Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlar ben sabah ilk idrarla yapın deniliyor ya benim yaptıklarım daha silikti ama öğlen tak karnına yaptıklarım daha belirgindi

Bende dün zorla işedim biliyosunuz
Yok kızlar yaa benim testten böyle oldu
Bebek olsaydı şimdi koyu çıkması gerekirdi

Eklentiler

• 2019-06-22 09.11.39.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 44
Ben de insulin direnci vardı en son sekerim normal cıktı kanda ama ilk defa duydum gebeliğe engel mi oluşturuyor

Ende okumuştum belli kişiler yapmasın diye aklımda kalmamış kuzum. Zaten Eylül de deniycem diyor zeynep bu bir iki ay yapsa düzeni de oturur ağustosta yapmasına gerek kalmaz
Ceviz çok faydalı kuzum ara öğün olarak mutlaka tüket bu haftalarda

Ay o benim 8 gün sonra babamız asker temmuzun sonuna doğru gelir o da tam benim regl dönemime geliyor agustosta denemeye başlayabiliyoruz
Buldum asker karısını Allah ayırdığı gibi kavuştursun canım bizim baba haftaya bu saatte yanımızda olacak kısmetse bak sende de insilün direnci varmış gebeliğe direk ne kadar etkisi var bilmiyorum ama arkadaşım diyetisyenden sonra hamile kalmıştı canım şuaralar dengede tutmaya çalışın

Bende dün zorla işedim biliyosunuz
Yok kızlar yaa benim testten böyle oldu
Bebek olsaydı şimdi koyu çıkması gerekirdi
Inşallah vardır canım ama sen yine de ne umutsuzluğa kapıl ne de çok umutlan çünkü daha önce bana bikac kere silik çıkıyordu sonu hep negatif oldu. Inşallah seninki koyulaşır ve 9 ay adet olmazsın :)

Ben de insulin direnci vardı en son sekerim normal cıktı kanda ama ilk defa duydum gebeliğe engel mi oluşturuyor
Tatlım insülin gebelige engel oluşturuyomuş doktorum öyle demişti hatta ben eczaneden alırken eczacı bebek düşünmüyosan korunmana dikkat et hamile kalırsın demişti

Kız ünsilin direncinin engel oldgunu söyleyen doktorlarda var söylemeyenlerde bilmiyorum ki ben doktoruma sordugumda yüzde yüz etkiler demedi ama şekern herşeye zararı var dedi kullanma dedi.
Bnm bi arkadsım pko lu 2 buçuk senedir falan korunmuyor kimyasal bile yaşamadı
Kimyasal oldu en azından senin zeynep bencede sen bu bi kaç ay enişteyede kendinede incirlee cevizler flan iyi bak benim yaptıgım iceceği yap enişteye çilek süt fındık bu soğukta iyi gider hem çek blendrdan ver zeynep zp MNbeyaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…