- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Bu mesajı arada görmedim sanırım canım. Bende dış gebelik sonrası hsg çekildim ilişki yasağım vardı 2 hafta. Ovu testleri yaptım iki gün pik göründü pazar günü silindi biz salı günü değerlendirmeye başladık umudum yoktu ama olduGünaydın arkadaşlar
Kendime çok kızıyorum her ay aynı hatayı yapıyorum niye anlamadim böyle yapıyorum
Geçen ay pik 2 gün sürdü bende . 1. Gün degerlendirdim 2. Günü degerlendirmedim . 3. Gün silikti o gün degerlendirdim . Ama vücut ısısı yöntemiyle de takip ediyorum silindigi gün yükselmişti. Geçen ay olmadı.
Bu ay ovu testim geç geldi yaptığım gün pikti bende kendimce bu 1. Gün piktir. Bugünü degerlendirmeyim yarın pikin 2. Günüdür değerlendireyim dedim . Sabah baktim ateşim yükseldi test silindi . Yinede sabah 8 gibi degerlendirdim.
Valla ben 1 hafta kendime zor geldim sonra hemen bıraktım dr u sinirlendim değişmiştim.Maria26 Aynen katılıyorum çok gereksiz bir test zaten anne nin sekerinde cok extreme bir durum yoksa eziyetten başka birşey değil ki hasta olmayanı hasta eder o verdikleri şeker yüklemesi
Bende memnun oldum dondurmalı künefemAaabende hataylı sayılırım yarı sülalem orada bayramda oradaydım çok memnun oldum toprağım
Pazardan sonraki hafta salı günü degerlendirdin ve olduBu mesajı arada görmedim sanırım canım. Bende dış gebelik sonrası hsg çekildim ilişki yasağım vardı 2 hafta. Ovu testleri yaptım iki gün pik göründü pazar günü silindi biz salı günü değerlendirmeye başladık umudum yoktu ama oldu
Canım ben 7 gün önce öğrendim ve öğrenmeden neredeyse 3-4 gün önce göğsüm şişti erken yumurtladım erken adet olacam derken kasık batmalarından şüphelenip test yaptım. Ama adet belirtilerini gününde yaşadım bel ağrısı, sancı hatta üzüntüden acile gittim yine kimyasal olacak galiba deyipKizlar Sanki ben hasta olcam yaa dun geceden beri icimde bi huzurszluk sıkkınlık var. tam emin deilm ama sanki degisik bi bel agrim varne norml gibi ne de adet sancisi gibi. Bide gogsumun geneli biraz agrio. Biraz halszlik var gibi hic bisey yapmk istemiorm Sayin sevgili gebeler. Sizde de bole mi oldu yaa . Adet gunum de 25nde
Canım yaşım daha küçük değil 30 yaşındayım ama öyle hemen olsun şimdi olsun kafasında değilim zaten daha çok olmadı başlayalı.. Bunca kişi gebe kaldı ben neden kalamadım diye inan hiç düşünmedim, ayrılmamın sebebi o değil yani.. Sadece önceden de dediğim gibi doğal olarak gebelikle ilgili paylaşım daha çok oluyor, bu kimsenin hatası ya da suçu değil zaten olamaz da.. Ben biraz daha deneme aşamasında olanlarla bilgi paylaşımı yapmak istediğimden başka bir konunun bana daha uygun olacağını düşündüm, hepsi bu..Tikkabilla kuzum bazen gözden kaçabiliyor yazılanlar farkedilmemiş olabilir bu sadece kişiye özgü bişey değilki bizimde öyle gözden kaçabiliyor.
