Oo üstüste olunca tabi mahfolur. Çok geçmiş olsun kuzuCanım normalde küçücük acır ya bunda acayip canım yandı anlamıştım ben zaten moraracagini benim de tenim seninki gibi bir de aynı gün serum taktılar aynı yerden iyice mahvoldu
Bende bendeKızlaar ben Duygu 32 yaşımdayım Adana'dan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim heppimiz kazanacağız Allah'ın izniyle
hadi bakalım hayırlısı olsun cnmTam ovulasyon günü yani canım. Arkadasim pik günü degerlendirememisti ertesi gün silinince olmuştu diyor tutmuş. Bu ay eşimi teste gotureyim de onda sıkıntı yoksa rahatca sık değerlendirmeyi yapayım bari böyle ovu gününü tutturamıyorum
benimde günümdü bugün cnm gelmedi henuz qma erken gebelik yaptm negatifBugün bi arkadasimizinda günüydü napti acaba
Benimde 1 kizim var rabbim.bağışlasın müsait zamanlarda yazıp çıkıyorum ancak kizlar
Test yapan gibi hele arkadaşları arkadaşları merak ediyorum en az onlar kadar heyecanlanıyorum hamilelik haberlerine çok cok seviniyorum 5 yil beklemiş biri olarak rabbim kimseyi bekletmesin diyorum
Enfeksiyon mu varfi sende hic bi fikrim yok cnm agir olmasiyka alakası var midirKızlar ya ben şu an regl oluyorum ama böyle ağır yaşamamıştım hic neden bu kadar yoğun oldu ki acaba aklıma şey de geliyor döllenme oldu da enfeksiyondan tutunamadi diye
Olur olur canım sen kalbini ferah tutIşte ben onu iki aydır yapmaya çalışıyorum olmuyor nasip olmucak ya sebep illa oluyor
Benim oğlumda gebelikte hep iri önde gitti 2 3 hafta önde diye dr bana korkutup ısrarla senin şekerin vardır dedi şu saçma sapan şeker testini yaptırmıştıYEKTA61 canım ben oğlumda hamileyken açlık şekerine baktirdim şeker yüklemesi yaptırmak istemedim hic doğru olmadığını düşünüyorum hamileyken zaten varsa bir de o kadar şekeri vücuda yüklemek hem bize hem çocuğa zarar yani insulin direnci varmış demekki hamileyken benim ama hic bir sorun yaşamadım çok şükür sadece oglum 4 kilo doğdu ama şimdi gayet zayıf ve zinde az yiyen bir cocuk
Bende normalde düşünmüyordum yaptırmayıda işte böyle sıkıntı olunca kafam karıştı doğrusu ne bilmiyorum hangisi sağlıklı ;(YEKTA61 canım ben oğlumda hamileyken açlık şekerine baktirdim şeker yüklemesi yaptırmak istemedim hic doğru olmadığını düşünüyorum hamileyken zaten varsa bir de o kadar şekeri vücuda yüklemek hem bize hem çocuğa zarar yani insulin direnci varmış demekki hamileyken benim ama hic bir sorun yaşamadım çok şükür sadece oglum 4 kilo doğdu ama şimdi gayet zayıf ve zinde az yiyen bir cocuk
Selam nasılsın iyimisin inşallah Rabbim tez vakitte saglıklı gebelik ler nasip etsin inşallah cümlemizeKızlar hepinizi ayrı seviyorum ama sanırım konudan ayrılacağım bir süre.. Hamileler arttıkça gebelik isteyenler arada kaynar oldu. Bunun olması zaten doğal o konuda sakın bir şey söylediğimi düşünmeyin. Hamileler adına gerçekten çok seviniyorum ama biz hamile kalmaya çalışanların muhabbeti kurması biraz zorlaşıyor bu durumda.. Sırf bizler için açılmış bir konu varsa oraya dahil olabilirim. Eğer biliyorsanız bana öyle bir konu önerirseniz de mutlu olurum.
