Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum çörek otu bal tarçın üçlüsünü denedim beni mahvetti reflümü coşturdu bıraktım bende

Aynen kuzum belkide zaman :/ sen baktirdinmi hormon testlerine ultrasona vs girdin mi?
Aynen oyle..
Baktırdım cnm hormanlar güzel rahim yapısı guzel dedi sadece yunurtaliklarda pco gorunumu var dedi ama ben duzenli her ay adet oluyorum cok engel degil kilo verirsen duzelir dedi istiyorsan gel tedaviye baslayalim bi kac ay sonra ama bence acele etme dedi yasin genc hem kizin dogal yolla olmuş olabilir yine dedi doktor bklm bende biraktm kilo vermeye calisiyorum subattan bu yana tamamen kiloya odaklandım korunmuyoruz tabi o yuzfen yine de her ay acaba mi dio insan

Tmm ablacım çok saol :* bu ayda olmazsa ağustosta gideyim yaparsa insallah
Ne demek canım bildiğimiz kadar yardımcı oluyoruz
İnşallahhh ona bile gerek kalmaz hamiş kalırsın aslında denemediysen bence doğal macun ve kür dene kuzum daha sağlıklı hem vücut dengeni de korur

Denicem insallah abla çok saol :*

Kızlar tülin şahinin haberini okudunuzmu önceki evliliginde biçok kez bebek için ugraşmış tüb bebek denemiş iki kere olmamış şimdi yeniden evlenmiş kendiliginden olmuş tedavisiz rabbim vaktini zamanını biliyo ya

Anladım canım pko görünümü G gamzeli_bebis de de vardı bi sorun olmadı çok şükür:) adetin duzenliyse bi sorun yoktur inşallah Rabbim tez zamanda sanada versin 2. Kuzunu:)

Ne demek canım bildiğimiz kadar yardımcı oluyoruz
İnşallahhh ona bile gerek kalmaz hamiş kalırsın aslında denemediysen bence doğal macun ve kür dene kuzum daha sağlıklı hem vücut dengeni de korur
Sogan suyu kullanmıştım abla. Bu ay eşim görünsün ona keçi boynuzu yedireym bende çörek otunu kullanayım sonraki ay bakalım inşallah ne olacak :)

Anladım canım pko görünümü G gamzeli_bebis de de vardı bi sorun olmadı çok şükür:) adetin duzenliyse bi sorun yoktur inşallah Rabbim tez zamanda sanada versin 2. Kuzunu:)
İnsAllah cnm Rabbim tüm isteyip dileyenlere nasip etsin insAllah

Günaydın arkadaşlar
Kendime çok kızıyorum her ay aynı hatayı yapıyorum niye anlamadim böyle yapıyorum
Geçen ay pik 2 gün sürdü bende . 1. Gün degerlendirdim 2. Günü degerlendirmedim . 3. Gün silikti o gün degerlendirdim . Ama vücut ısısı yöntemiyle de takip ediyorum silindigi gün yükselmişti. Geçen ay olmadı.
Bu ay ovu testim geç geldi yaptığım gün pikti bende kendimce bu 1. Gün piktir. Bugünü degerlendirmeyim yarın pikin 2. Günüdür değerlendireyim dedim . Sabah baktim ateşim yükseldi test silindi . Yinede sabah 8 gibi degerlendirdim.

Canım ben ilk kızımdan önce 6 haftalık hamileydim evi temizledim kahverengi kanamam başlamıştı ve düştü ikinci kizimda görümcem doğum yapmışti annesinde kalıyordu bende yardım için gittim bütün gün iş güç akşamı doğum kanaması gibi adet oldum test yaptim çift çizgi öyle olacak sandım şuan iyiyim çok şükür . Esimde çok kızdı yarın halı yıkamadan gelen halılari da sen yukarı çıkar dedi yükleyici benim taşıyıcı sensin ben görevimi özenle yaptım sıra sende dedi hapı yuttu haberi yook

Benim arkadaş 2 yıl gebe kalamadı 3 kez tüp bebek denedi olmadi artık yoruldum dinlenecem dediği ay kendiliğinden hamile kaldı çok özel ve guzeldi ya mucize işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…