Kuzum çörek otu bal tarçın üçlüsünü denedim beni mahvetti reflümü coşturdu bıraktım bendeBu çörekotu kürü de doğal klomen gibi birşey zaten ben yediğim günden itibaren sağlı sollu çok dolgunluk hissrttim belliydi o ay birden fazla sanki yumurtam olmuştu. zaten ovulasyon testinde de ilk kez 2 gün sürmüştü pik durumu o ay da hamile kaldım .. denemekten zarar gelmez bence ya en azından 1 2 ay deneseniz ..
Aynen oyle..Aynen kuzum belkide zaman :/ sen baktirdinmi hormon testlerine ultrasona vs girdin mi?
Ne demek canım bildiğimiz kadar yardımcı oluyoruzTmm ablacım çok saol :* bu ayda olmazsa ağustosta gideyim yaparsa insallah
Ay inşallah canım sanada bi an evvel Rabbim nasıp etsin insallah insallahNedemek cnm inş eşindede bişey çıkmaz bide bakmışsın hiç farketmeden hamiş olmuşsun inş
Ayyy inş tatlım inş kimseye aratmadan versin rabbimAy inşallah canım sanada bi an evvel Rabbim nasıp etsin insallah insallah
Denicem insallah abla çok saol :*Bu çörekotu kürü de doğal klomen gibi birşey zaten ben yediğim günden itibaren sağlı sollu çok dolgunluk hissrttim belliydi o ay birden fazla sanki yumurtam olmuştu. zaten ovulasyon testinde de ilk kez 2 gün sürmüştü pik durumu o ay da hamile kaldım .. denemekten zarar gelmez bence ya en azından 1 2 ay deneseniz ..
Anladım canım pko görünümü G gamzeli_bebis de de vardı bi sorun olmadı çok şükür:) adetin duzenliyse bi sorun yoktur inşallah Rabbim tez zamanda sanada versin 2. Kuzunu:)Aynen oyle..
Baktırdım cnm hormanlar güzel rahim yapısı guzel dedi sadece yunurtaliklarda pco gorunumu var dedi ama ben duzenli her ay adet oluyorum cok engel degil kilo verirsen duzelir dedi istiyorsan gel tedaviye baslayalim bi kac ay sonra ama bence acele etme dedi yasin genc hem kizin dogal yolla olmuş olabilir yine dedi doktor bklm bende biraktm kilo vermeye calisiyorum subattan bu yana tamamen kiloya odaklandım korunmuyoruz tabi o yuzfen yine de her ay acaba mi dio insan
Sogan suyu kullanmıştım abla. Bu ay eşim görünsün ona keçi boynuzu yedireym bende çörek otunu kullanayım sonraki ay bakalım inşallah ne olacak :)Ne demek canım bildiğimiz kadar yardımcı oluyoruz
İnşallahhh ona bile gerek kalmaz hamiş kalırsınaslında denemediysen bence doğal macun ve kür dene kuzum daha sağlıklı hem vücut dengeni de korur
İnşallahhh sonu minnoş olacak kuzumSogan suyu kullanmıştım abla. Bu ay eşim görünsün ona keçi boynuzu yedireym bende çörek otunu kullanayım sonraki ay bakalım inşallah ne olacak :)
Inşallah ablacimm çok dua et olurmuİnşallahhh sonu minnoş olacak kuzum
Her zaman dualarımdasınız kuzum inşallah Rabbim herkese tez vakitte nasip ederInşallah ablacimm çok dua et olurmu
İnsAllah cnm Rabbim tüm isteyip dileyenlere nasip etsin insAllahAnladım canım pko görünümü G gamzeli_bebis de de vardı bi sorun olmadı çok şükür:) adetin duzenliyse bi sorun yoktur inşallah Rabbim tez zamanda sanada versin 2. Kuzunu:)
Canım ben ilk kızımdan önce 6 haftalık hamileydim evi temizledim kahverengi kanamam başlamıştı ve düştü ikinci kizimda görümcem doğum yapmışti annesinde kalıyordu bende yardım için gittim bütün gün iş güç akşamı doğum kanaması gibi adet oldum test yaptim çift çizgiCanım stres yapma ben 8 haftalık oldum 8 haftadır oğlum 19 20 kg hergün üstüme atlıyo karnıma vuruyo, belime çıkuyo kucağıma alıyprum mevbur. Dr Allah korur sen merak etme diyor ama yinede tabiki dikkat etmeye çalışıyorum. Ayaklarını yukarı dik dinlen bol su iç canım Allah korusun
Benim arkadaş 2 yıl gebe kalamadı 3 kez tüp bebek denedi olmadi artık yoruldum dinlenecem dediği ay kendiliğinden hamile kaldı çok özel ve guzeldi ya mucize işteefuulimm üzülme bende öyle soğn kürü yağtıgım ay cok ümitlenmiştim bi çok kişi onla kalıyor benimde olur falan diye
Önümüzdeki aylara kısmet kuzum inşallah tez zamanda en ballısından bi bebiş gelsin sana ve isteyen tüm herkeseee
Bi sorun olsa cıkardı siz doktora gittinizki emin ol bir zamanı var yaaa
Gonulmeyvesi gidecek misin canım kan vermeye ?
Burda bi yağmur var ki felaket ev islerini yeni bitirdm test almaya gidecektim ki kaldibunda da vardr bi hayr diorum bklm eşime dedim gelirken alirsa artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?