Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya ben şu an regl oluyorum ama böyle ağır yaşamamıştım hic neden bu kadar yoğun oldu ki acaba aklıma şey de geliyor döllenme oldu da enfeksiyondan tutunamadi diye

Tikkabilla kuzum bazen gözden kaçabiliyor yazılanlar farkedilmemiş olabilir bu sadece kişiye özgü bişey değilki bizimde öyle gözden kaçabiliyor.

Biliyorum tatlım ağır süreçten geçiyorsun sende bazı arkadaşlarımız gibi hem tedavilerin var hem umutların var. Biyandanda biran önce olsun diye beklentilerin var . Ama eminim sen ve diğer arkadaşlarımızda en doğru zamanda güzel haberlerle geleceksiniz. Bir de şu yönünden düşün bu topikte veya başka yerde sürekli aynı konular ve negatif durumlar konuşulduğunda insan hepten karamsarlığa kapılır ama en azından burada örnek olan arkadaşlar ve ve hep bir umut var hüzünde var neşe de var bu dönem belki fazla arkadaşımız hamile kalmış olabilir ama kimi olur aramıza yeni katılan arkadaşlarda olur benzer durumda deneme çalışmaları yapan arkadaşlarda olur. Birde tecrübeli olan geriden gelen arkadaşlara yardımcı oluyor. Bende bu topiğe çok zaman olmadı katılalı hatta katıldığımda hala kafamda acaba hiç denemesemmi yani çocuk konusunu kafamda oturtamamıştım birazda süreçleri merak ettiğimen hem nasılsa hemen olmaz uzun zaman geçer arkadaşlar nasıl süreçler yaşıyolar diye daha denemeye başlamadan buraya takılmaya başlamıştım. İlk bi kaç kez yazdığımda hatta çok cevap verende olmamıştı yeni olduğum için olduğunun farkındaydım zaman ben arkadşları onlarda beni tanıdı bu şekilde paylaşımda bulunmaya başladım. Ozmnlar şuan hatırladım Red Phoenix test yapıyordu onun hamile kalışını hatırlıyorum bende mutlu olmuştum güzel şeyler diye düşündüm öyle öyle biraz biraz heveslendim sora nasip oldu. Benimkisi çok yeni olduğu için ve fazlaca tecrübem olmadığı için bazı konularda yardımcı olamıyorum veya yorumda bulunamıyorum. Ama genel olarak arkadaşlar yardımcı oluyor. Birde günlük olarak daha uzun süreli aktif olan arkadaşlar çoğu hamile olduğu için oyüzden o muhabbet fazla dönmüştür ama bunlar da bir tecrübe mesela ben ilerki dönemlerde testler yapışacak hepsinden bi haberim hangisi be işe yarıyor hiç bilmiyorum. Burdaki arkadaşlardan zamanla öğrenecem.

Yani umutsuzluğa kapılıp negatif düşüncelerle kendini soyutlamamalısın. Ki yaşında zaten çok küçük daha yolun başındasın heycanını anlıyorum ama herşey zamanında güzel. En güzel zamanda eminim sende güzel haberler alacaksın öncelikle tedavine odaklanmalısın sen iyi olki bebeğinde sana sağlıklı tutunsun

Canım normalde küçücük acır ya bunda acayip canım yandı anlamıştım ben zaten moraracagini benim de tenim seninki gibi bir de aynı gün serum taktılar aynı yerden iyice mahvoldu
Oo üstüste olunca tabi mahfolur. Çok geçmiş olsun kuzu

hadi bakalım hayırlısı olsun cnm
benimde günümdü bugün cnm gelmedi henuz qma erken gebelik yaptm negatif
Kızlar ya ben şu an regl oluyorum ama böyle ağır yaşamamıştım hic neden bu kadar yoğun oldu ki acaba aklıma şey de geliyor döllenme oldu da enfeksiyondan tutunamadi diye
Enfeksiyon mu varfi sende hic bi fikrim yok cnm agir olmasiyka alakası var midir

Işte ben onu iki aydır yapmaya çalışıyorum olmuyor nasip olmucak ya sebep illa oluyor
Olur olur canım sen kalbini ferah tut ben bu şekilde aylardır hep yumurtlama gününü değerlendirdim e sonuç mayıs ayında tuttu demekki bir sebebi vardı bu aya kadar bekletti Rabbim bir de yumurtlamadan 2 3 gün olan ilişki bile tutuyor sadece Allah ol desin hepimiz biliyoruz zaten bunu

Benim oğlumda gebelikte hep iri önde gitti 2 3 hafta önde diye dr bana korkutup ısrarla senin şekerin vardır dedi şu saçma sapan şeker testini yaptırmıştı şimdi olsa asla yaptırmam işkence çekmiştim çünkü şeker tatlı tüketmeyen birine o zamanki dr um resmen şekerin vardır diye şeker komasına sokmuştu beni.. benim oğlumda 4üstü doğdu hala yaşıtlarından uzun iri ama ırsi bu ablamın çocukları da öyle hiçbirimizde şeker vs yok çok şükür

Bende normalde düşünmüyordum yaptırmayıda işte böyle sıkıntı olunca kafam karıştı doğrusu ne bilmiyorum hangisi sağlıklı ;(

Selam nasılsın iyimisin inşallah Rabbim tez vakitte saglıklı gebelik ler nasip etsin inşallah cümlemize

Töbe töbe esmer güzeli oğlanı ne diye sarı edecen zorla hayaller hayatlar deyip oğlanı göster bu defa kalelerinden vur onları aynı mesele arkadaşıma oldu enişte esmer arkadaş beyaz. Bebek doğdu annenin fotokopisi kv tutturdu aynı bizim oğlan diye ama imkan yok bir kılı bile benzemiyor kızın onlarda 3-4 yaşa kadar iddia ettiler ama boş

Ya benim babamın ailesi komple şeker hastası bende de şeker sıkıntılı zamanında diyabet diyeti bile yaptım doktorum risk grubundaki kadınların yaptırması gerektiğini düşünüyor ablamda öyle demişti yaptırıp yaptırmamak arasında gidip geliyorum

Canım tabiki özel durumlar hariç yani benim söylediğim yine de en doğru kararı dr verir senin ve bebeğin için

Canım tabiki özel durumlar hariç yani benim söylediğim yine de en doğru kararı dr verir senin ve bebeğin için
Ya ben vicdan yapıyorum aslında kuzum risk grubunda olup yaptırmamak yanlış olur diye düşünüyorum. Ama kesinlikle riski olmayan bir insana için yapılmamasını düşünüyorum keyfi yapılacak bir test değil bana göre de

İşte bende onlar oğlana bize benziyo dedikçe benzesin tabi kimin tarafı daha güzelse ona benzesin dedim yok eşime de benziyo zaten oğlum ama şu anki haline bemziyo, çocukluğuyla alakası yok benim eşim evrim geçirmiş sapsarı iken esmer olmuş baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…