Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay kaç gündür içim içimi yiyodu valla çok güzel söyledin canım çok teşekkür ederim

Ben yaptırmadım canım ama sanki 2 nin üstünde olunca çok iyi diye duydum değerleri. Senin 0.96 mıydı. Yani öyle 0 larda da değil 1 değerin demekki. Belki yumurta geliştirici klomen tarzı başlar dr canım
[/QUOTE]
Canım zaten 4 aydır klomen değilde eşdeğeder bi ilaç kullanıyorum dr. bi sonraki ay için aşılama yaparız dedi onun için test yapıldı henüz dr la konuşmadık sonuç üzerinden kendi kendime sonucu düşük görünce takılmadım değil açıkcası

Yine boşa umitlenmek istrmiorum ama cokta merak ediyorum gelecekse bugünn sabah gelirdi geneldd oyle oluyordu ama gec yumurtlama ihtimali de var tabi belki de gec yumurtladm adetim ondan gecikcek

Kuzum yıllarca tüp bebek kliniğinde hemşirelik yaptım. Amh yumurta rezervini gösterir ama ultrasonla sayılması gerekir yumurtaların net sonuç için.

0,96 harika bir değer değil ama yaşına göre kötü de değil stres yapma doktoruna danış

Yine boşa umitlenmek istrmiorum ama cokta merak ediyorum gelecekse bugünn sabah gelirdi geneldd oyle oluyordu ama gec yumurtlama ihtimali de var tabi belki de gec yumurtladm adetim ondan gecikcek
Olumlu düşünelim güzel haberler gelsin inşallah canım cat kapı geliyorlar zaten bebisler dur bakalim beklemek çok zor oluyor gerçekten hele o bat günü

Olumlu düşünelim güzel haberler gelsin inşallah canım cat kapı geliyorlar zaten bebisler dur bakalim beklemek çok zor oluyor gerçekten hele o bat günü
Aynen oyle cnm vala ya son bi kac gün cok zor geçiyor hayrlisi bklm beklemekten baska care yok zatrn

Kızlar şimdi tek aklıma takılan bebeğim esmer mi sarışın mı olacağı vallahi ilk 2 gebelikte hiç aklıma bile gelmedi ama şimdi herkes bahsedince bende de merak saldı
Babaannem esmer olmayan çocuk bizden değil derdi tek beyaz dedemdi ona benzeyeni direk sülaleden sürgün ediyordu rahmetli neyseki tüm kuzenler esmeriz, bende de esmer çıkar zannımca
Seninki kumral olacak öyle hissettim

Kızlar ben esmerim kızlar sarışın ve maviş her gören annesi senmisin gerçekten diyor her gören resimlerini çeker ama kötü yanı çok hasta oluyorlar . Eşimin anne tarafında baba tarafida sarışın benim baba tarafı komple sarışın sadece benim anne tarafı esmer gen bende anneme çekmişim oğlan dayıya derler ama genetikler karar veriyor malesef

Bende oyumu kumraldan yana kullandım
gördüm cnm
Bir kan aldılar kolum morarmadan öteye geçti ya Nasıl başardılar anlamadim
nie oyle oluyor ki ya bi ara benimde oyle olmustu geçmemişti kac gün
Sağlıklı olsunlarda en onemlisi o masAllah ama sarışın mavisler dikkat çekiyor benim kiz kumral gözler ela saçlar kıvırcık gören yaptrdnz mi dogal saci mi dio bizde saçtan cekiyoruz yani görenin hoşuna gidiyor bakımı cok zor ama malesef

Kesinlikle yatıp kalkıyorum sağlıkla gelsin diyorum valla Maşallah Allah'ım korusun tüm kem gözlerden ,nazarlardan korusun meleklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…