Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu mesajı arada görmedim sanırım canım. Bende dış gebelik sonrası hsg çekildim ilişki yasağım vardı 2 hafta. Ovu testleri yaptım iki gün pik göründü pazar günü silindi biz salı günü değerlendirmeye başladık umudum yoktu ama oldu

Kizlar Sanki ben hasta olcam yaa dun geceden beri icimde bi huzurszluk sıkkınlık var. tam emin deilm ama sanki degisik bi bel agrim var ne norml gibi ne de adet sancisi gibi. Bide gogsumun geneli biraz agrio. Biraz halszlik var gibi hic bisey yapmk istemiorm Sayin sevgili gebeler. Sizde de bole mi oldu yaa . Adet gunum de 25nde

Pazardan sonraki hafta salı günü degerlendirdin ve oldu çok şaşırdım. Peki o gün ovu testi yapmış miydin

Canım ben 7 gün önce öğrendim ve öğrenmeden neredeyse 3-4 gün önce göğsüm şişti erken yumurtladım erken adet olacam derken kasık batmalarından şüphelenip test yaptım. Ama adet belirtilerini gününde yaşadım bel ağrısı, sancı hatta üzüntüden acile gittim yine kimyasal olacak galiba deyip

Canım yaşım daha küçük değil 30 yaşındayım ama öyle hemen olsun şimdi olsun kafasında değilim zaten daha çok olmadı başlayalı.. Bunca kişi gebe kaldı ben neden kalamadım diye inan hiç düşünmedim, ayrılmamın sebebi o değil yani.. Sadece önceden de dediğim gibi doğal olarak gebelikle ilgili paylaşım daha çok oluyor, bu kimsenin hatası ya da suçu değil zaten olamaz da.. Ben biraz daha deneme aşamasında olanlarla bilgi paylaşımı yapmak istediğimden başka bir konunun bana daha uygun olacağını düşündüm, hepsi bu..

Bende de ara ara kucuk kasik batmalri var. Test yaptm ama negatf cikti. Adet olck miyim onu bekliorm artk
Bide senin masllh 4 aylk olmus nasil bole gec ogrendin☺

Bende de ara ara kucuk kasik batmalri var. Test yaptm ama negatf cikti. Adet olck miyim onu bekliorm artk
Bide senin masllh 4 aylk olmus nasil bole gec ogrendin☺
Battan 7 gün önce kuzu :))

Ayy belirtiler foraaa fos mu çıkıcak görecez bakalım.. testi ne zaman yaptın?

Alla alla Ben seni 23 yaşında diye hatırlıyorum yanlış hatırlamışım cnm özür dilerim

Hee 3 kala test yaptı negatif bu ay da olmadı dedi.. sonra adeti geçti gitti kan verdi 9 ☺ işte şimdide nerdeyse 4 aylık oldular :)
Darısı bize cnm
Valla ben de son 6 7 gundur 3 tane yaptm rahat durmuorm yerimde. Insllh biz de gec de olsa ogreniriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…