Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim her ay vajinal ultrasonla bakılıyo ilk ay 3 yumurtam vardı sonraki ay 2 ye düştü sonra ki ay 1 bu ay ben sormadım dr da söylemedi kaç yumurtam var ama iyi üç yaprak dedi ama ne anlama geliyor bilmiyorum sonucu da adet olduğum 3 gün gidince dr sorcam bakalım ne dicek

Bizim tarafta doğulu hep esmeriz, eşimin taraf göçmen hepsi sarı eşimde çocukken sarıymış şu an esmer herneyse eşimin sülalesindr bütün torunalr çocukalr hepsi sarı 1 tane esmer sadece oğlum şimdi de merak etmiyorum aslında demekki benim genler baskın çıkıyor esmer oluyor bu defa bilemem tabii de aslında keşke olsa sarışın renkli gözlü falan hiç sanmıyorum nedense

Kız benim eşimde Doğulu ama bizimkiler iki kardeş hariç nedense açık ten renkli göz 7 göbekten birine çeker derler hiç belli olmaz bi bakmışsın sarı doğar

Nazar ediyorlar kem gözlüler demek

Kız benim eşimde Doğulu ama bizimkiler iki kardeş hariç nedense açık ten renkli göz 7 göbekten birine çeker derler hiç belli olmaz bi bakmışsın sarı doğar
Valla ya gerçi hiççç belli olmaz ben oğlumda hamileyken tam cinsiyeti öğrenmeye gitmeye yakın ilk ve son rüya görmüştüm tıpa tıp oğlumun aynısını görmüştüm aslında oğlumda babasına benzer heralde o da sarı doğar falan diyordum ama bi doğdu kapkara kv ler 1 yaşına gelene kadar inanamadı heralde hergün gelip aa bak sararıyo saçları, aa bak rengi açılıyo sarı olucak bu da diyip durdular neyseki 3 yaşında artık umudu kestiler zaten doğana kadar onlar benim bilinçaltıma yerleştirmişlerdi. Bizde kara çocuk asla olmaz, sarı olucak bu da tabiki falan diye şimdi öğrensinler yine aynı macera başlar bizim doğuma kadar tek dertleri sarı olacak sarı olacak doğar, açılır açılır saç rengi ten rengi derler

Canım kızların resmini atım da yutkun

Hatunlar bir fikir verin umut var midir

Canım ben de bu gebelikte tek ilişki ile 2.gün baktım pik o gece ilişki oldu. Sabah baktım silikti o gün ve sonra olmadı 2 3 gün sonra bi daha ililti oldu ama hesaplamaya göre tabiki o 2.gün pik yapıp olan ilişki ile tuttu

Vallaha da iki damla işedim

Ama örnek alan damla şeysi çok sertti damlattı mı anlayamadığım için yine çok damlattım galiba bide bu bebetime bana biraz dandik geldi
Kızlar ilk çektiklerim daha dağılmadan idrat şimdi beöbeyaz etrafı ve sanki koyulaşma oluyor gibi
Bende dün zorla işedim biliyosunuz
Yok kızlar yaa benim testten böyle oldu
Bebek olsaydı şimdi koyu çıkması gerekirdi

Cnm normal testlerde bende aynı markayı kullanmıştım bu biraz silik gösteriyor benimki hatta daha silikti ve kızlar hep var dedi seninki daha belirgin eşimede gösterdim hala o testin resimlerine bakıp bunu nasıl anladılar deyip gülüyoruz

Benim sekerim hep normal cikiyor gebelikte de normaldi oğlumda ama insulin direnci çıkmıştı doğumdan sonra en son açlık sekerim yine normal cıktı baktırdım inşallah etkileyecek bir durumum yoktur canım
Kızlar benim korkumda bu geçen sene test yaptırmıştım aile hekimi şekerin sınırda demişti ozmn dahiliyeye gidip tekrar test yaptırmıştım dahiliyeci o korkutmuş seni demiş 2 değer varmış koruyucu olan değerin iyi demişti. Ama şimdi gebelik öncesi verdiğimde de sanırım yine sınır da çıktı doktorum sana şeker yüklemesi kesin yapmamız lazım dedi çok çabuk acıkıyorum ve mesela oruç zamanlarımda da acıktığımda hep canım tatlı çekiyordu eşime aldırıyordum ama yemekten sora tatlıyı gözüm görmüyodu bile Ben bekarken çok tatlı yemezdim eşim çok seviyor tatlıyı eve ala ala öyle hemeye başladım oyüzdenmi hasta oldum acaba iyileşirmi bu durum bebeğe zararı olurmu şimdi korkuyorum( sizin yazdıklarınızıda okuyunca
Hatunlar bir fikir verin umut var midir

Canım neden olmasın gayet değerlendirmişsin bende yumurtlamadan sora denedim kendimi şartlamamıştım. Ve tuttu

Canım vala ne zmn tutacağı belli olmuyor ki bazen tek ilişki yeterli oluyor yumurtlama sonrası da öncesi de tutma ihtimali var bildiğim kadarıyla insAllah tutmustur
Inan 6 aydır olmayınca sanki illa günü olmalı diye düşünüyorum. Daha önce şık ilişki de denedim olmadı. Bende perhiz sonrası tam gün ilişki yapayım diyorum o da 6 aydır ıska

Işte ben onu iki aydır yapmaya çalışıyorum olmuyor nasip olmucak ya sebep illa oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…