Biliyorum tatlım ağır süreçten geçiyorsun sende bazı arkadaşlarımız gibi hem tedavilerin var hem umutların var. Biyandanda biran önce olsun diye beklentilerin var . Ama eminim sen ve diğer arkadaşlarımızda en doğru zamanda güzel haberlerle geleceksiniz. Bir de şu yönünden düşün bu topikte veya başka yerde sürekli aynı konular ve negatif durumlar konuşulduğunda insan hepten karamsarlığa kapılır ama en azından burada örnek olan arkadaşlar ve ve hep bir umut var hüzünde var neşe de var bu dönem belki fazla arkadaşımız hamile kalmış olabilir ama kimi olur aramıza yeni katılan arkadaşlarda olur benzer durumda deneme çalışmaları yapan arkadaşlarda olur. Birde tecrübeli olan geriden gelen arkadaşlara yardımcı oluyor. Bende bu topiğe çok zaman olmadı katılalı hatta katıldığımda hala kafamda acaba hiç denemesemmi yani çocuk konusunu kafamda oturtamamıştım birazda süreçleri merak ettiğimen hem nasılsa hemen olmaz uzun zaman geçer arkadaşlar nasıl süreçler yaşıyolar diye daha denemeye başlamadan buraya takılmaya başlamıştım. İlk bi kaç kez yazdığımda hatta çok cevap verende olmamıştı yeni olduğum için olduğunun farkındaydım zaman ben arkadşları onlarda beni tanıdı bu şekilde paylaşımda bulunmaya başladım. Ozmnlar şuan hatırladımRed Phoenix test yapıyordu onun hamile kalışını hatırlıyorum bende mutlu olmuştum güzel şeyler diye düşündüm öyle öyle biraz biraz heveslendim sora nasip oldu. Benimkisi çok yeni olduğu için ve fazlaca tecrübem olmadığı için bazı konularda yardımcı olamıyorum veya yorumda bulunamıyorum. Ama genel olarak arkadaşlar yardımcı oluyor. Birde günlük olarak daha uzun süreli aktif olan arkadaşlar çoğu hamile olduğu için oyüzden o muhabbet fazla dönmüştür ama bunlar da bir tecrübe mesela ben ilerki dönemlerde testler yapışacak hepsinden bi haberim hangisi be işe yarıyor hiç bilmiyorum. Burdaki arkadaşlardan zamanla öğrenecem.
Yani umutsuzluğa kapılıp negatif düşüncelerle kendini soyutlamamalısın. Ki yaşında zaten çok küçük daha yolun başındasın heycanını anlıyorum ama herşey zamanında güzel. En güzel zamanda eminim sende güzel haberler alacaksın öncelikle tedavine odaklanmalısın sen iyi olki bebeğinde sana sağlıklı tutunsun
Yok kuzum ya umudu kesmiştim artık yapmadım çünkü pazar günkü bayağı siliktiPazardan sonraki hafta salı günü degerlendirdin ve olduçok şaşırdım. Peki o gün ovu testi yapmış miydin
Bende de ara ara kucuk kasik batmalri var. Test yaptm ama negatf cikti. Adet olck miyim onu bekliorm artkCanım ben 7 gün önce öğrendim ve öğrenmeden neredeyse 3-4 gün önce göğsüm şişti erken yumurtladım erken adet olacam derken kasık batmalarından şüphelenip test yaptım. Ama adet belirtilerini gününde yaşadım bel ağrısı, sancı hatta üzüntüden acile gittim yine kimyasal olacak galiba deyip
Battan 7 gün önce kuzu :))Bende de ara ara kucuk kasik batmalri var. Test yaptm ama negatf cikti. Adet olck miyim onu bekliorm artk
Bide senin masllh 4 aylk olmus nasil bole gec ogrendin☺
HaaBattan 7 gün önce kuzu :))
Ayy belirtiler foraaa fos mu çıkıcak görecez bakalım.. testi ne zaman yaptın?
A bolekızlar nasılsınııız
Canımız sağolsun daha belli olmaz ama bekle bakalım.. bu durumlarda@can
Haaanlayisiim da kıt olmus bugun
Galiba bnm fos cikacak . Bugun sabh yaptm
Tanimiorm onu malesef
Hee 3 kala test yaptı negatif bu ay da olmadı dedi.. sonra adeti geçti gitti kan verdi 9 ☺ işte şimdide nerdeyse 4 aylık oldular :)Tanimiorm onu malesefgec geldim buralara.
Alla alla Ben seni 23 yaşında diye hatırlıyorum yanlış hatırlamışım cnm özür dilerimCanım yaşım daha küçük değil 30 yaşındayım ama öyle hemen olsun şimdi olsun kafasında değilim zaten daha çok olmadı başlayalı.. Bunca kişi gebe kaldı ben neden kalamadım diye inan hiç düşünmedim, ayrılmamın sebebi o değil yani.. Sadece önceden de dediğim gibi doğal olarak gebelikle ilgili paylaşım daha çok oluyor, bu kimsenin hatası ya da suçu değil zaten olamaz da.. Ben biraz daha deneme aşamasında olanlarla bilgi paylaşımı yapmak istediğimden başka bir konunun bana daha uygun olacağını düşündüm, hepsi bu..
Valla ben de son 6 7 gundur 3 tane yaptmHee 3 kala test yaptı negatif bu ay da olmadı dedi.. sonra adeti geçti gitti kan verdi 9 ☺ işte şimdide nerdeyse 4 aylık oldular :)
Darısı bize cnm
Kız Allah iyiliğini versinBende de ara ara kucuk kasik batmalri var. Test yaptm ama negatf cikti. Adet olck miyim onu bekliorm artk
Bide senin masllh 4 aylk olmus nasil bole gec ogrendin☺
Amin hepimizinKız Allah iyiliğini versin
Testi ne zaman yaptın ki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?