Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Işte bekledigim delilli umut ovu testiyle mi takip etmistin canm yumurtlamadan sonra derken test nasildi

Kızlar böyle bi ağlayasım var yaa
Kuzuum niye ağlıycan Allahın nasibiyle inşaAllah güzel olacak yoksada yine senin için hayırlısı olan odur Allahtan ümit kesilmez. Umudunuzu kaybetmeyin diyor Rabbim.
Diğer meseleye gelince kız eşini boş ber sen kendin için erken gebelik testide alabilirsin eşini ne bekliyon paradan dolayımı? Erkek ler hemen herşey olsun düzgün olsun diye beklerler bizim gibi ince ayrıntıcı değillerki onlar hep sonuç odaklılar bi kaç kez negatif olunca yine aynısıdır kafasındalar bizim gibi duygusal yaklaşmıyolarki ben hamilelik öncesindeki zamanlarda korunduğum halde günüm geçince hep acaba hamilemiyimdir diye gidip testler alırdım hep nagatif olurdu artık eşimde sıradanlaşmıştı yani önemsemiyordu o sebeple hamile kaldığımda testleri ondan habersiz denedim biraz zaman geçince hatta o sormaya başlamıştı test yaptınmı diye iyice kesinleşince söyledim gerçi hatırlarsın 1 gün öncesinde hatta hamile kaldığımı anlayıncada tartışmıştık biraz endişe şaşkınlık tüm herşeyi mutluluğumu berbat etmişti ama aramızda birdaha hiç öyle bir konuşma geçmedi şimdi hep mutlu seviniyor

Senin eşinde şimdilik öyle ama hele bi kesinleşsin gör bak çok hevesli olacak mutlu olacak. Ama sen sonuç ne olursa olsn dirayetli olmalısın herşey Rabbimizin nasibi o herşeyi bizim için en güzel zamanda nasip ediyor gerçekten ben bunu çok kez yaşayıp şahit oldum

Inan 6 aydır olmayınca sanki illa günü olmalı diye düşünüyorum. Daha önce şık ilişki de denedim olmadı. Bende perhiz sonrası tam gün ilişki yapayım diyorum o da 6 aydır ıska
Vala bana da öyle geliyor bazen sonra diorum kizimda hic gunu bilmiorudm sık ilişki vardı sadece ayy ne bilim vala nasip tam gun derken nasil kız anlamadm

Işte bekledigim delilli umut ovu testiyle mi takip etmistin canm yumurtlamadan sonra derken test nasildi
Hyr kuzum ben hiç ovu testi yapmadım telefonumda program vardı ama o doğru değildi çünkü yıllık bazda adet tarihlerine göre ortalama alıp ona göre yumurtlama gününü gösteriyor adetlerim hep bikaç gün geç olduğu için geçen ay 20 mayıs göstermişti sat 3 mayıstı normal şartlarda 16-18 mayıs arası olması gerekiyor yumurtlama günü ogünde öyle telefona baktım eşime espri yapmıştık bak bugün yumurtlama günüymüş değerlendirmemiz lazım diye öyle denedik peşine 22 -24 ü denedik tuttu ve ben 3,5 yıl korundum ilk deneme Rabbimin nasibi işte şuanlık çok şükür herşey yolunda isteyen herkese de hayırlısı ile en kosa zamanda nasip olsun

Vala bana da öyle geliyor bazen sonra diorum kizimda hic gunu bilmiorudm sık ilişki vardı sadece ayy ne bilim vala nasip tam gun derken nasil kız anlamadm
Tam ovulasyon günü yani canım. Arkadasim pik günü degerlendirememisti ertesi gün silinince olmuştu diyor tutmuş. Bu ay eşimi teste gotureyim de onda sıkıntı yoksa rahatca sık değerlendirmeyi yapayım bari böyle ovu gününü tutturamıyorum

Ya sorma eşim bedellide askerde üzgünüm yatıyorum kaç gündür okuyorum hep ama yazamadım size

Kuzum üzülme bak yarısı geçti sayılır asıl en güzel zamanları birlikte geçireceksiniz bak riskli döneminide atlatmak üzeresin. Lütfen üzülme hatta eşinin gelişi yaklaştı diye sevinmelisin .

Maşallah canım sanalıymışsın sağlıcakla büyüsün bebegin

Sagolun kızlar iyi dilekleriniz için baya acı çektirdi alırken kanı bana hemşire ki normalde çok kolay bulunur damarım ama acemiydi galiba bu geçmiş hali kolumun dayak yemiş gibi duruyor yani kolum

YEKTA61 canım ben oğlumda hamileyken açlık şekerine baktirdim şeker yüklemesi yaptırmak istemedim hic doğru olmadığını düşünüyorum hamileyken zaten varsa bir de o kadar şekeri vücuda yüklemek hem bize hem çocuğa zarar yani insulin direnci varmış demekki hamileyken benim ama hic bir sorun yaşamadım çok şükür sadece oglum 4 kilo doğdu ama şimdi gayet zayıf ve zinde az yiyen bir cocuk

Sagolun kızlar iyi dilekleriniz için baya acı çektirdi alırken kanı bana hemşire ki normalde çok kolay bulunur damarım ama acemiydi galiba bu geçmiş hali kolumun dayak yemiş gibi duruyor yani kolum
Ne kadar dikkatsizler bazen önemsemiyorlar bir süre kalıyor o morluk . Geçmiş olsun canm

Gonulmeyvesi cnm biraz okudumda pzrtesi neden vereceksin ki kan su anda varsa var yoksa yok yani kimyasalsa bile bunu ancak kan tahliliyle bugün ogrenebilirsin ki ins gec dollenmedir sen ya bi test daha yap yada acilden kan ver eşini dinleme

Bugün bi arkadasimizinda günüydü napti acaba
Benimde 1 kizim var rabbim.bağışlasın müsait zamanlarda yazıp çıkıyorum ancak kizlar
Test yapan gibi hele arkadaşları arkadaşları merak ediyorum en az onlar kadar heyecanlanıyorum hamilelik haberlerine çok cok seviniyorum 5 yil beklemiş biri olarak rabbim kimseyi bekletmesin diyorum

Kuzum bende kan verince kolum aynı böyle oluyor benim tenim hassas mesela en ufak bişeyde mosmor oluyor . İğne vururkende acıdımı ?

Kuzum bende kan verince kolum aynı böyle oluyor benim tenim hassas mesela en ufak bişeyde mosmor oluyor . İğne vururkende acıdımı ?
Canım normalde küçücük acır ya bunda acayip canım yandı anlamıştım ben zaten moraracagini benim de tenim seninki gibi bir de aynı gün serum taktılar aynı yerden iyice mahvoldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…