Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yap abla inşallah sende de bu ay göreceğiz

Kızlar bu pıhtılaşmaya hangi doktor bakıyo dahiliye ye söylemiştim kadın doğum yazmalı o testi demişti
4 kimyasal varya benimde nolur nolmaz bendemi baktırsam allah korusun ileri dönemlerde de kayıp oluyorya
Şimdi hastaneye gidiyorum doktorun istediği testleri yaptırcam dahiliye ye girip ordanmı yazdırsam testleri kadındoğuma girip ordanmı yaptrsam U Ufukta_bebek zeynep zp

Kuzum ben araştırma hastanesinde yaptırdım ayrıntılı olarak o zaman hamile değildim ve kadın doğum doktorundan istemiştik tahlilleri. Bildiğim kadarıyla kadın doğum istiyor dahiliye isteyemiyor

Oh iyi bari canım sana erken yapılmış kimyasalları genelde gebelik kaybından saymayı hemen yapmıyorlar
Peki doktor sonuçlara göre ne diyor normal miymiş?
Cnm sonuçlara göre eşimde sıkıntı yok bendede pko var buna baglı olarak insülin direnci birde yumurtalıklarım tembel ama klomenle büyüyo bakalım inş

Cnm benim kadın dogumcu istemişti

Cnm sonuçlara göre eşimde sıkıntı yok bendede pko var buna baglı olarak insülin direnci birde yumurtalıklarım tembel ama klomenle büyüyo bakalım inş
Kuzum bizim arkadaşta bu şekilde kimyasal yaşadı onda pko vardı. Doktor döllenme kaliteli yumurta ile olmamıştır demişti. Sen incir kürünü denedin mi? İlaçlardan ziyade doğal yollara bak derim daha etkili daha sağlıklı yumurta geliştiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…