- 13 Mart 2019
- 16.305
- 64.023
- 598
Ya kızlar ben sabah ilk idrarla yapın deniliyor ya benim yaptıklarım daha silikti ama öğlen tak karnına yaptıklarım daha belirgindi
Ben de insulin direnci vardı en son sekerim normal cıktı kanda ama ilk defa duydum gebeliğe engel mi oluşturuyorCanım hiç bilmiyorum ama bende incir cok yedim diyet yaptıgım için kahve yanında.
Olsa banada zararı olurdu heralde
İnsülin direnci için bn bi ara çörek otu yağı içtim sabahları dengeliyomuş o onun faydası olmuş olabilir bende.
Ama gene kaldıgını öğrendiğin gibi bırakman gerekiyomuş düşüğe sebep olabiliyomuş ama hamile kaldıgm ay içmedim onu her sahurda incir ve ceviz yemiştim tatlı isteğini kessin diye belkide o faydalı oldu bilmiyorum ki
Ende okumuştum belli kişiler yapmasın diye aklımda kalmamış kuzum. Zaten Eylül de deniycem diyor zeynep bu bir iki ay yapsa düzeni de oturur ağustosta yapmasına gerek kalmazCanım hiç bilmiyorum ama bende incir cok yedim diyet yaptıgım için kahve yanında.
Olsa banada zararı olurdu heralde
İnsülin direnci için bn bi ara çörek otu yağı içtim sabahları dengeliyomuş o onun faydası olmuş olabilir bende.
Ama gene kaldıgını öğrendiğin gibi bırakman gerekiyomuş düşüğe sebep olabiliyomuş ama hamile kaldıgm ay içmedim onu her sahurda incir ve ceviz yemiştim tatlı isteğini kessin diye belkide o faydalı oldu bilmiyorum ki
Dün hemen çıkmıştı dimi çizgi adet gelmedikçe umut var bence ya insAllah vardrBende dün zorla işedim biliyosunuz
Yok kızlar yaa benim testten böyle oldu
Bebek olsaydı şimdi koyu çıkması gerekirdi
insülin direnci gebeliğe engel cnm bende de vardıBen de insulin direnci vardı en son sekerim normal cıktı kanda ama ilk defa duydum gebeliğe engel mi oluşturuyor
Hayırlısı olsun kuzum yaKarnım çok şiş ve adet ağrım var
Ben onuda sordum doktora cnm dediki abartmadıgın sürece bi sıkıntı olmaz meyvelerin kendi sogal şekeri etkilemiypmuş ama ölçülü yedigin zaman abartınca sıkıntı olur tabikiG gamzeli_bebis canım incir kürü insülin direncini etkilemiyor değil mi?
Dün hemen çıkmıştı dimi çizgi adet gelmedikçe umut var bence ya insAllah vardr
Buldum asker karısınıAy o benim 8 gün sonra babamız asker temmuzun sonuna doğru gelir o da tam benim regl dönemime geliyor agustosta denemeye başlayabiliyoruz
Nasılsınız napıyorsunuz :)Günaydın canım
Nasip cnm tabiEvet dün hemen çıktı
Bugünde gölge belirdi ama dünküne göre daha belirsiz
Artık nasip yaa
insülin direnci gebeliğe engel cnm bende de vardı
Hayırlısı olsun kuzum ya
İyiyim cnm şükür bklm yataktan kalkarsam kahvaltı hazrlicam sen nasılsınNasılsınız napıyorsunuz :)
Gaz bende de var yaAmin canım hayorlısı inşallah adette gelebilir farketmez takılmıyorum eskisi kadar
Kız gazım çok var balon gibiyim sende de gaz var mıydı
Inşallah vardır canım ama sen yine de ne umutsuzluğa kapıl ne de çok umutlan çünkü daha önce bana bikac kere silik çıkıyordu sonu hep negatif oldu. Inşallah seninki koyulaşır ve 9 ay adet olmazsın :)Bende dün zorla işedim biliyosunuz
Yok kızlar yaa benim testten böyle oldu
Bebek olsaydı şimdi koyu çıkması gerekirdi
Tatlım insülin gebelige engel oluşturuyomuş doktorum öyle demişti hatta ben eczaneden alırken eczacı bebek düşünmüyosan korunmana dikkat et hamile kalırsın demiştiBen de insulin direnci vardı en son sekerim normal cıktı kanda ama ilk defa duydum gebeliğe engel mi oluşturuyor
Cnm rabbim hayırlı vakitte hayırlı zamanda nasip etsin inş üzülmeAmin canım hayorlısı inşallah adette gelebilir farketmez takılmıyorum eskisi kadar
Kız gazım çok var balon gibiyim sende de gaz var mıydı
Bende kalktım ve temizliğe başladımİyiyim cnm şükür bklm yataktan kalkarsam kahvaltı hazrlicam sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?