- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Sayıyorum ben ablaCanımsıın
Benim de 6 gün kaldııı❤
Ay kaç gündür içim içimi yiyodu valla çok güzel söyledin canım çok teşekkür ederimSelam canım amh direk net sonucu bildirmiyor. Yumurta kapasitesi durumu hakkında biraz bilgi veriyor.. değerlere takılmak doğru değil ultrason sonucu desteklemeli.. yani orada kaç folekül görüldüğü önemli.. yani en nihayetinde bir sağlıklı yumurta ve bir sağlıklı sperm iş görür..
Çok da kötü değil sonucun ayrıca.. 0.1 le kalan kadınlar okudum.. misal bir arkadaşımın amh iyi ultrasonda az görünüyor.. benim amh 0.6 lakin 6 7 folekül görünüyor.
Değerlere takılmıyoruz çalışmalara devam ediyoruuz☺
Ben yaptırmadım canım ama sanki 2 nin üstünde olunca çok iyi diye duydum değerleri. Senin 0.96 mıydı. Yani öyle 0 larda da değil 1 değerin demekki. Belki yumurta geliştirici klomen tarzı başlar dr canım
Kumral olacak benceKızlar şimdi tek aklıma takılan bebeğim esmer mi sarışın mı olacağı vallahi ilk 2 gebelikte hiç aklıma bile gelmedi ama şimdi herkes bahsedince bende de merak saldı
Kuzum yıllarca tüp bebek kliniğinde hemşirelik yaptım. Amh yumurta rezervini gösterir ama ultrasonla sayılması gerekir yumurtaların net sonuç için.güzel günler arkadaşlarım. Ben bişey sorcam aranızda AHM testi yaptıran oldu mu hiç yumurtalık rezervinin azlığına çokluğuna bakılıyo netten biraz araştırdım benim ki az gibi geldi sonucum 0.96 dr a daha gösteremedim bu arada 33 yaşındayım yaşıma göre iyi mi kötü mü bilemedim
Olumlu düşünelim güzel haberler gelsin inşallah canım cat kapı geliyorlar zaten bebisler dur bakalim beklemek çok zor oluyor gerçekten hele o bat günüYine boşa umitlenmek istrmiorum ama cokta merak ediyorum gelecekse bugünn sabah gelirdi geneldd oyle oluyordu ama gec yumurtlama ihtimali de var tabibelki de gec yumurtladm adetim ondan gecikcek
Aynen oyle cnm vala ya son bi kac gün cok zor geçiyor hayrlisi bklm beklemekten baska care yok zatrnOlumlu düşünelim güzel haberler gelsin inşallah canım cat kapı geliyorlar zaten bebisler dur bakalim beklemek çok zor oluyor gerçekten hele o bat günü
Ben de bekliyorum heyecanlaCanımsıın
Benim de 6 gün kaldııı❤
Çok büyük ihtimal öyle olur ama sen nasıl hissettin ona şaştımKumral olacak bence
Fal baktımÇok büyük ihtimal öyle olur ama sen nasıl hissettin ona şaştım
Babaannem esmer olmayan çocuk bizden değil derdi tek beyaz dedemdi ona benzeyeni direk sülaleden sürgün ediyordu rahmetliKızlar şimdi tek aklıma takılan bebeğim esmer mi sarışın mı olacağı vallahi ilk 2 gebelikte hiç aklıma bile gelmedi ama şimdi herkes bahsedince bende de merak saldı
Bende oyumu kumraldan yana kullandımKumral olacak bence
Aminn kuzum inşallahh❤Ben de bekliyorum heyecanlainşallah artık bebik gelmiştir
Fal baktım
Kızlar ben esmerim kızlar sarışın ve maviş her gören annesi senmisin gerçekten diyorBabaannem esmer olmayan çocuk bizden değil derdi tek beyaz dedemdi ona benzeyeni direk sülaleden sürgün ediyordu rahmetlineyseki tüm kuzenler esmeriz, bende de esmer çıkar zannımca
Seninki kumral olacak öyle hissettim
Çok cook geçmiş olsun ay çok kötü oldum şuanBir kan aldılar kolum morarmadan öteye geçti ya Nasıl başardılar anlamadim
gördüm cnmBende oyumu kumraldan yana kullandım
nie oyle oluyor ki ya bi ara benimde oyle olmustu geçmemişti kac günBir kan aldılar kolum morarmadan öteye geçti ya Nasıl başardılar anlamadim
Sağlıklı olsunlarda en onemlisi o masAllah ama sarışın mavisler dikkat çekiyor benim kiz kumral gözler ela saçlar kıvırcık gören yaptrdnz mi dogal saci mi dio bizde saçtan cekiyoruz yani görenin hoşuna gidiyor bakımı cok zor ama malesefKızlar ben esmerim kızlar sarışın ve maviş her gören annesi senmisin gerçekten diyorher gören resimlerini çeker ama kötü yanı çok hasta oluyorlar . Eşimin anne tarafında baba tarafida sarışın benim baba tarafı komple sarışın sadece benim anne tarafı esmer gen bende anneme çekmişim oğlan dayıya derler ama genetikler karar veriyor malesef ❤
Kesinlikle yatıp kalkıyorum sağlıkla gelsin diyorum valla Maşallah Allah'ım korusun tüm kem gözlerden ,nazarlardan korusun meleklerimizigördüm cnm
nie oyle oluyor ki ya bi ara benimde oyle olmustu geçmemişti kac gün
Sağlıklı olsunlarda en onemlisi o masAllah ama sarışın mavisler dikkat çekiyor benim kiz kumral gözler ela saçlar kıvırcık gören yaptrdnz mi dogal saci mi dio bizde saçtan cekiyoruz yani görenin hoşuna gidiyor bakımı cok zor ama malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?