Benimde sıkıntı o cnm kaliteli yumurtalarımı pko bastırıyo kalitesizler çatlıyo ama doktorbu gitmemde herşey güzel görünüyo dedi bende eylüle kadar ara verdim incir havuç kürünü denicem inş birde macunu sipariş vercemKuzum bizim arkadaşta bu şekilde kimyasal yaşadı onda pko vardı. Doktor döllenme kaliteli yumurta ile olmamıştır demişti. Sen incir kürünü denedin mi? İlaçlardan ziyade doğal yollara bak derim daha etkili daha sağlıklı yumurta geliştiriyor
Sabah test mi yapacaktı birileri
Sabah test mi yapacaktı birileri
Günaydın güzel anneler anne adaylarıbiz de erkenciyiz bu sabah oğlan 6 7 dedimmi kalkıyor Gonulmeyvesi net görünüyor canım ikinci çizgi inşallah daha da belirginleserek devam eder
Şifa olur inşallah canım senin eşin mi bedelliye gidecekti Ağustosta?Benimde sıkıntı o cnm kaliteli yumurtalarımı pko bastırıyo kalitesizler çatlıyo ama doktorbu gitmemde herşey güzel görünüyo dedi bende eylüle kadar ara verdim incir havuç kürünü denicem inş birde macunu sipariş vercem
Canım senin pko cok ileri seviye mi ? Bendede pko görünümü vardı ama pko değilsin demişti dokktor hormonlarım normaldi insülin direnci bendede vardı sınırda gibiydi diyet falan yapmıştım düştü şimdi normal seviyedeBenimde sıkıntı o cnm kaliteli yumurtalarımı pko bastırıyo kalitesizler çatlıyo ama doktorbu gitmemde herşey güzel görünüyo dedi bende eylüle kadar ara verdim incir havuç kürünü denicem inş birde macunu sipariş vercem
Ya kızlar ben sabah ilk idrarla yapın deniliyor ya benim yaptıklarım daha silikti ama öğlen tak karnına yaptıklarım daha belirgindiBeen yaptım ekliyorum resmi ama çizgi çıkmadı
Heralde dünkü öyle çıkmıştı
Canım senin pko cok ileri seviye mi ? Bendede pko görünümü vardı ama pko değilsin demişti dokktor hormonlarım normaldi insülin direnci bendede vardı sınırda gibiydi diyet falan yapmıştım düştü şimdi normal seviyede
Yok kız benimki yapmış askerligiŞifa olur inşallah canım senin eşin mi bedelliye gidecekti Ağustosta?
Öyle deme canım inan bu kimyasallar daha kabul edilebilir kayıplar ben dış gebelik yaşadığım da hastanede çok kötü hastalar gördüm o halde o kimyasallara çok şükrettim. Ve doktor kimyasal oluyorsa gebe de kalabiliyorsun bunda sıkıntı yok dedi. Sende sadece yumurtaları kaliteli hale getirmeli ve şu ünsilin direncini halletmemiz lazım sonra gelsin bakim minnoşU Ufukta_bebek son kimyasalımda hiç anlamadım nasıl oldu kontrole gittim geçen hafta bi kanda gebelik bakalım dedi bi baktı 6 çıktı dediki hamilesin ama yüksek ihtimal kimyasal bi yıkım daha ertesi gün verdim bi baktık 5.70 anladım ozamanki buda kimyasal
Hatlar karıştı o zaman kuzuYok kız benimki yapmış askerligi
insAllah cnm dışarı çıkabilirsem alicam testYap abla inşallah sende de bu ay göreceğiz
Hic bi fikrim yok cnm ama iyi düşün iyi olsun hersey guzel olacak insAllahKızlar bu pıhtılaşmaya hangi doktor bakıyo dahiliye ye söylemiştim kadın doğum yazmalı o testi demişti
4 kimyasal varya benimde nolur nolmaz bendemi baktırsam allah korusun ileri dönemlerde de kayıp oluyorya
Şimdi hastaneye gidiyorum doktorun istediği testleri yaptırcam dahiliye ye girip ordanmı yazdırsam testleri kadındoğuma girip ordanmı yaptrsam U Ufukta_bebekzeynep zp
Ayyy inş kuzum inş şusn insülin normal seyirde ama benim yumurtaları kaliteli hale getirmem lazım inş onuda yapıcam bakalımÖyle deme canım inan bu kimyasallar daha kabul edilebilir kayıplar ben dış gebelik yaşadığım da hastanede çok kötü hastalar gördüm o halde o kimyasallara çok şükrettim. Ve doktor kimyasal oluyorsa gebe de kalabiliyorsun bunda sıkıntı yok dedi. Sende sadece yumurtaları kaliteli hale getirmeli ve şu ünsilin direncini halletmemiz lazım sonra gelsin bakim minnoş
Hatlar karıştı o zaman kuzubir arkadaş eylülde denemeye devam demişti eşi askere gidecek diye o kalmış aklımda
G gamzeli_bebis canım incir kürü insülin direncini etkilemiyor değil mi?Ayyy inş kuzum inş şusn insülin normal seyirde ama benim yumurtaları kaliteli hale getirmem lazım inş onuda yapıcam bakalım
Günaydın canımGünaydın kızlar
Canım hiç bilmiyorum ama bende incir cok yedim diyet yaptıgım için kahve yanında.G gamzeli_bebis canım incir kürü insülin direncini etkilemiyor değil mi?
Ay o benim 8 gün sonra babamız asker temmuzun sonuna doğru gelir o da tam benim regl dönemime geliyor agustosta denemeye başlayabiliyoruzHatlar karıştı o zaman kuzubir arkadaş eylülde denemeye devam demişti eşi askere gidecek diye o kalmış aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?