Baktırdım cnm bütün tektikler yapıldı çıkmadı amaCanım sen kimyasaldan başka gebelik yaşamadıysan pıhtılaşma baktırdın mı bak bende kimyasal uzmanıyım 22 ayda tam 5 tane kimyasal 1 dış gebelik yaşadımhopp çıkan sonuç birkaç alanda pıhtılaşma
Günaydın canımGünaydın kızlarrrrrrrr
Günaydın canımGünaydın güzel anneler anne adaylarıbiz de erkenciyiz bu sabah oğlan 6 7 dedimmi kalkıyor Gonulmeyvesi net görünüyor canım ikinci çizgi inşallah daha da belirginleserek devam eder
Yap abla inşallah sende de bu ay göreceğizYaaaaa cok güzel bend bariz gördüm heyecanla testini attigin mesaji görmek icin okudum insAllah vqrdr ve sağlıkla ilerler cnm ya vala cok sevndm yarın bende mi yapsam ya Allah im hayırlısıyla bende goriyim artik cift cizgiyi ya
Günaydın canımGünaydın güzel anneler anne adaylarıbiz de erkenciyiz bu sabah oğlan 6 7 dedimmi kalkıyor Gonulmeyvesi net görünüyor canım ikinci çizgi inşallah daha da belirginleserek devam eder
Anlamsız uyanmalar oluyor canım o haftalarda, miden kazınıp uyanacağın günlerinde gelsin inşallahGünaydın canlarım sabahın körü hortladım işe gidcek gibi
Günaydın canımGünaydın kızlarrrrrrrr
Oh iyi bari canım sana erken yapılmış kimyasalları genelde gebelik kaybından saymayı hemen yapmıyorlarBaktırdım cnm bütün tektikler yapıldı çıkmadı ama
Kuzum ben araştırma hastanesinde yaptırdım ayrıntılı olarak o zaman hamile değildim ve kadın doğum doktorundan istemiştik tahlilleri. Bildiğim kadarıyla kadın doğum istiyor dahiliye isteyemiyorKızlar bu pıhtılaşmaya hangi doktor bakıyo dahiliye ye söylemiştim kadın doğum yazmalı o testi demişti
4 kimyasal varya benimde nolur nolmaz bendemi baktırsam allah korusun ileri dönemlerde de kayıp oluyorya
Şimdi hastaneye gidiyorum doktorun istediği testleri yaptırcam dahiliye ye girip ordanmı yazdırsam testleri kadındoğuma girip ordanmı yaptrsam U Ufukta_bebekzeynep zp
Cnm sonuçlara göre eşimde sıkıntı yok bendede pko var buna baglı olarak insülin direnci birde yumurtalıklarım tembel ama klomenle büyüyo bakalım inşOh iyi bari canım sana erken yapılmış kimyasalları genelde gebelik kaybından saymayı hemen yapmıyorlar
Peki doktor sonuçlara göre ne diyor normal miymiş?
Kızlar bu pıhtılaşmaya hangi doktor bakıyo dahiliye ye söylemiştim kadın doğum yazmalı o testi demişti
4 kimyasal varya benimde nolur nolmaz bendemi baktırsam allah korusun ileri dönemlerde de kayıp oluyorya
Şimdi hastaneye gidiyorum doktorun istediği testleri yaptırcam dahiliye ye girip ordanmı yazdırsam testleri kadındoğuma girip ordanmı yaptrsam U Ufukta_bebekzeynep zp
Cok net cizgi var hadi insallah güzel haberlerle gelirsin
Cok net cizgi var hadi insallah güzel haberlerle gelirsin
Kuzum bizim arkadaşta bu şekilde kimyasal yaşadı onda pko vardı. Doktor döllenme kaliteli yumurta ile olmamıştır demişti. Sen incir kürünü denedin mi? İlaçlardan ziyade doğal yollara bak derim daha etkili daha sağlıklı yumurta geliştiriyorCnm sonuçlara göre eşimde sıkıntı yok bendede pko var buna baglı olarak insülin direnci birde yumurtalıklarım tembel ama klomenle büyüyo bakalım inş
Sabah test mi yapacaktı birileriİnşallah canım
Canım benim yaptım testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?