- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Cnm erkekleri takma bnmkine kalsa bi hafta on gun gecikene kadar test bile yapma dio cok rahat aslinda dogru olani diolar ama iste biz sabredemiyorzCanım pazartesi veririm büyük ihtimalle
Eşime söyledim eskiden olsa hemen gidelim derdi şimdi pazartesi ver istersen dedi
Daha da bişey demem
Herkese alınasım var bugün
Konyadayim cnm bura kapalı baya hayrlisi belki yarina gelecek adetim beklemis olurum gelmezse yaparim sabahCanım yaa orası neresi burası güllük güneşlik
Olsun dediğin gibi bunda da bi hayır vardır
Neye agliycan gi negatif enerjiyi def et hersey guzel olcak bugun olmazsa elbet bi gunKızlar böyle bi ağlayasım var yaa
Cnm erkekleri takma bnmkine kalsa bi hafta on gun gecikene kadar test bile yapma dio cok rahat aslinda dogru olani diolar ama iste biz sabredemiyorz
Konyadayim cnm bura kapalı baya hayrlisi belki yarina gelecek adetim beklemis olurum gelmezse yaparim sabah
Neye agliycan gi negatif enerjiyi def et hersey guzel olcak bugun olmazsa elbet bi gun
vala bende dedim bklm tqmam dedi emin miisn olduguna dio dedim ne bilim test yapacaz iste gelmedi henuz adetim alem bu adamlar yaHayır bizim heyecanımızın onda biri yok ilk aylarda hemen olacak zannediyordu sürekli test alıyordu şimdi öyle değil.
Erken gebelik testimi alsak bugün dedim
Çikolata de alayım ama bu faydasız bişey dedi
ben kuruyum hala bilmiorum genelde bende de islaklik oluyor adet oncesiBende de hep bi ıslaklık var bugün olabilirim belki
olabilir cnmİnşallah canım ne biliyim duygusallık var üzerimde adet öncesi de hep olır zaten
Benim bi bilgim yok cnm yaptrmafmgüzel günler arkadaşlarım. Ben bişey sorcam aranızda AHM testi yaptıran oldu mu hiç yumurtalık rezervinin azlığına çokluğuna bakılıyo netten biraz araştırdım benim ki az gibi geldi sonucum 0.96 dr a daha gösteremedim bu arada 33 yaşındayım yaşıma göre iyi mi kötü mü bilemedim
Canım sakin ol uzan güzeli düşün hamilelikte duygusallık normalKızlar böyle bi ağlayasım var yaa
Peki canım sağolasın yaptıranlar vardır muhakkakvala bende dedim bklm tqmam dedi emin miisn olduguna dio dedim ne bilim test yapacaz iste gelmedi henuz adetim alem bu adamlar ya
ben kuruyum hala bilmiorum genelde bende de islaklik oluyor adet oncesi
olabilir cnm
Benim bi bilgim yok cnm yaptrmafm
Benim kuzeniim 3 kere evlendi ilk ikisinde korunmamasına ragmen bebeği olmadı.Kızlar tülin şahinin haberini okudunuzmu önceki evliliginde biçok kez bebek için ugraşmış tüb bebek denemiş iki kere olmamış şimdi yeniden evlenmiş kendiliginden olmuş tedavisiz rabbim vaktini zamanını biliyo ya
İYi cok şükür kuzum yok bi sıkıntı evt duyduk minik kalbim sesini allah tez zamanda sanada nasip etsinAynen bebegimm benim Inşallah dua et banada bol bol olurmubayadır konuşamıyoruz kalp atışını da duymuşsunuz ohh :) nasıl gidiyor iyi misin ?
Allah korusun canım dikkat etmemiz lazım işte kaptıeıyoruz kendimizi bazenCanım ben ilk kızımdan önce 6 haftalık hamileydim evi temizledim kahverengi kanamam başlamıştı ve düştü ikinci kizimda görümcem doğum yapmışti annesinde kalıyordu bende yardım için gittim bütün gün iş güç akşamı doğum kanaması gibi adet oldum test yaptim çift çizgiöyle olacak sandım şuan iyiyim çok şükür . Esimde çok kızdı yarın halı yıkamadan gelen halılari da sen yukarı çıkar dedi yükleyici benim taşıyıcı sensin ben görevimi özenle yaptım sıra sende dedi hapı yuttu haberi yook
Selam canım amh direk net sonucu bildirmiyor. Yumurta kapasitesi durumu hakkında biraz bilgi veriyor.. değerlere takılmak doğru değil ultrason sonucu desteklemeli.. yani orada kaç folekül görüldüğü önemli.. yani en nihayetinde bir sağlıklı yumurta ve bir sağlıklı sperm iş görür..güzel günler arkadaşlarım. Ben bişey sorcam aranızda AHM testi yaptıran oldu mu hiç yumurtalık rezervinin azlığına çokluğuna bakılıyo netten biraz araştırdım benim ki az gibi geldi sonucum 0.96 dr a daha gösteremedim bu arada 33 yaşındayım yaşıma göre iyi mi kötü mü bilemedim
Ben yaptırmadım canım ama sanki 2 nin üstünde olunca çok iyi diye duydum değerleri. Senin 0.96 mıydı. Yani öyle 0 larda da değil 1 değerin demekki. Belki yumurta geliştirici klomen tarzı başlar dr canımPeki canım sağolasın yaptıranlar vardır muhakkak
Ne güzel açıklamışsın sen zaten ablaSelam canım amh direk net sonucu bildirmiyor. Yumurta kapasitesi durumu hakkında biraz bilgi veriyor.. değerlere takılmak doğru değil ultrason sonucu desteklemeli.. yani orada kaç folekül görüldüğü önemli.. yani en nihayetinde bir sağlıklı yumurta ve bir sağlıklı sperm iş görür..
Çok da kötü değil sonucun ayrıca.. 0.1 le kalan kadınlar okudum.. misal bir arkadaşımın amh iyi ultrasonda az görünüyor.. benim amh 0.6 lakin 6 7 folekül görünüyor.
Değerlere takılmıyoruz çalışmalara devam ediyoruuz☺
CanımsıınNe güzel açıklamışsın sen zaten ablaAllah verecekse 0.1 le bile verir aynen öyle
Bir çoğumuz öyleyiz zaten kuzum en rahat ayda hamile kaldık. Yani benim doktoruma iki idrar testi pozitif çıktı dediğimde çok erken test yanılmış olabilir dedi geç yumurtlayan ben adete 7 gün kala öğrendimBenim arkadaş 2 yıl gebe kalamadı 3 kez tüp bebek denedi olmadi artık yoruldum dinlenecem dediği ay kendiliğinden hamile kaldı çok özel ve guzeldi ya mucize işte ☺
Abla bende bu amh testlerini hiç anlamıyorum yapmadılar da bana ne zamana sorulsa far görmüş tavşan gibi kalıyorumSelam canım amh direk net sonucu bildirmiyor. Yumurta kapasitesi durumu hakkında biraz bilgi veriyor.. değerlere takılmak doğru değil ultrason sonucu desteklemeli.. yani orada kaç folekül görüldüğü önemli.. yani en nihayetinde bir sağlıklı yumurta ve bir sağlıklı sperm iş görür..
Çok da kötü değil sonucun ayrıca.. 0.1 le kalan kadınlar okudum.. misal bir arkadaşımın amh iyi ultrasonda az görünüyor.. benim amh 0.6 lakin 6 7 folekül görünüyor.
Değerlere takılmıyoruz çalışmalara devam ediyoruuz☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?