gunaydın canımm bende erkenden kalkmak zorunda kaldımGünaydın canlarım sabahın körü hortladım işe gidcek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?