Amin canım inşallahBence umut herzaman var ama inşallah İnşallah o mucizevi buluşma gerceklesmistir. Hepimiz doğum için gün sayarız ❤
Işte bekledigim delilli umutCnm normal testlerde bende aynı markayı kullanmıştım bu biraz silik gösteriyor benimki hatta daha silikti ve kızlar hep var dedi seninki daha belirgineşimede gösterdim hala o testin resimlerine bakıp bunu nasıl anladılar deyip gülüyoruz
Kızlar benim korkumda bu geçen sene test yaptırmıştım aile hekimi şekerin sınırda demişti ozmn dahiliyeye gidip tekrar test yaptırmıştım dahiliyeci o korkutmuş seni demiş 2 değer varmış koruyucu olan değerin iyi demişti. Ama şimdi gebelik öncesi verdiğimde de sanırım yine sınır da çıktı doktorum sana şeker yüklemesi kesin yapmamız lazım dedi çok çabuk acıkıyorum ve mesela oruç zamanlarımda da acıktığımda hep canım tatlı çekiyordu eşime aldırıyordum ama yemekten sora tatlıyı gözüm görmüyodu bileBen bekarken çok tatlı yemezdim eşim çok seviyor tatlıyı eve ala ala öyle hemeye başladım oyüzdenmi hasta oldum acaba iyileşirmi bu durum bebeğe zararı olurmu şimdi korkuyorum ( sizin yazdıklarınızıda okuyunca
Canım neden olmasın gayet değerlendirmişsin bende yumurtlamadan sora denedim kendimi şartlamamıştım. Ve tuttu
Kuzuum niye ağlıycan Allahın nasibiyle inşaAllah güzel olacak yoksada yine senin için hayırlısı olan odur Allahtan ümit kesilmez. Umudunuzu kaybetmeyin diyor Rabbim.Kızlar böyle bi ağlayasım var yaa
Amin inşallah tez zamanda gönlüne göre sağlıkla olsun inşallah . Bu arada sat ne zamanAmin canım inşallah
Ne yapsak olmuyor şimdilik vaktini bekliyordur ama tez olsa bari sağlıcakla
Vala bana da öyle geliyor bazen sonra diorum kizimda hic gunu bilmiorudm sık ilişki vardı sadece ayy ne bilim vala nasip tam gun derken nasil kız anlamadmInan 6 aydır olmayınca sanki illa günü olmalı diye düşünüyorum. Daha önce şık ilişki de denedim olmadı. Bende perhiz sonrası tam gün ilişki yapayım diyorum o da 6 aydır ıska
Ya sorma eşim bedellide askerde üzgünüm yatıyorum kaç gündür okuyorum hep ama yazamadım sizeKaç gündür nerelerdesin kız sen ?
Hyr kuzum ben hiç ovu testi yapmadım telefonumda program vardı ama o doğru değildi çünkü yıllık bazda adet tarihlerine göre ortalama alıp ona göre yumurtlama gününü gösteriyor adetlerim hep bikaç gün geç olduğu için geçen ay 20 mayıs göstermişti sat 3 mayıstı normal şartlarda 16-18 mayıs arası olması gerekiyor yumurtlama günü ogünde öyle telefona baktım eşime espri yapmıştık bak bugün yumurtlama günüymüş değerlendirmemiz lazım diyeIşte bekledigim delilli umutovu testiyle mi takip etmistin canm yumurtlamadan sonra derken test nasildi
Allah kavuştursun inşallahYa sorma eşim bedellide askerde üzgünüm yatıyorum kaç gündür okuyorum hep ama yazamadım size
Tam ovulasyon günü yani canım. Arkadasim pik günü degerlendirememisti ertesi gün silinince olmuştu diyor tutmuş. Bu ay eşimi teste gotureyim de onda sıkıntı yoksa rahatca sık değerlendirmeyi yapayım bari böyle ovu gününü tutturamıyorumVala bana da öyle geliyor bazen sonra diorum kizimda hic gunu bilmiorudm sık ilişki vardı sadece ayy ne bilim vala nasip tam gun derken nasil kız anlamadm
Ya sorma eşim bedellide askerde üzgünüm yatıyorum kaç gündür okuyorum hep ama yazamadım size
Maşallah canım sanalıymışsın sağlıcakla büyüsün bebeginHyr kuzum ben hiç ovu testi yapmadım telefonumda program vardı ama o doğru değildi çünkü yıllık bazda adet tarihlerine göre ortalama alıp ona göre yumurtlama gününü gösteriyor adetlerim hep bikaç gün geç olduğu için geçen ay 20 mayıs göstermişti sat 3 mayıstı normal şartlarda 16-18 mayıs arası olması gerekiyor yumurtlama günü ogünde öyle telefona baktım eşime espri yapmıştık bak bugün yumurtlama günüymüş değerlendirmemiz lazım diyeöyle denedik peşine 22 -24 ü denedik tuttu ve ben 3,5 yıl korundum ilk deneme Rabbimin nasibi işte şuanlık çok şükür herşey yolunda isteyen herkese de hayırlısı ile en kosa zamanda nasip olsun
5 haziran . Normalde 31 günde oluyordu . Geçen ay incir kuru yaptım 28 oldu .Amin inşallah tez zamanda gönlüne göre sağlıkla olsun inşallah . Bu arada sat ne zaman
Ne kadar dikkatsizler bazen önemsemiyorlar bir süre kalıyor o morluk . Geçmiş olsun canmSagolun kızlar iyi dilekleriniz için baya acı çektirdi alırken kanı bana hemşire ki normalde çok kolay bulunur damarım ama acemiydi galiba bu geçmiş hali kolumun dayak yemiş gibi duruyor yani kolum
Kuzum bende kan verince kolum aynı böyle oluyor benim tenim hassas mesela en ufak bişeyde mosmor oluyor . İğne vururkende acıdımı ?Sagolun kızlar iyi dilekleriniz için baya acı çektirdi alırken kanı bana hemşire ki normalde çok kolay bulunur damarım ama acemiydi galiba bu geçmiş hali kolumun dayak yemiş gibi duruyor yani kolum
Canım normalde küçücük acır ya bunda acayip canım yandı anlamıştım ben zaten moraracagini benim de tenim seninki gibi bir de aynı gün serum taktılar aynı yerden iyice mahvolduKuzum bende kan verince kolum aynı böyle oluyor benim tenim hassas mesela en ufak bişeyde mosmor oluyor . İğne vururkende acıdımı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?