Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde sıkıntı o cnm kaliteli yumurtalarımı pko bastırıyo kalitesizler çatlıyo ama doktorbu gitmemde herşey güzel görünüyo dedi bende eylüle kadar ara verdim incir havuç kürünü denicem inş birde macunu sipariş vercem

Şifa olur inşallah canım senin eşin mi bedelliye gidecekti Ağustosta?

Canım senin pko cok ileri seviye mi ? Bendede pko görünümü vardı ama pko değilsin demişti dokktor hormonlarım normaldi insülin direnci bendede vardı sınırda gibiydi diyet falan yapmıştım düştü şimdi normal seviyede

U Ufukta_bebek son kimyasalımda hiç anlamadım nasıl oldu kontrole gittim geçen hafta bi kanda gebelik bakalım dedi bi baktı 6 çıktı dediki hamilesin ama yüksek ihtimal kimyasal bi yıkım daha ertesi gün verdim bi baktık 5.70 anladım ozamanki buda kimyasal

Cnm orta seviyede ama şöyle bişey varki ben her ay adet oluyorum yani ileri seviye olanlar 2,3 ayda bi oluyomuş pko olanlarda genelde insülin olurmuş o yüzden kullanıyorum ilaç zaten tatlıyla aram hiç yok

Öyle deme canım inan bu kimyasallar daha kabul edilebilir kayıplar ben dış gebelik yaşadığım da hastanede çok kötü hastalar gördüm o halde o kimyasallara çok şükrettim. Ve doktor kimyasal oluyorsa gebe de kalabiliyorsun bunda sıkıntı yok dedi. Sende sadece yumurtaları kaliteli hale getirmeli ve şu ünsilin direncini halletmemiz lazım sonra gelsin bakim minnoş

Yap abla inşallah sende de bu ay göreceğiz
insAllah cnm dışarı çıkabilirsem alicam test
Hic bi fikrim yok cnm ama iyi düşün iyi olsun hersey guzel olacak insAllah

Ayyy inş kuzum inş şusn insülin normal seyirde ama benim yumurtaları kaliteli hale getirmem lazım inş onuda yapıcam bakalım

G gamzeli_bebis canım incir kürü insülin direncini etkilemiyor değil mi?
Canım hiç bilmiyorum ama bende incir cok yedim diyet yaptıgım için kahve yanında.
Olsa banada zararı olurdu heralde
İnsülin direnci için bn bi ara çörek otu yağı içtim sabahları dengeliyomuş o onun faydası olmuş olabilir bende.
Ama gene kaldıgını öğrendiğin gibi bırakman gerekiyomuş düşüğe sebep olabiliyomuş ama hamile kaldıgm ay içmedim onu her sahurda incir ve ceviz yemiştim tatlı isteğini kessin diye belkide o faydalı oldu bilmiyorum ki

Hatlar karıştı o zaman kuzu bir arkadaş eylülde denemeye devam demişti eşi askere gidecek diye o kalmış aklımda
Ay o benim 8 gün sonra babamız asker temmuzun sonuna doğru gelir o da tam benim regl dönemime geliyor agustosta denemeye başlayabiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…