Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tmm cnm yapcam inş dediklerini dedigin gibi en azından kimyasal oldu bu demekki hamile kalabiliyorum

Amin canım sizin çok az kalmis Rabbim kavuştursun tez zamanda sağ salım inşallah bedellileri 15 gunde birakiyolar diyorlar ama size kac gun oldu gideli ben kanda bir daha baktiriyim o zaman insuline ona gore ay sağolun gerçekten hic bilmiyordum bunun gebeliği etkilediğini regl dönemlerim falan hic şaşmaz çok düzenlidir aslında hic birseyden şüphelenmedim o yüzden

Amin canım inşallah
Bugün biraz daha koyu çıksaydı vericektim ama şimdi napsam bilmiyorum

Kızlar günaydın bende dün test yaptım tertemiz bi beyazlık halbuki hsg çekindiğim için bu aydan çok umutluydum bende 1 sene oldu korunmayalı kimyasal bile olmadı tabi kimyasal çok üzücü bi durum ama en azından hamiş kalabildiginizi biliyorsunuz bizde bi sorun var ama ne olduğunu bilmemek çok can sıkıcı

Günaydın canım üzülme benimde bi sene oldu bi kimyasal var ama hala olmuyor kimyasaldan sonra hemen hamile kalinir da sehir efsanesi bence eylülde kimyasalim vardi bnmde nasip Rabbim hayırlı evlat nadip etsin insAllah hepimize

Amin canım sağol sevk belgesinde yazıyor kuzum bitiş tarihi benim eşim 8-29 haziran arası görünüyordu 11 inde teslim oldu 28 inde yemin edip çıkacak hayırlısıyla
Kuzum inan etkileyecek çok şey var işte hatta doktorum tıp bile bir yere kadar biliyor demişti. Benim ilk şekerim ve tsh bakılmıştı. Gebeliğin ilk döneminden itibaren bile takip ediliyor etkisi olmasa bakmazlardı herhalde

Canım hsg den hemen sonra kalacaksın diye bir şey yok ilk üç ay şansın yüksek oluyor. Öyle hemen umutsuzluğa kapılma

Günaydın canım üzülme benimde bi sene oldu bi kimyasal var ama hala olmuyor kimyasaldan sonra hemen hamile kalinir da sehir efsanesi bence eylülde kimyasalim vardi bnmde nasip Rabbim hayırlı evlat nadip etsin insAllah hepimize
Amin canım:/ olsun bak seninde olmuş en azindan

Canım hsg den hemen sonra kalacaksın diye bir şey yok ilk üç ay şansın yüksek oluyor. Öyle hemen umutsuzluğa kapılma
Ister istemez üzülüyorum abla ya elimde değil topige girdikçe daha çok takıntı oluyor bende kafama takıyorum onun için burdan da uzaklaştım

Kızlar kimse kafasını böyle şeyler için yormasın hepimiz kadınız hepimiz bazı dönemlerde değişik duygular yaşıyoruz alttan alıp kucaklamak gerekiyor mevzu uzarsa farklı yöntemler zaten mevcut :) örneğin kendi adıma konuşuyorum gebeligim boyunca herşeyi gelip burda yazmadım arkadaşlarım da aynı şekilde yazanı görmedim bizim de tek şeyimiz hepimiz burada gebe kaldık kafamıza bir soru takıldığında başka bir form a gidene kadar yine kendi içimizde sorunu çözelim oluyor kimse kimseye hava civa atma pesinde değil tamamen burda ki dostukluk devam etsin diye

Ister istemez üzülüyorum abla ya elimde değil topige girdikçe daha çok takıntı oluyor bende kafama takıyorum onun için burdan da uzaklaştım
Deme öyle bak kuzum sürekli kimyasalda yaşamak kötü gebe kalsan bile içindeki o acaba gitmiyor hiç
Hiç gebelik oluşmuyorsa bir defa aşılama deneyebilirsin canım daha önce yumurta geliştirici kullandın mı?

Benim sekerim hep normal cikiyor gebelikte de normaldi oğlumda ama insulin direnci çıkmıştı doğumdan sonra en son açlık sekerim yine normal cıktı baktırdım inşallah etkileyecek bir durumum yoktur canım

efuulimm üzülme bende öyle soğn kürü yağtıgım ay cok ümitlenmiştim bi çok kişi onla kalıyor benimde olur falan diye
Önümüzdeki aylara kısmet kuzum inşallah tez zamanda en ballısından bi bebiş gelsin sana ve isteyen tüm herkeseee
Bi sorun olsa cıkardı siz doktora gittinizki emin ol bir zamanı var yaaa

Hayır kullanmadım bilmiyorum da nasıl olduğunu? Eşim görünecek bu ay.

Benim sekerim hep normal cikiyor gebelikte de normaldi oğlumda ama insulin direnci çıkmıştı doğumdan sonra en son açlık sekerim yine normal cıktı baktırdım inşallah etkileyecek bir durumum yoktur canım
İnşallahhh canım ama olsa bile herşeyi çözümü var stres yapmayın yeter o minnoşları o göbüşe konduracağız hayırlısıyla

Sogan kurunu bende yaptım işte hep bi umut sonucu fıs çıkınca ne var ki acaba diyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…