Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonuca bakacaksın bence gene olmuyor su an
Senin bi engel var mi olmamasi icin cnm
Ben tüm kan tahlillerime baktirdim ultrasonla hsg ye de girdim bi sorun çıkmadı şükür. Bu aydan umitliydik çünkü hsg çektirmiştm dedik bu seferde olmazsa bi sorun var kesin eşim görünecek bu ay.

Öyle oluyor o hissi bende biliyorum ama keşke elimZde olan bişey olsa
Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman gelcek kuzum biz elimizden geleni yapalım gerisi allahtan
Aynen bebegimm benim Inşallah dua et banada bol bol olurmu bayadır konuşamıyoruz kalp atışını da duymuşsunuz ohh :) nasıl gidiyor iyi misin ?

Hayır kullanmadım bilmiyorum da nasıl olduğunu? Eşim görünecek bu ay.
Kuzum sen daha yolun başındasın o zaman niye kötü düşünüyorsun bak burda ansiklopedik hikayeler var sonu tatlıya bağlanan
İnşallahhh eşinde de sonuçlar güzel çıkar canım

Ben tüm kan tahlillerime baktirdim ultrasonla hsg ye de girdim bi sorun çıkmadı şükür. Bu aydan umitliydik çünkü hsg çektirmiştm dedik bu seferde olmazsa bi sorun var kesin eşim görünecek bu ay.
Öyle düşünme ya insAllah bi sorun yoktur hic sorun olmadigi halde olmayanlarda vqr bizde bi sorun gözükmüyor mesela kizimiz 3 denemede olmuştu su an bi senedır olmuyor Rabbim ol dedi mi hersey olur

Öyle düşünme ya insAllah bi sorun yoktur hic sorun olmadigi halde olmayanlarda vqr bizde bi sorun gözükmüyor mesela kizimiz 3 denemede olmuştu su an bi senedır olmuyor Rabbim ol dedi mi hersey olur
Aynen kuzum belkide zaman :/ sen baktirdinmi hormon testlerine ultrasona vs girdin mi?

Inşallah ablacım:/ yumurta geliştirici nasıl oluyor şuan kullanabilir miyim ki ?
Tatlım kadın doguma gidiyosun yumurta takibi istiyorum diyosun o bakıyo eger yumurtalıkların tembelse yumurta geliştirici hap veriyo büyütüyo gerekirse çatlatmak içinde igne yapıyo sonrasında ilişki günleri veriyo

Inşallah ablacım:/ yumurta geliştirici nasıl oluyor şuan kullanabilir miyim ki ?
Yok kuzum adetin 3.günü başlanıyor ilaca genelde 5 gün kullanıyorsun daha sonra doktor vajinal ultrasonda yumurtlara bakıyor gelişme var mı diye gelişen oluyorsa ve yeterli boyuttaysa bazen çatlama iğnesi de veriyor diyorki bunu akşam 8 de vur 36 saat sonra gün aşırı ilişki olsun.
Ama bunları doktor kontrolünde kullan fazlası da iyi değil hem yumurtayı takipte edemezsin yazık olur

Tmm canım kusura bakma bilmiyordm pek :) bu ay da eşim gidecek bisey çıkmazsa insalllahh çıkmaz ben artık yumurtlama takibi için giderim inşallah çok saol :*

Ister istemez üzülüyorum abla ya elimde değil topige girdikçe daha çok takıntı oluyor bende kafama takıyorum onun için burdan da uzaklaştım
Canım ben çok defa yazdım ama çörekotu kürü denedin mi, bak ben 3 kez her kullandığımda hamile kaldım. Belki bir faydası dokunur size de .. eşime keçiboynuz kürü yaptım 2 ay kendime de çörekotu denemekten zarar gelmez bence bekletmesin Rabbim bir de madem çok takıyorsun, yumurtlamadan sonra şart koy kendine en azından 1 hafta 10 gün girme buraya başka şeylerle oyalan bakalım inşallah vesile olsun bu ay

Tmm ablacım çok saol :* bu ayda olmazsa ağustosta gideyim yaparsa insallah

Bu çörekotu kürü de doğal klomen gibi birşey zaten ben yediğim günden itibaren sağlı sollu çok dolgunluk hissrttim belliydi o ay birden fazla sanki yumurtam olmuştu. zaten ovulasyon testinde de ilk kez 2 gün sürmüştü pik durumu o ay da hamile kaldım .. denemekten zarar gelmez bence ya en azından 1 2 ay deneseniz ..

Çörek otunuda keçi boynuzunu da duydum kuzum. Da soğan kuru yapmıştım onun faydası olmayınca açıkçası başka bisey denemedim :) deneyeyim çok saol. Çörek otunun cekilmisini kullanıyoruz dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…