Töbe töbe esmer güzeli oğlanı ne diye sarı edecen zorlaValla ya gerçi hiççç belli olmazben oğlumda hamileyken tam cinsiyeti öğrenmeye gitmeye yakın ilk ve son rüya görmüştüm tıpa tıp oğlumun aynısını görmüştüm aslında oğlumda babasına benzer heralde o da sarı doğar falan diyordum ama bi doğdu kapkara kv ler 1 yaşına gelene kadar inanamadı heralde hergün gelip aa bak sararıyo saçları, aa bak rengi açılıyo sarı olucak bu da diyip durdular neyseki 3 yaşında artık umudu kestiler zaten doğana kadar onlar benim bilinçaltıma yerleştirmişlerdi. Bizde kara çocuk asla olmaz, sarı olucak bu da tabiki falan diye şimdi öğrensinler yine aynı macera başlar bizim doğuma kadar tek dertleri sarı olacak sarı olacak doğar, açılır açılır saç rengi ten rengi derler
Çok mutlu oldum hemşerim hoşgeldinBende bendeyaş 32, adana. Bende çok istiyorum hemşerim
Ya benim babamın ailesi komple şeker hastası bende de şeker sıkıntılı zamanında diyabet diyeti bile yaptım doktorum risk grubundaki kadınların yaptırması gerektiğini düşünüyor ablamda öyle demiştiYEKTA61 canım ben oğlumda hamileyken açlık şekerine baktirdim şeker yüklemesi yaptırmak istemedim hic doğru olmadığını düşünüyorum hamileyken zaten varsa bir de o kadar şekeri vücuda yüklemek hem bize hem çocuğa zarar yani insulin direnci varmış demekki hamileyken benim ama hic bir sorun yaşamadım çok şükür sadece oglum 4 kilo doğdu ama şimdi gayet zayıf ve zinde az yiyen bir cocuk
Canım tabiki özel durumlar hariç yani benim söylediğim yine de en doğru kararı dr verir senin ve bebeğin içinYa benim babamın ailesi komple şeker hastası bende de şeker sıkıntılı zamanında diyabet diyeti bile yaptım doktorum risk grubundaki kadınların yaptırması gerektiğini düşünüyor ablamda öyle demiştiyaptırıp yaptırmamak arasında gidip geliyorum
Aaa toprağım sayılırsın Hatay lıyım bendeKızlaar ben Duygu 32 yaşımdayım Adana'dan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim heppimiz kazanacağız Allah'ın izniyle
Ya ben vicdan yapıyorum aslında kuzum risk grubunda olup yaptırmamak yanlış olur diye düşünüyorum. Ama kesinlikle riski olmayan bir insana için yapılmamasını düşünüyorum keyfi yapılacak bir test değil bana göre deCanım tabiki özel durumlar hariç yani benim söylediğim yine de en doğru kararı dr verir senin ve bebeğin için
Allah kavuştursun canım neden bu kadar üzgünsün bende bedelliye gönderdim eşimi bak sayılı günler çabuk geçer sıkma sen canını kıyamamYa sorma eşim bedellide askerde üzgünüm yatıyorum kaç gündür okuyorum hep ama yazamadım size
AaaAaa toprağım sayılırsın Hatay lıyım bendebuarada adım Eda yaş 31 gibi diyelim
İşte bende onlar oğlana bize benziyo dedikçe benzesin tabi kimin tarafı daha güzelse ona benzesin dedimTöbe töbe esmer güzeli oğlanı ne diye sarı edecen zorlahayaller hayatlar deyip oğlanı göster bu defa kalelerinden vur onları aynı mesele arkadaşıma oldu enişte esmer arkadaş beyaz. Bebek doğdu annenin fotokopisi kv tutturdu aynı bizim oğlan diye ama imkan yok bir kılı bile benzemiyor kızın onlarda 3-4 yaşa kadar iddia ettiler ama boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?